μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Λογισμικό υπολογιστών > Λειτουργικά συστήματα Windows

Register

Φόρτωση των Windows XP prob

Reply

Εργαλεία Θέματος
Old 30ης Απριλίου 2007, 16:20
Μέλος Ομάδα

Γεια σου,

Προηγούμενα Αρνήθηκα για τον υπολογιστή μου, και ήταν μέχρι φόρτωσης, όταν θα έχεις στην οθόνη που λέει Windows XP και τα κινητά φόρτωση μπαρ κάτω από το λογότυπο, λίγο πριν να επιλέξετε το προφίλ σας, το μπαρ φόρτωση σταμάτησε και δεν έγινε τίποτα. I πατημένο το κουμπί επαναφοράς (CPU το φως στο μέτωπο ήταν off και εκεί φαίνεται να μην υπάρχει δραστηριότητα σε όλα) και φορτωμένο μέχρι DOS (ή ό, τι είναι!) Και μου έδωσε κάποιες επιλογές για την ασφαλή λειτουργία ή την κανονική παράθυρα. Όταν πήγα στην κανονική παράθυρα που τράκαρε και πάλι στο ίδιο μέρος, γι 'αυτό φορτώνονται σε ασφαλή και διήρκεσε έναν ιό έλεγχο (μόνο πράγμα που θα μπορούσα να σκεφτώ), αλλά όλα ήταν μια χαρά γι' αυτό σταμάτησαν και άφησε για 10-15mins και Προσπάθησα ξανά. Αυτή τη φορά θα φορτωθεί προστίμου και δεν υπήρχαν probs. Οποιαδήποτε ιδέα τι προκάλεσε αυτό;

Εις υγεία

Kris
Old 30ης Απριλίου 2007, 16:54
Διαχειριστής Ομάδα

Έχετε προστίθενται κάθε εγκατεστημένο λογισμικό ή οποιαδήποτε νέα προγράμματα οδήγησης πριν από την επανεκκίνηση;

Αυτοί είναι οι πιο πιθανές αιτίες, παράθυρα κάνει χάλια περίπου αρκετά συχνά, είναι το ΟΚ τώρα δεν θα ανησυχούμε πάρα πολύ mate.

Το σύστημά μου: Hybr! Δ

Processor (s):
AMD Turion 64 x2 TL-64 2.2GHz
Motherboard:
HP nForce 560
Μνήμες:
2GB DDR2 PC2-5300
Κάρτα γραφικών (ες):
Nvidia 7150M Εποχούμενες Ολοκληρωμένη
Κάρτα Ήχου:
5,1 Εποχούμενες Ολοκληρωμένη
Hard Drive (s):
250GB 5400RPM SATA300
Optical Drive (s):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Υπόθεση / PSU:
Stock HP
Ψύξη:
Stock HP
Network / Internet:
10/100 Nic / 10MB Virgin Cable
Monitor (ες):
17 "WXGA + HD BrightView Widescreen
Operating System (s):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old 30ης Απριλίου 2007, 17:21
Μέλος Ομάδα

Το έκανα εγκατάσταση ενός προγράμματος οδήγησης εκτυπωτή (που δεν λειτούργησε) που κατεβαίνουν από την ιστοσελίδα της HP. Αλλά όντως είναι εργάζονται τώρα γι 'αυτό σας αφήνω!

Εις υγεία
Old 30ης Απριλίου 2007, 22:06
Banned Ομάδα

Γεια shroomo

Το παράθυρο που περιγράφετε είναι Windows φόρτωσης που δείχνει την μπάρα προόδου ", όπως είπε ο Dave Windows κάνει χάλια περίπου", αλλά είμαι απλά αναρωτιέσαι πόσες αιτήσεις έχετε λειτουργίας κατά την έναρξη λειτουργίας; Έχω δει υπολογιστές με όσο το 70 + και αγωνίζεται να αντιμετωπίσει τα Windows, τα πάντα μια καλή ιδέα να απεγκαταστήσετε όλα τα προγράμματα που δεν χρησιμοποιείτε πια ή αν νομίζετε ότι μπορεί να θέλετε να τα χρησιμοποιήσετε κάποια μέρα να τους σταματήσουμε από τη φόρτωση στο ξεκίνημα , via (msconfig ή services.msc)

Το σύστημά μου: #

Processor (s):
E8400
Motherboard:
ASUS
Μνήμες:
2GB GEIL
Κάρτα γραφικών (ες):
8800GT SLI
Κάρτα Ήχου:
M-AUDIO
Hard Drive (s):
WD RAPTOR
Optical Drive (s):
Blu-Ray
Υπόθεση / PSU:
Ψύξη:
Network / Internet:
Monitor (ες):
Operating System (s):
VISTA
Old 30ης Απριλίου 2007, 23:15
Μέλος Ομάδα

Θα έχεις τον υπολογιστή μόνο πρόσφατα και έχω μόνο πραγματικά εγκατεστημένα μερικά παιχνίδια, havn't μου είπαν ότι για να ξεκινήσει τα προγράμματα για την εκκίνηση. Εκτός από τα προγράμματα που έχω ήδη εγκαταστήσει θα ήθελα να είναι λίγο ανήσυχος σχετικά με τη διακοπή / διαγραφή οτιδήποτε άλλο (που σχετίζονται με τα παράθυρα) σε περίπτωση που είναι σημαντικό! Όπως είπα εγώ μόνο πήρε πρόσφατα και σίγουρα δεν είναι σπαρμένος με ξεχάσει αχρησιμοποίητα ή προγράμματα ή αρχεία.

Αυτό είναι ό, τι είχαν γίνει στη Μαρία, ή εγώ δεν καταλαβαίνω; Είναι αρκετά κοινό για μένα!

Ευχαριστώ τις δύο κατευθύνσεις!

Kris
Old 30ης Απριλίου 2007, 23:20
Banned Ομάδα

Hi Kris

Όπως σας υπολογιστή είναι το νέο πρόβλημα για τον άνθρωπο των προγραμμάτων κατά την έναρξη της φόρτωσης δεν θα πρέπει να είναι ένα πρόβλημα "Windows κάνει μερικές φορές έχουν την hicups lol"
Old 30ης Απριλίου 2007, 23:25
Μέλος Ομάδα

Λοιπόν ... Ποτέ δεν άρεσε ούτως ή άλλως της Microsoft (shhhhh!). Αλλά σε σύγκριση με την Apple Μάλλον δεν υπάρχουν πολλές επιλογές! Εάν μόνο η Sony προέβη σε έκδοση!

Αποκήρυξη: Αυτό που γράφτηκε παραπάνω ήταν ο μοναδικός shroomo γνώμη του και ήταν σε καμία περίπτωση δεν συνδέεται με τίποτα, ή οποιονδήποτε, οπουδήποτε!

: D: p: D
Old 1η Μαΐου 2007, 19:50
Μέλος Ομάδα

Πάντα μου πάει σε εκείνα και σβήστε ανώφελους προγράμματα εκκίνησης. Η Microsoft είναι μια τέτοια ταλαιπωρία τους.
Reply

Register
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.