manji kapital -

Magazine
Go Back   Computer soka > Computer Software > Windows Operating Systems

Register

Windows XP učitava prob

Reply

Thread Tools
Old 30 tra 2007, 16:20
Member Group

Default Windows XP učitava prob

Hej ima,

Ranije sam okrenuo na moje računalo i to je bio loading gore, kada ga je dobio na ekranu, kaže da je sustav Windows XP i ima pomične loading bar ispod logotipa, samo prije nego što odaberete svoj profil, bar se učitava prekinut i ništa dogodilo. I pritisne gumb za reset (CPU svjetlo na prednjoj strani je isključiti i tu kao da se uopće ne aktivnost) i učita do DOS-a (ili koji god da je!) I dao mi je nekoliko opcija za sigurnom načinu rada ili normalne prozore. Ma kada JA je otišao to normalan Windows Internet pala opet na istom mjestu, pa sam ga učita u sigurnom i ran napravio virus check (jedino što sam mogao misliti na što), ali sve je u redu tako da sam zatvorena i ostavio je za 10-15mins i pokušao ponovo. Ovaj put ga učita fina i nije bilo probs. Bilo koji ideja što je uzrokovalo ovo?

Živjeli

Kris
Old 30 tra 2007, 16:54
Administrator Group

Jeste li dodano bilo koji softver ili instalirane nove drivere prije nego ponovno podizanje sustava?

To su najvjerojatnije uzroke, prozori ne traćiti prilično uobičajeno, to je njezina redu sada ne bih brinite previše mate.

My System: Hybr! D

Procesor (i):
AMD Turion 64 x2 TL-64 2.2GHz
Matične ploče:
HP nForce 560
RAM memorija:
2GB DDR2 PC2-5300
Grafička kartica (e):
Nvidia 7150M Onboard Integrirane
Sound Card:
5,1 Onboard Integrirane
Tvrdi disk (i):
250GB 5400RPM SATA300
Optički pogon (e):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Case / PSU:
Stock HP
Hlađenje:
Stock HP
Network / Internet:
10/100 NIC / 10MB Djevice Cable
Monitor (e):
17 "WXGA + BrightView HD Široki zaslon
Operacijski sustav (e):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old 30 tra 2007, 17:21
Member Group

Ja sam instalirati upravljački program za pisač (nije da to radila) da sam skinuti s HP website. Ali tako to rade pa ću sada ostaviti!

Živjeli
Old 30 tra 2007, 22:06
Zabranjen Group

Hi shroomo

Prozor vam opisati je Windows učitava s prikazom svojih napredak bar ", rekao je kako je Dave Windows traćiti ne", ali ja sam samo zanima koliko programa imate početi prikazivati na gore? vidio sam računala s čak 70 + i Windows bori za borbu, njegova uvijek dobra ideja da bilo koji deinstalirati programe koje ne koristite bilo koji više ili ako mislite da ste svibanj želite koristiti ih neki dan zaustavili ih od utovara na start preko (ili msconfig services.msc)

My System: #

Procesor (i):
E8400
Matične ploče:
ASUS
RAM memorija:
2GB GEIL
Grafička kartica (e):
8800GT SLI
Sound Card:
M-AUDIO
Tvrdi disk (i):
WD Raptor
Optički pogon (e):
Blu-ray
Case / PSU:
Hlađenje:
Network / Internet:
Monitor (e):
Operacijski sustav (e):
VISTA
Old 30 tra 2007, 23:15
Member Group

Samo sam dobio računalo i nedavno sam stvarno instaliran samo nekoliko igara, havn't Rekao sam ga za početak bilo kakve programe na start-up. Osim programa sam već instaliran Dajte se malo brinula Zaustavljanjem / brisanjem nešto drugo (Windows povezane), u slučaju da je važno! Kao što sam ja samo reći da je nedavno dobila i definitivno nije littered s nekorištene ili zaboravljene programima ili datotekama.

Je li to ono što su uzimajući u Maria, ili da ne mogu dobiti Internet? To je prilično uobičajene za mene!

Hvala bilo tako!

Kris
Old 30 tra 2007, 23:20
Zabranjen Group

Hi Kris

Kao što je novi PC problem čovjeka učitava programe na početni ne bi trebalo biti problema "Windows ne dobijete hicups ponekad lol"
Old 30 tra 2007, 23:25
Member Group

Pa ... Nikad nisam volio Microsoft anyway (shhhhh!). Ali kad se u odnosu na Apple Valjda nema puno izbora! Ako samo Sony napravio verziju!

Disclaimer: Što je napisano gore je isključivo mišljenja shroomo i ni na koji način je povezan sa ništa, ili bilo tko, bilo gdje!

: D: p: D
Old 1. maj 2007, 19:50
Member Group

Ja uvijek ići i isključiti nepotreban pokretanje tih programa. Microsoft je takvu gnjavažu s njima.
Reply

Register

Bookmarks

Slične teme
Nit Temu Započeo Forum Odgovori Zadnji Post
Ne može dobiti prošlosti Windows loading screen POMOZITE! nukelemon Općenito Software Chat 7 27. listopad 2008 05:55
Mala zelena valovita linija i Windows ne učitavaju polakstanek Windows Operating Systems 6 12. listopad 2008 10:11
Windows probleme, a ne učitava ispravno Cew27 Windows Operating Systems 2 26. ožujak 2008 13:01
Loading Windows XP proliti Windows Operating Systems 4 1. veljača 2008 06:52
Tvrdom disku i Windows Vista prob Spencer2004 Drives & Izmjenjivi mediji 2 16 siječanj 2008 01:29
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer soka.