![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Ahoj, Dříve jsem se obrátil na mém PC a bylo naložení nahoru, když mám na obrazovce, která říká, Windows XP a pohyblivé nakládací lišty pod logem, těsně před si vyberete váš profil, nakládací tyč zastavila a nic se nestalo. I stisknuto tlačítko RESET (CPU světla na přední byl vypnutý a zdálo se, že by činnost ve všech) a nahraje do DOSu (nebo co to je!) A dal mi pár možností pro bezpečný režim nebo normální oken. Kdykoliv jsem šel do normálního okna se zřítil opět na stejném místě, tak jsem naložen v bezpečné, a běžel virus check (jen co jsem mohl myslet), ale vše v pořádku, tak jsem vypnout a vlevo je pro 10-15mins a pokusil znovu. Tato doba je nabita pokuty a neexistují žádné probs. Máte ponětí, co způsobil to? Na zdraví Kris |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Už jste přidali jakýkoliv software nebo instalovány žádné nové ovladače před restartována?
| |||
| |||
| Udělal jsem nainstalovat ovladač tiskárny (ne, že to fungovalo), že jsem stáhnout z internetových stránek společnosti HP. Ale ano je to pracovní hned tak uvidíme nechte to! Na zdraví |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ahoj shroomo
Okna vám popisovat je Windows ložné ukazující pokrok bar ", jak řekl Dave Windows dělá nepořádek kolem", ale jsem zvědav, jak mnoho aplikací máte běžící na spuštění? Viděl jsem PC s tolik jako 70 + Windows a snaží se vyrovnat, její vždy dobrý nápad odinstalovat všechny programy vám nepoužívejte více, nebo pokud si myslíte, že budete chtít použít některé den zastavit načítání při startu přes (msconfig nebo services.msc) Můj systém: #
|
|
| |||
| |||
| Mám jen počítač a nedávno jsem si jen opravdu nainstalovali několik her, I havn't řekla, že na start všechny programy na start-up. Kromě programů jsem již nainstalován bych se trochu obávají zastavení / vypustit něco jiného (okna s nimi spojené) v případě, je to důležité! Jak říkám, já jen, že v nedávné době, a rozhodně není poseté nevyužité či zapomenuté programy či soubory. Je to, co jste získali v Maria, nebo jsem neměla dostat? Je to zcela běžné pro mě! Díky ani náhodou! Kris |
|
| |||
| |||
| Ahoj Kris Jak jste si nový počítač je problémem pro člověka programy nakládky při startu by neměl být problém, "Windows se dostat hicups někdy lol" |
|
| |||
| |||
| No ... Nikdy jsem líbilo Microsoft tak jako tak (shhhhh!). Ale v porovnání s Apple Asi tam není moc výběr! Pokud je k dispozici pouze Sony udělali verzi! Upozornění: Jak bylo napsáno výše byla jediným stanoviskem shroomo a nijak spojen s něčím, nebo kdokoli, kdekoli! : D: p: D |
|
| |||
| |||
| Vždy jsem měl jít a vypnout ty zbytečné spouštění programů. Microsoft je takový problém s nimi. |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Nemůže dostat přes okna ložné obrazovka HELP! | nukelemon | Obecné Software Chat | 7 | 27. října 2008 05:55 |
| Malá zelená zprohýbané linie a Windows nejsou nakládky | polakstanek | Operační systémy Windows | 6 | 12. října 2008 10:11 |
| Windows problémy, které nejsou správně nakládky | Cew27 | Operační systémy Windows | 2 | 26. března 2008 13:01 |
| Načítám Windows XP | přístřešek | Operační systémy Windows | 4 | 1. února 2008 06:52 |
| Pevný disk a Windows Vista problémy | Spencer2004 | Drives & Removable Media | 2 | 16. leden 2008 01:29 |
| Thread Nástroje | |
| |