![]() |
|
| |||
| |||
| Selam, Daha önce Benim PC döndü ve o, ne zaman, Windows XP söylüyor ekran var ve logosu altında hareketli yükleme bar kadar yükleme olduğunu, sadece profil seçin önce yükleme çubuğu durdu ve hiçbir şey olmadı. Ben ön yüzünde (CPU ışık kapatma ve reset tuşuna basıldığında hiçbir etkinliği tüm) ve DOS kadar yüklü (ya da öyle!) Ve ben güvenli modda veya normal pencereler için birkaç seçenek verdim olarak görünüyordu. Ne zaman tekrar aynı yere düştü, normal pencereler için, yani güvenli yapılan bu yüklü bir virüs kontrol aklıma verebilir (tek şey) ama herşey yolunda olduğunu koştum ben kapatıldı ve 10 için sol 15mins ve gitti tekrar denedim. Bu ince ve yüklü hiçbir probs vardı bu kez. Bu neden birisi düşünce? Peynir Kris |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Herhangi bir yazılım eklendi veya yeniden doğmuş önce yeni sürücüleri yüklü mü?
| |||
| |||
| Ben (bu) ben HP web sitesinden indirilen çalışmış bir yazıcı sürücüsü yüklemek yaptım. Ama bir de şimdi bu yüzden onu terk edeceğiz çalışıyor! Peynir |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Merhaba shroomo
Açıkladığınız Pencere Windows yükleme olarak Dave Windows hakkında karışık bir "ama ne kadar çok uygulama en fazla çıkış var mı merak ediyorum" dedim kendi ilerleme çubuğu görünüyor? i çok 70 ile PC'ler gördüm + ve başa çıkmak için mücadele Windows, onun her zaman iyi bir fikir, herhangi bir veya daha fazla varsa onları başında yükleme onları durdurmak bir gün kullanmak isteyebilirsiniz düşünüyorum don't use tüm programları kaldırın üzerinden (MSCONFIG veya services.msc) Benim Sistemi: #
|
|
| |||
| |||
| Sadece son bilgisayar var ve ben sadece gerçekten bir kaç oyun kurduktan sonra, bu start-up herhangi bir programları başlatmak için söyledim havn't. Zaten biraz durdurmak için endişeleniyorum / başka bir şey silme duyarım kurduktan sonra programları dışında (Windows ile ilgili) durumunda da önemlidir! Ben sadece kısa bir süre var ve kesinlikle kullanılmamış veya unuttun mu programlar veya dosyaları ile littered olmadığını söylüyorlar. Bu mu sizin Maria at ne elde edilmiştir veya didn't get it? Bu benim için oldukça yaygındır! Teşekkürler ya yolu! Kris |
|
| |||
| |||
| Merhaba Kris PC gibi adam programlar başlangıçta yüklenmesi için yeni sorun Windows bazen Lol "ve hicups almak bir sorun" olması olduğunu |
|
| |||
| |||
| Şey ... Zaten Microsoft sevdim asla (shhhhh!). Fakat Apple Orada çok tercih tahmin kıyasla! Yalnızca Sony bir sürüm yapılır! Yasal Uyarı: Ne yukarıda yazılmıştır shroomo bir tek görüş ve hiçbir şekilde bir şey veya kimse, herhangi bir yere bağlı olduğunu! : D: P: D |
|
| |||
| |||
| Ben her zaman git ve gereksiz başlangıç programlarını kapatın. Microsoft, onlara böyle bir zorluk olduğunu. |
![]() |
|
| Bookmarks |