az-öz

Magazine
Go Back   Bilgisayar Suyu > Bilgisayar Yazılımı > Windows İşletim Sistemleri

Register

Windows XP yükleme sorunları

Reply

Konu Araçları
Old 30 Nisan 2007, 16:20
Üye Grubu

Default Windows XP yükleme sorunları

Selam,

Daha önce Benim PC döndü ve o, ne zaman, Windows XP söylüyor ekran var ve logosu altında hareketli yükleme bar kadar yükleme olduğunu, sadece profil seçin önce yükleme çubuğu durdu ve hiçbir şey olmadı. Ben ön yüzünde (CPU ışık kapatma ve reset tuşuna basıldığında hiçbir etkinliği tüm) ve DOS kadar yüklü (ya da öyle!) Ve ben güvenli modda veya normal pencereler için birkaç seçenek verdim olarak görünüyordu. Ne zaman tekrar aynı yere düştü, normal pencereler için, yani güvenli yapılan bu yüklü bir virüs kontrol aklıma verebilir (tek şey) ama herşey yolunda olduğunu koştum ben kapatıldı ve 10 için sol 15mins ve gitti tekrar denedim. Bu ince ve yüklü hiçbir probs vardı bu kez. Bu neden birisi düşünce?

Peynir

Kris
Old 30 Nisan 2007, 16:54
Yönetici Grubu

Herhangi bir yazılım eklendi veya yeniden doğmuş önce yeni sürücüleri yüklü mü?

Bunlar en olası nedenleri oldukça yaygın hakkında, pencereler bu karmaşa, bu da şimdi çok dostum Merak wouldn't are OK.

Benim Sistemi: Hybr! D

İşlemci (ler):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Anakart:
HP nForce 560
RAM hafıza:
2GB DDR2 PC2-5300
Grafik Kartı (ler):
Nvidia 7150M Onboard Entegre
Ses Kartı:
5,1 Onboard Entegre
Sabit Disk (ler):
250GB 5400RPM SATA300
Optik Sürücü (ler):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Case / PSU:
Stok HP
Soğutma:
Stok HP
Ağ Bağlantısı / İnternet:
10/100 Nic / 10MB Virgin Kablo
Monitör (ler):
17 "WXGA + HD Parlak Geniş ekran
İşletim Sistemi (ler):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old 30 Nisan 2007, 17:21
Üye Grubu

Ben (bu) ben HP web sitesinden indirilen çalışmış bir yazıcı sürücüsü yüklemek yaptım. Ama bir de şimdi bu yüzden onu terk edeceğiz çalışıyor!

Peynir
Old 30 Nisan 2007, 22:06
Yasak Grubu

Merhaba shroomo

Açıkladığınız Pencere Windows yükleme olarak Dave Windows hakkında karışık bir "ama ne kadar çok uygulama en fazla çıkış var mı merak ediyorum" dedim kendi ilerleme çubuğu görünüyor? i çok 70 ile PC'ler gördüm + ve başa çıkmak için mücadele Windows, onun her zaman iyi bir fikir, herhangi bir veya daha fazla varsa onları başında yükleme onları durdurmak bir gün kullanmak isteyebilirsiniz düşünüyorum don't use tüm programları kaldırın üzerinden (MSCONFIG veya services.msc)

Benim Sistemi: #

İşlemci (ler):
E8400
Anakart:
ASUS
RAM hafıza:
2GB GEIL
Grafik Kartı (ler):
8800GT SLI
Ses Kartı:
M-AUDIO
Sabit Disk (ler):
WD Raptor
Optik Sürücü (ler):
Blu-ray
Case / PSU:
Soğutma:
Ağ Bağlantısı / İnternet:
Monitör (ler):
İşletim Sistemi (ler):
VISTA
Old 30 Nisan 2007, 23:15
Üye Grubu

Sadece son bilgisayar var ve ben sadece gerçekten bir kaç oyun kurduktan sonra, bu start-up herhangi bir programları başlatmak için söyledim havn't. Zaten biraz durdurmak için endişeleniyorum / başka bir şey silme duyarım kurduktan sonra programları dışında (Windows ile ilgili) durumunda da önemlidir! Ben sadece kısa bir süre var ve kesinlikle kullanılmamış veya unuttun mu programlar veya dosyaları ile littered olmadığını söylüyorlar.

Bu mu sizin Maria at ne elde edilmiştir veya didn't get it? Bu benim için oldukça yaygındır!

Teşekkürler ya yolu!

Kris
Old 30 Nisan 2007, 23:20
Yasak Grubu

Merhaba Kris

PC gibi adam programlar başlangıçta yüklenmesi için yeni sorun Windows bazen Lol "ve hicups almak bir sorun" olması olduğunu
Old 30 Nisan 2007, 23:25
Üye Grubu

Şey ... Zaten Microsoft sevdim asla (shhhhh!). Fakat Apple Orada çok tercih tahmin kıyasla! Yalnızca Sony bir sürüm yapılır!

Yasal Uyarı: Ne yukarıda yazılmıştır shroomo bir tek görüş ve hiçbir şekilde bir şey veya kimse, herhangi bir yere bağlı olduğunu!

: D: P: D
Old 1 Mayıs 2007, 19:50
Üye Grubu

Ben her zaman git ve gereksiz başlangıç programlarını kapatın. Microsoft, onlara böyle bir zorluk olduğunu.
Reply

Register

Bookmarks