![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Hey there, Anksčiau aš pasuko mano kompiuteryje, ir tai buvo iki pakrovimo, kai jis pateko į ekraną, sako, Windows XP ir turi pereiti pakrovimo baras po logotipu, tik prieš išsirinkti savo profilį, krovimo barų sustojo ir nieko neatsitiko. Paspaudus mygtuką Reset (CPU šviesa priekyje buvo off ir ten atrodė, kad jokios veiklos ne visi) ir pakrauti DOS (ar kas tai?) Ir davė man keletą variantų imu arba įprastas "Windows". Kai nuėjau į įprastą "Windows" jis vėl lipo į tą pačią vietą, todėl aš pakrauti jį saugiai atlikti ir bėgo virusų patikrinimas (vienintelis dalykas, galėjau galvoti), bet viskas buvo gerai, kad aš uždaryti ir palikti jį 10-15mins ir bandė vėl. Šį kartą jis pakrautas bauda ir nebuvo probs. Bet mintis, kas sukelia šį? Į sveikatą Kris |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ar jūs papildomas programinės įrangos ar įrengti naujus vairuotojus iki reboot?
| |||
| |||
| Aš įdiegti spausdintuvo tvarkyklę (ne tai, kad jis dirbo), kad aš atsisiųsti iš HP interneto svetainėje. Taip, bet jis veikia dabar eisiu atostogų tai! Į sveikatą |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Hi shroomo
Lange apibūdinti yra Windows pakrovimo važtaraštis, įrodantis pasiektą pažangą bar ", kaip sako Dave Windows nepalaiko kvailioti", bet aš tiesiog įdomu, kiek paraiškų turite važiuojant pradėti? Aš mačiau PC su net 70 + "ir" Windows "kovoja, jos visada gera idėja ištrinti visas programas, nenaudoja jokių daugiau ar jei manote, kad galite naudoti juos vieną dieną nutraukti jų pakrovimo į pradžią , VIa (į msconfig arba services.msc) Mano sistema: #
|
|
| |||
| |||
| Aš tik gavau kompiuterį neseniai ir aš tik iš tikrųjų įrengti keletą žaidimų, aš havn't sakė ji paleisti jokių programų į start-up. Neskaitant programų, kurias aš jau įdiegta būčiau šiek tiek nerimauja sustoti / ištrinti ko nors kito (langų susiję) jei tai svarbu! Kaip aš turiu pasakyti, kad aš tik neseniai ir jis, ir tikrai ne šiukšlinas nepanaudotų ar Pamiršai programas ar failus. Ar tai, kas jums buvo gauti ne Marija, ar ne Ar aš jį gauti?! Tai gana dažnai man! Ačiū nors būdu! Kris |
|
| |||
| |||
| Hi Kris Kaip jums kompiuteris yra nauja problema, kad vyras programos Kraunasi pradžioje neturėtų būti problema "Windows nepalaiko gauti hicups kartais LOL" |
|
| |||
| |||
| Na ... I never liked anyway "Microsoft" (shhhhh!). Tačiau lyginant su "Apple" Manau, čia nėra didelis pasirinkimas! Jeigu tik "Sony" pagamintas versija! Paneigimas: Kas buvo parašyta anksčiau buvo vienintelis nuomonė shroomo ir jokiu būdu nebuvo susiję su nieko, ar kas, bet kur! : D: P: D |
|
| |||
| |||
| Aš visada eiti ir išjungti tas nereikalingas startup programas. "Microsoft" yra toks, su jais problemų. |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Negali praeiti langai pakrovimo ekrane HELP! | nukelemon | BENDROJI PROGRAMINĖS ĮRANGOS Pokalbiai | 7 | 27 spalis 2008 05:55 |
| Mažas žalias banguotas linijas ir Windows not loading | polakstanek | Windows "operacinės sistemos | 6 | 12 spalis 2008 10:11 |
| Windows problemos, o ne pakrovimo teisingai | Cew27 | Windows "operacinės sistemos | 2 | Kovas 26, 2008 13:01 |
| Kraunasi Windows XP | sąsiauris | Windows "operacinės sistemos | 4 | 1 vasaris 2008 06:52 |
| Kietasis diskas ir Windows Vista Prob | Spencer2004 | Drives & Removable Media | 2 | 16 sausis 2008 01:29 |
| Temos įrankiai | |
| |