![]() |
|
| |||
| |||
| היי, לפני כן הסתובבתי על המחשב שלי, והוא היה טוען למעלה, כאשר הוא חייב את המסך שאומר ו-Windows XP כוללת את העברת טוען בר מתחת ללוגו, רק לפני שאתה בוחר את הפרופיל שלך, את טוען בר ושום דבר לא קרה עצר. אני לחוץ על הכפתור לאפס (CPU את האור בחזית היה כבוי ושם נראה ללא פעילות כלל) וכן נטען למעלה DOS (או מה שזה לא יהיה זה!) ונתן לי כמה אפשרויות מצב בטוח רגיל או Windows. בכל פעם נסעתי בדרך כלל חלונות קרס אותו שוב, באותו מקום, כך נטען, אני בטוח שנעשה את זה וברח וירוס לבדוק (הדבר היחיד שאני יכול לחשוב) אבל הכל היה בסדר אז אני כיבוי והשאירו אותו ל -10 ו-15mins ניסה שוב. הפעם זה נטען בסדר והיו לא probs. יש לך מושג מה גרם לזה? לחיים Kris |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| האם הוספת תוכנה או מנהלי התקנים מותקנים חדשים כלשהם לפני אתחול מחדש?
| |||
| |||
| עשיתי את ההתקנה של מנהל המדפסת (כי זה לא עובד) כי אני הורדתי את אתר האינטרנט של HP. אבל כן, זה עובד עכשיו אני יהיה כל כך להשאיר אותו! לחיים |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| היי shroomo
תאר לך את החלון של Windows הוא טוען מראה את מד התקדמות ", אמר דייב כמו ב-Windows עושה בלגן על" אבל אני רק תוהה כמה יישומים יש לכם לפעול בשעה לקפוץ? ראיתי מחשבים עם כמה שרק 70 + ו-Windows struggling להתמודד, את תמיד רעיון טוב להסיר את כל התוכניות שאתה לא משתמש יותר, או אם אתה חושב שאתה עשוי לרצות להשתמש בהם כמה מהם להפסיק יום בשעה טוען התחלה , באמצעות (msconfig או services.msc) המערכת שלי: #
|
|
| |||
| |||
| יש לי רק את המחשב לאחרונה, ואני באמת כבר מותקן רק כמה משחקים, אני havn't אמר את זה כדי להפעיל את כל התוכניות להתחיל ב-up. מלבד תוכניות אני כבר מותקן אני רוצה להיות קצת דואגת לעצור / למחוק כל דבר אחר (Windows קשורים) במקרה זה חשוב! כפי שאני אומר את זה יש לי רק לאחרונה, והוא בהחלט לא עם littered בשימוש או ששכחת תוכניות או קבצים. האם זה מה שהיית מקבל ב מריה, או האם אני לא מבין את זה?! זה די נפוץ לי! תודה בכל מקרה! Kris |
|
| |||
| |||
| היי Kris כפי שאתה מחשב חדש הבעיה היא של אדם כדי להפעיל תוכניות טוען לעבר לא אמורה להיות בעיה "האם לקבל את Windows hicups לפעמים LOL" |
|
| |||
| |||
| ובכן ... אני אף פעם לא אהבתי בכל זאת מיקרוסופט (shhhhh!). אבל בהשוואה ל Apple אני לא מניח שיש הרבה ברירה! אם רק נעשה Sony גירסה! ויתור: מה שנכתב לעיל היתה דעתו הבלעדי של shroomo והיה קשור בשום אופן עם שום דבר, או כל אדם, בכל מקום! : D: P: D |
|
| |||
| |||
| אני תמיד נכנס ו לכבות אותם מיותר תוכניות ההפעלה. מיקרוסופט היא כזו טרחה איתם. |
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| האם לא מצליח לעבור מסך הטעינה של Windows עזרה! | nukelemon | כללי תוכנות צ 'אט | 7 | -27 אוקטובר 2008 05:55 |
| קטן ירוק גלי שורות ו-Windows לא טוען | polakstanek | מערכות ההפעלה Windows | 6 | 12th אוקטובר 2008 10:11 |
| בעיות ב-Windows, טוען שלא כהלכה | Cew27 | מערכות ההפעלה Windows | 2 | 26 מרץ 2008 13:01 |
| טוען את Windows XP | לשפוך | מערכות ההפעלה Windows | 4 | ב -1 פברואר 2008 06:52 |
| כונן קשיח ו-Windows Vista prob | Spencer2004 | כוננים & נשלפת | 2 | 16th ינואר 2008 01:29 |
| שרשרת כלים | |
| |