![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| Hey there, Earlier I obróciłem się na moim komputerze i było ładowanie się, kiedy trafił do ekranu z napisem Windows XP i ma się pasek ładowania pod logo, tuż przed wybraniu profilu załadunku bar zatrzymany i nic się nie stało. I naciśnięciu przycisku resetowania (CPU światła z przodu została wyłączona i nie wydawała się być niczym w ogóle) i załadunku DOS (lub cokolwiek to jest!) I dał mi kilka opcji trybie awaryjnym lub normalnym okien. Za każdym razem, gdy wyjechałem do normalnego okna rozbił go ponownie w tym samym miejscu, więc załadowane w bezpiecznym i rzucił się wirusa sprawdzić (tylko co mogę myśleć), ale wszystko było dobrze, więc zamknięcie i opuścił ją dla 10-15mins i próbował ponownie. Tym razem jest załadowany grzywnę i nie było probs. Każdy pomysł, co spowodowane jest? Wiwaty Kris |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Czy dodane zainstalowanego oprogramowania lub jakichkolwiek nowych kierowców przed restarcie?
| |||
| |||
| Zrobiłem zainstalowania sterownika drukarki (nie, że wszystko działa), które pobierane z HP stronie. Ale tak to działa teraz tak I'll leave it! Wiwaty |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Hi shroomo
Okno opiszesz jest Windows ładowanie pokazano jego pasek postępu "jak powiedział Dave Windows robi bałagan na temat" ale ja jestem po prostu zastanawiasz się, jak wiele zastosowań masz uruchomiony przy rozruchu? Widziałem komputery z aż 70 + i Windows trudem, aby sprostać jej zawsze dobry pomysł, aby odinstalować wszelkie programy, które nie korzystają z bardziej lub jeśli sądzisz, że można z nich korzystać kilka dni zatrzymać ich załadunku na początku za pośrednictwem (lub polecenie msconfig services.msc) My System: #
|
|
| |||
| |||
| I dopiero niedawno komputera i już tylko kilka naprawdę zainstalowane gry, havn't I powiedział to do uruchomienia programów na rozpoczęcie działalności. Oprócz programów już zainstalowanych I'd be a bit zaniepokojenie zatrzymanie / usuwania czegokolwiek innego (Windows związane) w przypadku ważne! Jak powiedzieć I dopiero niedawno i to z całą pewnością nie ściółki z niewykorzystanych lub zapomnianych programy lub pliki. Czy to, co było na uzyskanie Maria, albo ja nie rozumiem! Jest to dość typowe dla mnie! Dzięki albo drogę! Kris |
|
| |||
| |||
| Hi Kris Jak komputer jest nowy problem dla człowieka programy załadunku na początku nie powinno być problemem "System Windows nie otrzymasz hicups czasami lol" |
|
| |||
| |||
| Cóż ... Nigdy nie lubił Microsoft anyway (shhhhh!). Jednak w porównaniu do Apple Chyba nie ma wielkiego wyboru! Jeśli tylko Sony przedstawiła wersję! Uwaga: To, co było napisane wyżej została wyłącznym opinię shroomo i został w żaden sposób połączony z niczego, lub ktokolwiek, gdziekolwiek! : D: P: D |
|
| |||
| |||
| I zawsze i wyłączyć te niepotrzebne programy startowe. Microsoft jest taki problem z nimi. |
![]() |
|
| Zakładki |