![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Neseniai gavau naudojami "Dell OptiPlex GX270, kad turi tik SP1 tai ..... Bandžiau įdiegti SP2, tai ir toliau gaunate Access Denied klaidos pranešimą. Kaip aš galiu įdėti SP2 ši mašina, kaip dabar sako, kad aš iš dalies nustatymas ir, kad tai yra pavojinga ir gali trukdyti savo kompiuterio veikia tinkamai. Please help. |
|
| |||
| |||
| Ar jūs naudojate administratoriaus teises? |
|
| |||
| |||
| Taip, aš. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Have a look at šitas puslapį ir pažiūrėkite, ar jis padeda ..... Pereikite prie "Nepavyko įdiegti Service Pack 2"
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Prieiga uždrausta! | prawleprovi | BENDROJI PROGRAMINĖS ĮRANGOS Pokalbiai | 3 | 30 spalis 2008 04:50 |
| Access Denied | rbscooby | Windows "operacinės sistemos | 7 | 9 gegužė 2008 16:40 |
| Nesuteikta | hewybo | Windows "operacinės sistemos | 6 | 16 sausis 2008 02:40 |
| Access Denied | hannyp | Virus, Spyware & Security | 14 | Lapkritis 27, 2007 12:37 |
| Uždrausta ... visi staiga | Quityourjibbajabba | Windows "operacinės sistemos | 3 | Lapkritis 14, 2007 06:10 |
| Temos įrankiai | |
| |