![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Ahoj, Predtým som sa obrátil na mojom PC a bolo naloženie hore, keď mám na obrazovke, ktorá hovorí, Windows XP a pohyblivej vykladacej lišty pod logom, tesne pred si vyberiete váš profil, nakladacie tyč zastavila a nič sa nestalo. I stlačené tlačidlo RESET (CPU svetla na prednej bol vypnutý a zdalo sa, že by činnosť vo všetkých) a nahrá do DOSu (alebo čo to je!) A dal mi pár možností pre bezpečný režim alebo normálne okien. Vždy, keď som išiel do normálneho okna sa zrútil opäť na rovnakom mieste, tak som naložený v bezpečnej, a běžel virus check (len čo som mohol myslieť), ale všetko v poriadku, tak som vypnúť a vľavo je pre 10-15mins a pokúsil znovu. Táto doba je nabita pokuty a neexistujú žiadne probs. Máte poňatie, čo spôsobil to? Na zdravie Kris |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Už ste pridali akýkoľvek softvér alebo inštalovať žiadne nové ovládače pred reštartovaní?
| |||
| |||
| Urobil som nainštalovať ovládač tlačiarne (ne, že to fungovalo), že som stiahnuť z internetových stránok spoločnosti HP. Ale áno je to pracovné hneď tak uvidíme nechajte to! Na zdravie |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ahoj shroomo
Okná vám popisovať je Windows ložnej ukazujúci pokrok bar ", ako povedal Dave Windows robí neporiadok okolo", ale jsem zvědav, jak mnoho aplikácií máte bežiaci na spustenie? Videl som PC s toľko ako 70 + Windows a snažia sa vyrovnať, jej vždy dobrý nápad odinštalovať všetky programy vám nepoužívajte viac, alebo ak si myslíte, že budete chcieť použiť niektoré deň zastaviť načítání pri štarte cez (msconfig alebo services.msc) Môj systém: #
|
|
| |||
| |||
| Mám len počítač a nedávno som si len naozaj nainštalovali niekoľko hier, I havn't povedala, že na štart všetky programy na start-up. Okrem programov som už nainštalovaný bych sa trochu obávajú zastavenie / vypustiť niečo iného (okná s nimi spojené) v prípade, je to dôležité! Ako vravím, já jen, že v poslednom čase, a rozhodne nie je poseté nevyužité alebo zabudnuté programy alebo súbory. Je to, čo ste získali v Maria, alebo som nemala dostať? Je to úplne bežné pre mňa! Vďaka ani náhodou! Kris |
|
| |||
| |||
| Ahoj Kris Ako ste si nový počítač je problémom pre človeka programy nakladania pri štarte by nemal byť problém, "Windows sa dostať hicups niekedy lol" |
|
| |||
| |||
| No ... Nikdy som líbilo Microsoft tak ako tak (shhhhh!). Ale v porovnaní s Apple Asi tam nie je moc výber! Ak je k dispozícii len Sony udělali verziu! Upozornenie: Ako bolo napísané vyššie bola jediným stanoviskom shroomo a nijako spojený s niečím, alebo ktokoľvek, kdekoľvek! : D: p: D |
|
| |||
| |||
| Vždy som mal ísť a vypnúť tie zbytočné spúšťanie programov. Microsoft je taký problém s nimi. |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Nemôže dostať cez okná ložnej obrazovka HELP! | nukelemon | Všeobecné Software Chat | 7 | 27. októbra 2008 05:55 |
| Malá zelená zvlnený línie a Windows nie nakládky | polakstanek | Operačné systémy Windows | 6 | 12. októbra 2008 10:11 |
| Windows problémy, ktoré nie sú správne nakládky | Cew27 | Operačné systémy Windows | 2 | 26. marca 2008 13:01 |
| Načítavam Windows XP | prístrešok | Operačné systémy Windows | 4 | 1. februára 2008 06:52 |
| Pevný disk a Windows Vista problémy | Spencer2004 | Drives & Removable Media | 2 | 16. január 2008 01:29 |
| Thread Tools | |
| |