менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютерні програми > Операційні системи Windows

Register

Windows XP завантаження проб

Reply

Різьба Інструменти
Old 30 квітня 2007, 16:20
Член групи

Default Windows XP завантаження проб

Гей,

Раніше я повернувся на комп'ютері, і було навантаження до, коли він дістався до екрану, який говорить, Windows XP і має рухомих навантаження барі під логотипом, перед ви вибираєте свій профіль, навантаження бару зупинився і нічого не сталося. Я натиснув на кнопку скидання (світловий процесор на фронті і Off-мабуть, існує ніякої діяльності на всіх), і завантажені до DOS (чи як там!) І дав мені кілька варіантів безпечного режиму або нормального вікна. Всякий раз, коли я пішов до нормальні вікна він знову впав у тому ж місці, тому я завантажив її в безпечному зробив і побіг віруси (єдине, що я міг придумати), але все було добре і я закрив і залишив його на 10-15 хвилин і спробував знову. На цей раз він завантажений штрафу і не було Probs. Будь-яка ідея, що викликало це?

Ура

Kris
Old 30 квітня 2007, 16:54
Адміністратор групи

Ви додали які-небудь програмного забезпечення або встановлення будь-яких нових драйверів перед перезавантаженням?

Такі найбільш ймовірні причини, Windows чи возитися досить часто, це свого Добре, тепер я б не надто турбуватися Mate.

Моя система: Hybr! D

Процесор (и):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Материнська плата:
HP NForce 560
ОЗУ:
2GB DDR2 PC2-5300
Графічна карта (и):
Nvidia 7150M Бортові Комплексна
Звукова карта:
5.1 Бортові Комплексна
Жорсткий диск (и):
250GB 5400RPM SATA300
Оптичний привід (и):
18x CD / DVDRW-DL ATA
Діло / PSU:
Фондовий HP
Охолодження:
Фондовий HP
Мережі / Інтернет:
10/100 NIC / 10 Мб Віргінські Кабельні
Монітор (и):
17 "WXGA + HD BrightView Widescreen
Операційна система (и):
Windows 7 Ultimate 32bit
Old 30 квітня 2007, 17:21
Член групи

Я встановіть драйвер принтера (не те щоб воно працювало), що я завантажив з сайту HP. Але так, що він працює зараз так я залишу!

Ура
Old 30 квітня 2007, 22:06
Забороненої угруповання

Привіт shroomo

Вікна ви описали це завантаження Windows показуючи свій прогрес барі ", як сказав Дейв Windows Чи возитися", але я просто цікаво, скільки додатків у вас працює при запуску? Я бачив ПК з так багато як 70 + та Windows намагається впоратися, її завжди гарна ідея, щоб видалити всі програми, які ви не використовуєте будь-який більш-якщо ви думаєте, ви можете використовувати їх коли-небудь зупинити їх завантаження при старті , VIA (MSConfig або services.msc)

Моя система: #

Процесор (и):
E8400
Материнська плата:
ASUS
ОЗУ:
2GB GEIL
Графічна карта (и):
8800GT SLI
Звукова карта:
M-AUDIO
Жорсткий диск (и):
WD Raptor
Оптичний привід (и):
BLU-RAY
Діло / PSU:
Охолодження:
Мережі / Інтернет:
Монітор (и):
Операційна система (и):
VISTA
Old 30 квітня 2007, 23:15
Член групи

Я отримав тільки комп'ютера останнім часом, і я тільки дійсно встановлено кілька ігор, я сказав Havn't його для запуску будь-якої програми при старті. Крім програм, які я вже був встановлений я трохи турбувався про призупинення / видалення нічого (Windows пов'язаної) у випадку, це важливо! Як я кажу, що вона отримала лише недавно, і, безумовно, не валяються невикористані або забула програм або файлів.

Це те, що ви виходите на Марію, або я не зрозумів?! Це звичайна справа для мене!

Спасибо в будь-якому разі!

Kris
Old 30 квітня 2007, 23:20
Забороненої угруповання

Привіт Kris

Як ви ПК нові проблеми для людини програмах завантаження при старті, не повинно бути проблемою "Windows попаданні hicups іноді LOL"
Old 30 квітня 2007, 23:25
Член групи

Ну ... Я ніколи не любив Microsoft в будь-якому випадку (Тссс!). Але в порівнянні з Apple Думаю, там не так багато вибору! Якби Sony зробила версію!

Disclaimer: Що було написано вище, був єдиним думку shroomo і жодним чином не пов'язаний ні з чим, або будь-кого і будь-де!

: D: P: D
Old 1 травня 2007, 19:50
Член групи

Я завжди піти і відключити ці непотрібні програми під час запуску. Microsoft такий нервування з ними.
Reply

Register

Закладки

Аналогічні нитки
Нитка Різьба для початківців Форум Відповіді Останнє повідомлення
Не вдається пройти екрану завантаження Windows HELP! nukelemon General Software чат 7 27 жовтня 2008 05:55
Маленькі зелені хвилясті лінії і Windows не завантажується polakstanek Операційні системи Windows 6 12 жовтня 2008 10:11
Windows проблеми, а не завантажується неправильно Cew27 Операційні системи Windows 2 26 березня 2008 13:01
Триває завантаження Windows XP сарай Операційні системи Windows 4 1 лютого 2008 06:52
Жорсткий диск і Windows Vista проб Spencer2004 Знімні накопичувачі І ЗМІ 2 16 січня 2008 01:29
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.