menší majetkové -

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Computer Software > Operační systémy Windows

Register

Windows XP ložné problémy

Reply

Thread Nástroje
Old 30. dubna 2007, 16:20
Člen Skupina

Default Windows XP ložné problémy

Ahoj,

Dříve jsem se obrátil na mém PC a bylo naložení nahoru, když mám na obrazovce, která říká, Windows XP a pohyblivé nakládací lišty pod logem, těsně před si vyberete váš profil, nakládací tyč zastavila a nic se nestalo. I stisknuto tlačítko RESET (CPU světla na přední byl vypnutý a zdálo se, že by činnost ve všech) a nahraje do DOSu (nebo co to je!) A dal mi pár možností pro bezpečný režim nebo normální oken. Kdykoliv jsem šel do normálního okna se zřítil opět na stejném místě, tak jsem naložen v bezpečné, a běžel virus check (jen co jsem mohl myslet), ale vše v pořádku, tak jsem vypnout a vlevo je pro 10-15mins a pokusil znovu. Tato doba je nabita pokuty a neexistují žádné probs. Máte ponětí, co způsobil to?

Na zdraví

Kris
Old 30. dubna 2007, 16:54
Administrátor Skupina

Už jste přidali jakýkoliv software nebo instalovány žádné nové ovladače před restartována?

Ti jsou s největší pravděpodobností způsobí, okna dělá bordel asi docela často, je to jeho OK hned bych si starosti moc kámo.

Můj systém: Hybr! D

Processor (s):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Základní deska:
HP nForce 560
Paměť RAM:
2GB DDR2 PC2-5300
Grafické karty (s):
Nvidia 7150M Palubní integrované
Zvuková karta:
5.1 Palubní integrované
Pevný disk (y):
250gigabajt 5400ot./min SATA300
Optická mechanika (s):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Case / PSU:
Sklad HP
Chlazení:
Sklad HP
Síť / Internet:
10/100 Nic / 10MB Panny Cable
Monitor (s):
17 "WXGA + HD BrightView širokoúhlý
Operační systém (y):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old 30. dubna 2007, 17:21
Člen Skupina

Udělal jsem nainstalovat ovladač tiskárny (ne, že to fungovalo), že jsem stáhnout z internetových stránek společnosti HP. Ale ano je to pracovní hned tak uvidíme nechte to!

Na zdraví
Old 30. dubna 2007, 22:06
Banned Skupina

Ahoj shroomo

Okna vám popisovat je Windows ložné ukazující pokrok bar ", jak řekl Dave Windows dělá nepořádek kolem", ale jsem zvědav, jak mnoho aplikací máte běžící na spuštění? Viděl jsem PC s tolik jako 70 + Windows a snaží se vyrovnat, její vždy dobrý nápad odinstalovat všechny programy vám nepoužívejte více, nebo pokud si myslíte, že budete chtít použít některé den zastavit načítání při startu přes (msconfig nebo services.msc)

Můj systém: #

Processor (s):
E8400
Základní deska:
ASUS
Paměť RAM:
2GB GEIL
Grafické karty (s):
8800GT SLI
Zvuková karta:
M-AUDIO
Pevný disk (y):
WD Raptor
Optická mechanika (s):
BLU-RAY
Case / PSU:
Chlazení:
Síť / Internet:
Monitor (s):
Operační systém (y):
VISTA
Old 30. dubna 2007, 23:15
Člen Skupina

Mám jen počítač a nedávno jsem si jen opravdu nainstalovali několik her, I havn't řekla, že na start všechny programy na start-up. Kromě programů jsem již nainstalován bych se trochu obávají zastavení / vypustit něco jiného (okna s nimi spojené) v případě, je to důležité! Jak říkám, já jen, že v nedávné době, a rozhodně není poseté nevyužité či zapomenuté programy či soubory.

Je to, co jste získali v Maria, nebo jsem neměla dostat? Je to zcela běžné pro mě!

Díky ani náhodou!

Kris
Old 30. dubna 2007, 23:20
Banned Skupina

Ahoj Kris

Jak jste si nový počítač je problémem pro člověka programy nakládky při startu by neměl být problém, "Windows se dostat hicups někdy lol"
Old 30. dubna 2007, 23:25
Člen Skupina

No ... Nikdy jsem líbilo Microsoft tak jako tak (shhhhh!). Ale v porovnání s Apple Asi tam není moc výběr! Pokud je k dispozici pouze Sony udělali verzi!

Upozornění: Jak bylo napsáno výše byla jediným stanoviskem shroomo a nijak spojen s něčím, nebo kdokoli, kdekoli!

: D: p: D
Old 1. května 2007, 19:50
Člen Skupina

Vždy jsem měl jít a vypnout ty zbytečné spouštění programů. Microsoft je takový problém s nimi.
Reply

Register

Záložky

Podobná témata
Nitka Thread Začátečnickou Fórum Odpovědi Poslední příspěvek
Nemůže dostat přes okna ložné obrazovka HELP! nukelemon Obecné Software Chat 7 27. října 2008 05:55
Malá zelená zprohýbané linie a Windows nejsou nakládky polakstanek Operační systémy Windows 6 12. října 2008 10:11
Windows problémy, které nejsou správně nakládky Cew27 Operační systémy Windows 2 26. března 2008 13:01
Načítám Windows XP přístřešek Operační systémy Windows 4 1. února 2008 06:52
Pevný disk a Windows Vista problémy Spencer2004 Drives & Removable Media 2 16. leden 2008 01:29
Thread Nástroje

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.