mazāku kapitāla

Magazine
Go Back   Computer Sulas > Computer Software > Windows Operating Systems

Register

Windows XP iekraušana prob

Reply

Thread Tools
Old Aprīlis 30, 2007, 16:20
Loceklis

Hey there,

Agrāk man palika manu datoru un tā bija iekraušanas augšu, kad tas nokļuvis ekrāns, kas saka, Windows XP, un tā kustīgās slodzes bārs zem logo, tieši pirms jūs izvēlaties savu profilu, iekraušanas bārs apstājās un nekas nav noticis. Es nospiesta reset poga (CPU apgaismojumu priekšā bija izslēgts un tur likās ka nav aktivitātes visi) un ir piekrauts līdz DOS (vai kāds tas ir!) Un sniedza man dažus variantus drošajā režīmā vai normālu logiem. Kad es devos uz normālu windows to avarēja vēlreiz tajā pašā vietā, tāpēc es ielādes to droši veikti un vadīja vīrusu pārbaude (vienīgais, ko es varēju iedomāties), bet viss bija soda naudas, tāpēc es slēgtas un atstāj to 10 15mins un mēģināja vēlreiz. Šoreiz tas ielādes soda un tajos nav probs. Jebkuru ideju, ko izraisīja tas ir?

Urravas

Kris
Old Aprīlis 30, 2007, 16:54
Administrator Group

Vai jūs pievienot jebkuru programmatūru vai uzstādīt jaunu draiveri pirms reboot?

Tie ir visbiežāk izraisa, logi nav haoss par diezgan bieži, tas ir tā Labi, tagad es nebūtu jāuztraucas pārāk daudz mate.

Mana sistēma: Hybr! D

Processor (s):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Motherboard:
HP nForce 560
RAM Operatīvā atmiņa:
2GB DDR2 PC2-5300
Graphics Card (s):
Nvidia 7150M Onboard Integrētā
Sound Card:
5,1 Onboard Integrētā
Hard Drive (s):
250GB 5400RPM SATA300
Optical Drive (s):
18x CD / DVDRW DL ATA
Case / PSU:
Noliktavā HP
Dzesēšana:
Noliktavā HP
Tīkla / Internets:
10/100 NIC / 10MB Virgin Cable
Monitor (s):
17 "WXGA + HD BrightView Widescreen
Operating System (s):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old Aprīlis 30, 2007, 17:21
Loceklis

I did instalētu printera draiveri (nevis, ka tas strādā), ka es lejupielādēt no HP mājas lapā. Bet jā tā darbojas tik I'll atstāt to!

Urravas
Old Aprīlis 30, 2007, 22:06
Banned Group

Hi shroomo

Loga aprakstīt ir Windows iekraušana parādot tās progresa josla ", kas Dave teica Windows nav mess about", bet es esmu tikai jautājums, cik daudziem pielietojumiem jums ir sācies uzsākšanai? Es esmu redzējis PC ar vairāk kā 70 + un Windows cīnās, lai tiktu galā, tā vienmēr ir laba ideja atinstalēt jebkuru programmu jūs nedrīkstat lietot vairāk vai ja domājat, ka varat tos izmantot kādu dienu viņus apturēt no iekraušanas sākuma , VIa (msconfig vai services.msc)

Mana sistēma: #

Processor (s):
E8400
Motherboard:
ASUS
RAM Operatīvā atmiņa:
2GB Geil
Graphics Card (s):
8800GT SLI
Sound Card:
M-AUDIO
Hard Drive (s):
WD RAPTOR
Optical Drive (s):
BLU-RAY
Case / PSU:
Dzesēšana:
Tīkla / Internets:
Monitor (s):
Operating System (s):
VISTA
Old Aprīlis 30, 2007, 23:15
Loceklis

Es tikai got datora nesen un es esam tikai patiesi uzstādītas dažas spēles, es havn't teicis to, lai sāktu jebkuru programmas uz start-up. Neatkarīgi no programmas Esmu jau uzstādītas Man ir mazliet noraizējies pārtraukt / dzēst kaut kas cits (Windows related), ja tas ir svarīgi! Kā jau es teicu es tikai got to nesen un noteikti nav pakaišiem ar neizmantoto vai aizmirstās programmas vai failus.

Vai tas, kas jums tika kļūst par Maria, vai ka man nav get it?! Tas ir diezgan izplatīta man!

Paldies nu way!

Kris
Old Aprīlis 30, 2007, 23:20
Banned Group

Hi Kris

Kā jums PC ir jaunais problēmas cilvēkam programmas iekraušanas sākumā nedrīkst būt problēma "Windows nav get hicups dažreiz lol"
Old Aprīlis 30, 2007, 23:25
Loceklis

Nu ... Man nekad nav paticis Microsoft anyway (shhhhh!). Bet, ja salīdzina ar Apple I guess tur nav liela izvēle! Ja tikai Sony veikts versija!

Atruna: Kas bija rakstīts iepriekš, ir vienīgais atzinumu shroomo un tas nekādi nav saistīts ar kaut ko, vai ikviens, jebkurā vietā!

: D: p: D
Old Maijs 1, 2007, 19:50
Loceklis

Es vienmēr iet un izslēdziet tās liekas starta programmas. Microsoft ir šāds problēmu ar viņiem.
Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Sulas.