![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Гей, Раніше я повернувся на комп'ютері, і було навантаження до, коли він дістався до екрану, який говорить, Windows XP і має рухомих навантаження барі під логотипом, перед ви вибираєте свій профіль, навантаження бару зупинився і нічого не сталося. Я натиснув на кнопку скидання (світловий процесор на фронті і Off-мабуть, існує ніякої діяльності на всіх), і завантажені до DOS (чи як там!) І дав мені кілька варіантів безпечного режиму або нормального вікна. Всякий раз, коли я пішов до нормальні вікна він знову впав у тому ж місці, тому я завантажив її в безпечному зробив і побіг віруси (єдине, що я міг придумати), але все було добре і я закрив і залишив його на 10-15 хвилин і спробував знову. На цей раз він завантажений штрафу і не було Probs. Будь-яка ідея, що викликало це? Ура Kris |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ви додали які-небудь програмного забезпечення або встановлення будь-яких нових драйверів перед перезавантаженням?
| |||
| |||
| Я встановіть драйвер принтера (не те щоб воно працювало), що я завантажив з сайту HP. Але так, що він працює зараз так я залишу! Ура |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Привіт shroomo
Вікна ви описали це завантаження Windows показуючи свій прогрес барі ", як сказав Дейв Windows Чи возитися", але я просто цікаво, скільки додатків у вас працює при запуску? Я бачив ПК з так багато як 70 + та Windows намагається впоратися, її завжди гарна ідея, щоб видалити всі програми, які ви не використовуєте будь-який більш-якщо ви думаєте, ви можете використовувати їх коли-небудь зупинити їх завантаження при старті , VIA (MSConfig або services.msc) Моя система: #
|
|
| |||
| |||
| Я отримав тільки комп'ютера останнім часом, і я тільки дійсно встановлено кілька ігор, я сказав Havn't його для запуску будь-якої програми при старті. Крім програм, які я вже був встановлений я трохи турбувався про призупинення / видалення нічого (Windows пов'язаної) у випадку, це важливо! Як я кажу, що вона отримала лише недавно, і, безумовно, не валяються невикористані або забула програм або файлів. Це те, що ви виходите на Марію, або я не зрозумів?! Це звичайна справа для мене! Спасибо в будь-якому разі! Kris |
|
| |||
| |||
| Привіт Kris Як ви ПК нові проблеми для людини програмах завантаження при старті, не повинно бути проблемою "Windows попаданні hicups іноді LOL" |
|
| |||
| |||
| Ну ... Я ніколи не любив Microsoft в будь-якому випадку (Тссс!). Але в порівнянні з Apple Думаю, там не так багато вибору! Якби Sony зробила версію! Disclaimer: Що було написано вище, був єдиним думку shroomo і жодним чином не пов'язаний ні з чим, або будь-кого і будь-де! : D: P: D |
|
| |||
| |||
| Я завжди піти і відключити ці непотрібні програми під час запуску. Microsoft такий нервування з ними. |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Не вдається пройти екрану завантаження Windows HELP! | nukelemon | General Software чат | 7 | 27 жовтня 2008 05:55 |
| Маленькі зелені хвилясті лінії і Windows не завантажується | polakstanek | Операційні системи Windows | 6 | 12 жовтня 2008 10:11 |
| Windows проблеми, а не завантажується неправильно | Cew27 | Операційні системи Windows | 2 | 26 березня 2008 13:01 |
| Триває завантаження Windows XP | сарай | Операційні системи Windows | 4 | 1 лютого 2008 06:52 |
| Жорсткий диск і Windows Vista проб | Spencer2004 | Знімні накопичувачі І ЗМІ | 2 | 16 січня 2008 01:29 |
| Різьба Інструменти | |
| |