kisebb-sajáttőke

Magazine
Go Back   Számítógép Juice > Számítógépes szoftver > A Windows operációs rendszerek

Register

Windows XP loading prob

Reply

Téma eszközök
Old Április 30 2007, 16:20
Csoport tagja

Default Windows XP loading prob

Szia,

Korábban fordultam én a PC-s loading fel, ha megvan, hogy a képernyőn azt mondja, hogy a Windows XP és a mozgó loading bar alatt a logó, csak vedd el, mielőtt profilja, a terhelés bár megállt, és nem történt semmi. Most a reset gombot (a CPU könnyű az első volt, és nem tűnt ki, hogy nem minden tevékenység) és a terhelt a DOS (vagy bármi legyen is!) És adott nekem egy pár lehetőségek biztonságos módban vagy normál ablakokat. Amikor bementem a szokásos windows lefagyott ez megint ugyanazon a helyen, úgyhogy betöltve azt a biztonságos, és futott egy vírus ellenőrzése (csak azt tudtam gondolni), de minden rendben volt ezért leállt, és hagyta, hogy a 10-15mins és próbáltam újra. Ez alkalommal betöltve a finom és nem probs. Van ötlete, mi okozza ezt?

Egészségére

Kris
Old Április 30 2007, 16:54
Administrator Group

Van olyan hozzáadott szoftver vagy bármilyen új meghajtó telepítése előtt az újraindítás?

Ezek a legvalószínűbb oka, a Windows nem összezavar viszonylag gyakori, ez az OK-ra most nem izgulj haver.

My System: Hybr! D

Processzor (ok):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Alaplap:
HP nForce 560
RAM memória:
2GB DDR2 PC2-5300
Grafikus kártya (k):
Nvidia 7150M integrált Onboard
Hangkártya:
5,1 Onboard integrált
Merevlemez (ek):
250GB 5400rpm SATA300
Optikai meghajtó (k):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Case / tápegység:
Stock HP
Hűtés:
Stock HP
Hálózat / Internet:
10/100 Nic / 10MB Virgin Cable
Monitor (ok):
17 "WXGA + HD BrightView Widescreen
Operációs rendszer (ek):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old Április 30 2007, 17:21
Csoport tagja

Én a nyomtató-illesztőprogram telepítéséhez (hogy nem működött), hogy letölthető a HP honlapján. De igen ez most úgy működik majd hagyjuk!

Egészségére
Old Április 30 2007, 22:06
Tiltott Group

Szia shroomo

Az ablak le van Windows loading bemutatja a folyamatjelző ", mint mondta Dave Windows összezavar", de én csak gondoltam, milyen sok alkalmazás van már futó induló? Láttam a PC-k több mint 70 + és a Windows küzd, hogy megbirkózzon, az mindig jó ötlet, hogy távolítsa el a programot ne használja tovább, vagy ha úgy gondolja, szeretné használni őket, néhány nap megállás őket loading elején keresztül (vagy a services.msc msconfig)

My System: #

Processzor (ok):
E8400
Alaplap:
ASUS
RAM memória:
2GB Geil
Grafikus kártya (k):
8800GT SLI
Hangkártya:
M-AUDIO
Merevlemez (ek):
WD Raptor
Optikai meghajtó (k):
Blu-Ray
Case / tápegység:
Hűtés:
Hálózat / Internet:
Monitor (ok):
Operációs rendszer (ek):
VISTA
Old Április 30 2007, 23:15
Csoport tagja

Csak a közelmúltban a számítógépet, és én már csak nagyon kevés telepített játékokat, én havn't azt mondták, hogy olyan programok beindításához. Eltekintve a programok már telepítve Szeretnék egy kicsit aggaszt leállítása / törlése bármi más (Windows kapcsolatos) abban az esetben, ha ez fontos! Mint mondtam csak nemrég kapta meg, és egyáltalán nem almozott A fel nem használt vagy elfelejtett programok vagy fájlok.

Ez az, amit kapok a Maria, vagy én nem értem? Ez elég meghatározatlan meg!

Köszönöm mindkét!

Kris
Old Április 30 2007, 23:20
Tiltott Group

Szia Kris

Ahogy a PC új, a probléma az, hogy az ember programok loading elején nem lehet gond "A Windows nem kap a hicups néha lol"
Old Április 30 2007, 23:25
Csoport tagja

Hát ... Soha nem szerettem a Microsoft anyway (shhhhh!). De amikor az Apple azt hiszem, ott nem sok választásom! Ha csak a Sony egy verzió!

Disclaimer: Mit írt a fenti az egyetlen véleménye shroomo, és semmilyen módon nem kapcsolódik bármi, vagy bárki, bárhol!

: D: P: D
Old Május 1 2007, 19:50
Csoport tagja

Én mindig, és kapcsolja ki azokat a szükségtelen startup programok. A Microsoft a probléma velük.
Reply

Register

Könyvjelzõk

Hasonló szálak
Szál Thread Starter Fórum Válaszok Utolsó hozzászólás
Nem múlt el windows loading képernyő HELP! nukelemon General Chat szoftver 7 27. október 2008 05:55
A kis zöld hullámos vonalak és a Windows nem rakodás polakstanek A Windows operációs rendszerek 6 12. október 2008 10:11
Windows problémák, nem helyes rakodás Cew27 A Windows operációs rendszerek 2 26. március 2008 13:01
Loading Windows XP shed A Windows operációs rendszerek 4 1. február 2008 06:52
Merevlemez és a Windows Vista prob Spencer2004 Drives & Removable Media 2 16. január 2008 01:29
Téma eszközök

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Számítógép Juice.