мањи капитал --

Magazine
Go Back   Цомпутер сока > Цомпутер Софтуаре > Уиндоус Оператинг Сыстемс

Register

Уиндоус КСП учитава проб

Reply

Тхреад Тоолс
Old 30 тра 2007, 16:20
Мембер Гроуп

Default Уиндоус КСП учитава проб

Хеј има,

Раније сам окренуо на моје рачунар и то је био лоадинг горе, када га је добио на екрану, каже да је систем Уиндоус КСП и има помичне лоадинг бар испод логоа, само пре него што изаберете свој профил, бар се учитава прекинут и ништа догодило. И притисне дугме за ресет (ЦПУ светло на предњој страни је искључити и ту као да се уопште не активност) и учита до ДОС-а (или који год да је!) И дао ми је неколико опција за безбедном начину рада или нормалне прозоре. Ма када ЈА је отишао за нормалан Уиндоус Интернет пала опет на истом месту, па сам га учита у безбедном и еарлы направио вирус цхецк (једино што сам могао мислити на што), али све је у реду тако да сам затворена и оставио је за 10-15минс и покушао поново. Овај пут га учита фина и није било пробс. Било који идеја што је узроковало ово?

Живели

Крис
Old 30 тра 2007, 16:54
Администратор Гроуп

Јесте ли додато било који софтвер или инсталиране нове дривер пре него поново подизање система?

То су највјероватније узроке, прозори не траћити прилично уобичајено, то је њена реду сада не бих брините превише мате.

Мы Сыстем: Хыбр! Д

Процесор (и):
АМД Турион 64 кс2 ТЛ-64 2.2ГХз
Матичне плоче:
ХП нФорце 560
РАМ меморија:
2ГБ ДДР2 ПЦ2-5300
Графичка картица (е):
НВИДИА 7150М Онбоард Интегрисани
Соунд Цард:
5,1 Онбоард Интегрисани
Тврди диск (и):
250ГБ 5400РПМ САТА300
Оптички погон (е):
18кс ЦД / ДВДРУ ДЛ-АТА
Цасе / псу:
Стоцк ХП
Хлађење:
Стоцк ХП
Нетуорк / Интернет:
10/100 НИЦ / 10МБ Девице Цабле
Монитор (е):
17 "УКСГА + БригхтВиеу ХД Широки екран
Оперативни систем (е):
Уиндоус 7 Коначан 32Бит
Old 30 тра 2007, 17:21
Мембер Гроуп

Ја сам инсталирати управљачки програм за штампач (није да то радила) да сам скинути са ХП уебсите. Али тако то раде па ћу сада оставити!

Живели
Old 30 тра 2007, 22:06
Аустин Гроуп

Бок схроомо

Прозор вам описати је Уиндоус учитава са приказом својих напредак бар ", рекао је како је Даве Уиндоус траћити не", али ја сам само занима колико програма имате почети приказивати на горе? видео сам рачунара са чак 70 + и Уиндоус бори за борбу, његова увек добра идеја да било који деинсталирам програме које не користите било који више или ако мислите да сте мај желите користити их неки дан зауставили их од утовара на старт преко (или мсцонфиг сервицес.мсц)

Мы Сыстем: #

Процесор (и):
Е8400
Матичне плоче:
Асус
РАМ меморија:
2ГБ ГЕИЛ
Графичка картица (е):
8800ГТ сли
Соунд Цард:
М-АУДИО
Тврди диск (и):
УД Раптор
Оптички погон (е):
Блу-раы
Цасе / псу:
Хлађење:
Нетуорк / Интернет:
Монитор (е):
Оперативни систем (е):
Виста
Old 30 тра 2007, 23:15
Мембер Гроуп

Само сам добио рачунар и недавно сам стварно инсталиран само неколико игара, хавн'т Рекао сам га за почетак било какве програме на старт-уп. Осим програма сам већ инсталиран Дајте се мало бринула Заустављањем / брисањем нешто друго (Уиндоус повезане), у случају да је важно! Као што сам ја само рећи да је недавно добила и дефинитивно није литтеред са некориштене или заборављене програмима или датотекама.

Да ли је то оно што су узимајући у Мариа, или да не могу добити то? То је прилично уобичајене за мене!

Хвала било тако!

Крис
Old 30 тра 2007, 23:20
Аустин Гроуп

Бок Крис

Као што је нови ПЦ проблем човека учитава програме на почетни не би требало да буде проблема "Уиндоус не добијете хицупс понекад лол"
Old 30 тра 2007, 23:25
Мембер Гроуп

Па ... Никад нисам волио Мицрософт Аныуаы (сххххх!). Али кад се у односу на Аппле Ваљда нема пуно избора! Ако само Соны направио верзију!

Дисцлаимер: Шта је написано горе је искључиво мишљења схроомо и ни на који начин је повезан са ништа, или било ко, било где!

: Д: п: Д
Old 1. мај 2007, 19:50
Мембер Гроуп

Ја увек ићи и искључити непотребан покретање тих програма. Мицрософт је такву гњаважа са њима.
Reply

Register

Боокмаркс

Сличне теме
Нит Тему започео Форум Одговори Задњи Пост
Не може добити прошлости Уиндоус лоадинг сцреен Помозите! нукелемон Уопштено Софтуаре Цхат 7 27 октобар 2008 05:55
Мала зелена валовита линија и Уиндоус не итавају полакстанек Уиндоус Оператинг Сыстемс 6 12 октобар 2008 10:11
Уиндоус проблеме, а не итава исправно Цеу27 Уиндоус Оператинг Сыстемс 2 26 март 2008 13:01
Лоадинг Уиндоус КСП пролити Уиндоус Оператинг Сыстемс 4 1 фебруар 2008 06:52
Врстом диску и Уиндоус Виста проб Спенцер2004 Дривес & Измјењиви медији 2 16 јануар 2008 01:29
Тхреад Тоолс

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Цопыригхт © 2006 - 2009 Цомпутер сока.

Поуеред бы вБуллетин ® Цопыригхт © 2000 - 2009 Јелсофт Ентерприсес Лтд СЕО бы вБСЕО © 2009, Цраулабилиты, Инц