mažiau kapitalo

Magazine
Go Back   Kompiuterių sultys > Kompiuterių programinė įranga > Windows "operacinės sistemos

Register

"Windows XP" Kraunasi Prob

Reply

Temos įrankiai
Old Balandis 30, 2007, 16:20
Narys

Default "Windows XP" Kraunasi Prob

Hey there,

Anksčiau aš pasuko mano kompiuteryje, ir tai buvo iki pakrovimo, kai jis pateko į ekraną, sako, Windows XP ir turi pereiti pakrovimo baras po logotipu, tik prieš išsirinkti savo profilį, krovimo barų sustojo ir nieko neatsitiko. Paspaudus mygtuką Reset (CPU šviesa priekyje buvo off ir ten atrodė, kad jokios veiklos ne visi) ir pakrauti DOS (ar kas tai?) Ir davė man keletą variantų imu arba įprastas "Windows". Kai nuėjau į įprastą "Windows" jis vėl lipo į tą pačią vietą, todėl aš pakrauti jį saugiai atlikti ir bėgo virusų patikrinimas (vienintelis dalykas, galėjau galvoti), bet viskas buvo gerai, kad aš uždaryti ir palikti jį 10-15mins ir bandė vėl. Šį kartą jis pakrautas bauda ir nebuvo probs. Bet mintis, kas sukelia šį?

Į sveikatą

Kris
Old Balandis 30, 2007, 16:54
Administrator Grupė

Ar jūs papildomas programinės įrangos ar įrengti naujus vairuotojus iki reboot?

Tai yra labiausiai tikėtina priežastis, langų nėra kvailioti gana dažnai, tai jos Gerai, dabar aš ne jaudintis per daug mate.

Mano sistema: Hybr! D

Procesorius (-iai):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Pagrindinė plokštė:
HP nForce 560
RAM atmintis:
2GB DDR2 PC2-5300
Graphics Card (-ai):
NVIDIA 7150M borto Integruota
Garso plokštė:
5,1 borto Integruota
Kietasis diskas (-ai):
250GB 5400rpm, SATA300
Optical Drive (s):
18x CD / DVDRW DL ATA
Case / PSU:
Akcijų HP
Aušinimas:
Akcijų HP
Tinklas / Internetas:
10/100 NIC / 10MB Mergelių Kabelinė
Monitorius (-ai):
17 "WXGA + HD BrightView Widescreen
Operacinė sistema (-os):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old Balandis 30, 2007, 17:21
Narys

Aš įdiegti spausdintuvo tvarkyklę (ne tai, kad jis dirbo), kad aš atsisiųsti iš HP interneto svetainėje. Taip, bet jis veikia dabar eisiu atostogų tai!

Į sveikatą
Old Balandis 30, 2007, 22:06
Banned Group

Hi shroomo

Lange apibūdinti yra Windows pakrovimo važtaraštis, įrodantis pasiektą pažangą bar ", kaip sako Dave Windows nepalaiko kvailioti", bet aš tiesiog įdomu, kiek paraiškų turite važiuojant pradėti? Aš mačiau PC su net 70 + "ir" Windows "kovoja, jos visada gera idėja ištrinti visas programas, nenaudoja jokių daugiau ar jei manote, kad galite naudoti juos vieną dieną nutraukti jų pakrovimo į pradžią , VIa (į msconfig arba services.msc)

Mano sistema: #

Procesorius (-iai):
E8400
Pagrindinė plokštė:
ASUS
RAM atmintis:
2GB GEIL
Graphics Card (-ai):
8800GT SLI
Garso plokštė:
M-Audio
Kietasis diskas (-ai):
WD Raptor
Optical Drive (s):
BLU-RAY
Case / PSU:
Aušinimas:
Tinklas / Internetas:
Monitorius (-ai):
Operacinė sistema (-os):
VISTA
Old Balandis 30, 2007, 23:15
Narys

Aš tik gavau kompiuterį neseniai ir aš tik iš tikrųjų įrengti keletą žaidimų, aš havn't sakė ji paleisti jokių programų į start-up. Neskaitant programų, kurias aš jau įdiegta būčiau šiek tiek nerimauja sustoti / ištrinti ko nors kito (langų susiję) jei tai svarbu! Kaip aš turiu pasakyti, kad aš tik neseniai ir jis, ir tikrai ne šiukšlinas nepanaudotų ar Pamiršai programas ar failus.

Ar tai, kas jums buvo gauti ne Marija, ar ne Ar aš jį gauti?! Tai gana dažnai man!

Ačiū nors būdu!

Kris
Old Balandis 30, 2007, 23:20
Banned Group

Hi Kris

Kaip jums kompiuteris yra nauja problema, kad vyras programos Kraunasi pradžioje neturėtų būti problema "Windows nepalaiko gauti hicups kartais LOL"
Old Balandis 30, 2007, 23:25
Narys

Na ... I never liked anyway "Microsoft" (shhhhh!). Tačiau lyginant su "Apple" Manau, čia nėra didelis pasirinkimas! Jeigu tik "Sony" pagamintas versija!

Paneigimas: Kas buvo parašyta anksčiau buvo vienintelis nuomonė shroomo ir jokiu būdu nebuvo susiję su nieko, ar kas, bet kur!

: D: P: D
Old Gegužė 1, 2007, 19:50
Narys

Aš visada eiti ir išjungti tas nereikalingas startup programas. "Microsoft" yra toks, su jais problemų.
Reply

Register

Bookmarks

Panašios Temos
Siūlas Thread Starter Forumas Atsakymai Last Post
Negali praeiti langai pakrovimo ekrane HELP! nukelemon BENDROJI PROGRAMINĖS ĮRANGOS Pokalbiai 7 27 spalis 2008 05:55
Mažas žalias banguotas linijas ir Windows not loading polakstanek Windows "operacinės sistemos 6 12 spalis 2008 10:11
Windows problemos, o ne pakrovimo teisingai Cew27 Windows "operacinės sistemos 2 Kovas 26, 2008 13:01
Kraunasi Windows XP sąsiauris Windows "operacinės sistemos 4 1 vasaris 2008 06:52
Kietasis diskas ir Windows Vista Prob Spencer2004 Drives & Removable Media 2 16 sausis 2008 01:29
Temos įrankiai

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Kompiuterių Sultys.