![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Szia, Korábban fordultam én a PC-s loading fel, ha megvan, hogy a képernyőn azt mondja, hogy a Windows XP és a mozgó loading bar alatt a logó, csak vedd el, mielőtt profilja, a terhelés bár megállt, és nem történt semmi. Most a reset gombot (a CPU könnyű az első volt, és nem tűnt ki, hogy nem minden tevékenység) és a terhelt a DOS (vagy bármi legyen is!) És adott nekem egy pár lehetőségek biztonságos módban vagy normál ablakokat. Amikor bementem a szokásos windows lefagyott ez megint ugyanazon a helyen, úgyhogy betöltve azt a biztonságos, és futott egy vírus ellenőrzése (csak azt tudtam gondolni), de minden rendben volt ezért leállt, és hagyta, hogy a 10-15mins és próbáltam újra. Ez alkalommal betöltve a finom és nem probs. Van ötlete, mi okozza ezt? Egészségére Kris |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Van olyan hozzáadott szoftver vagy bármilyen új meghajtó telepítése előtt az újraindítás?
| |||
| |||
| Én a nyomtató-illesztőprogram telepítéséhez (hogy nem működött), hogy letölthető a HP honlapján. De igen ez most úgy működik majd hagyjuk! Egészségére |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Szia shroomo
Az ablak le van Windows loading bemutatja a folyamatjelző ", mint mondta Dave Windows összezavar", de én csak gondoltam, milyen sok alkalmazás van már futó induló? Láttam a PC-k több mint 70 + és a Windows küzd, hogy megbirkózzon, az mindig jó ötlet, hogy távolítsa el a programot ne használja tovább, vagy ha úgy gondolja, szeretné használni őket, néhány nap megállás őket loading elején keresztül (vagy a services.msc msconfig) My System: #
|
|
| |||
| |||
| Csak a közelmúltban a számítógépet, és én már csak nagyon kevés telepített játékokat, én havn't azt mondták, hogy olyan programok beindításához. Eltekintve a programok már telepítve Szeretnék egy kicsit aggaszt leállítása / törlése bármi más (Windows kapcsolatos) abban az esetben, ha ez fontos! Mint mondtam csak nemrég kapta meg, és egyáltalán nem almozott A fel nem használt vagy elfelejtett programok vagy fájlok. Ez az, amit kapok a Maria, vagy én nem értem? Ez elég meghatározatlan meg! Köszönöm mindkét! Kris |
|
| |||
| |||
| Szia Kris Ahogy a PC új, a probléma az, hogy az ember programok loading elején nem lehet gond "A Windows nem kap a hicups néha lol" |
|
| |||
| |||
| Hát ... Soha nem szerettem a Microsoft anyway (shhhhh!). De amikor az Apple azt hiszem, ott nem sok választásom! Ha csak a Sony egy verzió! Disclaimer: Mit írt a fenti az egyetlen véleménye shroomo, és semmilyen módon nem kapcsolódik bármi, vagy bárki, bárhol! : D: P: D |
|
| |||
| |||
| Én mindig, és kapcsolja ki azokat a szükségtelen startup programok. A Microsoft a probléma velük. |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Nem múlt el windows loading képernyő HELP! | nukelemon | General Chat szoftver | 7 | 27. október 2008 05:55 |
| A kis zöld hullámos vonalak és a Windows nem rakodás | polakstanek | A Windows operációs rendszerek | 6 | 12. október 2008 10:11 |
| Windows problémák, nem helyes rakodás | Cew27 | A Windows operációs rendszerek | 2 | 26. március 2008 13:01 |
| Loading Windows XP | shed | A Windows operációs rendszerek | 4 | 1. február 2008 06:52 |
| Merevlemez és a Windows Vista prob | Spencer2004 | Drives & Removable Media | 2 | 16. január 2008 01:29 |
| Téma eszközök | |
| |