по-малко капитал

Magazine
Go Back   Компютърна сок > Компютърен софтуер > Windows операционни системи

Register

Windows XP, кои продукти са ми нужни?

Reply

Нишка Инструменти
Old 4 април 2009 г., 10:25
Новите държави Група

Default Windows XP, кои продукти са ми нужни?

Здравейте аз просто се чудех дали някой може да ми точка в правилната посока, около една седмица преди моя компютър не би обувка горе Windows XP и нейните питам за презареди диска, проблемът е, че не са подкрепени всички мои данни и файлове и ще се презареди диска на компютъра до фабриката настройки и ще загубиш всичко. Казаха ми, ако аз имам нов harddrive и инсталиран Windows XP и след това биха могли да добавите стария си твърд диск като secondary.Well ли си купили нов вътрешен IDE твърд диск, но аз забравих I DONT имат Windows XP Home софтуер ми трябва, аз са просто видя Ebay но Im не сте сигурни кой точно е правилния продукт, имам нужда, те са на софтуер, за да инсталирате Windows XP от нулата или просто сервизни пакети. имам някои компютърни познания, но не Im експерт би този продукт е този, който ми трябва?

http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.d...m=260386919782

Наистина се надявам някой да помогне
Old 4 април 2009 г., 12:20
Номер на групата

Добре дошли във форума.

Първо, защо си купя IDE HDD? Това е доста остаряла. Но ако това е, защото сте mobo не поддържа SATA, тогава честно достатъчно.

На второ място ние ще трябва да се знае дали сте на процесора е x86 или x64

Ако не знаете тогава това е наред, той не наистина въпрос, освен ако имате повече от 3GB на RAM?

Тъй като обаче много битове ви използва x86 CPU Операционна система ще работи. (Трябва да имате 64 битов за да имате повече RAM и използват изцяло на Quad ядрото proccessor)

Ако можете да се изясни, че ние можем да се върнем към иБей и работа вън какъв най-добър за вас.

За да обобщим, че's:

1. Колко ГБ RAM?
2. Модел на процесора или просто колко ядра има
3. 32 битова или 64 битова архитектура - ако знаете?
Old 4 април 2009 г., 13:18
Номер на групата

нещо, за да се провери .. има сериен ключ от външната страна на компютъра случай? Ако е така съм почти сигурен можете да изтеглите копие на Windows и използват този клавиш, за да го активирате и мисля, че този всички правни да
така няма да ви струва нищо да инсталирате Windows можете просто да изтеглите и инсталирате и горят .. активирате с пореден

Моята система: P * L * A * Z * M * A

Процесор (и):
2.3GhZ AMD
Дънната платка:
Asus
RAM памет:
1 гиг DDR
Графична карта (и):
256MB G-сила
Звукова карта:
звук Blaster 5,1
Hard Drive (и):
1-80GB 1-120GB Western цифрови на
Оптично устройство (а):
на Pioneer DVD-RW
Дело / PSU:
обичай случай & 650 вата PSU
Охлаждане:
DIY watercooling
Мрежа / Интернет:
девице 50mb
Монитор (и):
Acer 23 "(X233HB)
Операционна система (и):
Vista Ultimate
Old 8 април 2009 г., 18:11
Номер на групата

Цитат:
Първоначално Публикувано от 4D (Fordy (Форд) Оли View Post
Тъй като обаче много битове ви използва x86 CPU Операционна система ще работи. (Трябва да имате 64 битов за да имате повече RAM и използват изцяло на Quad сърцевина
proccessor
Това е очевидно невярна (Re: четворни ядрото на нещо) и напълно неподходящи за повечето потребители. XP 64-битова е ужасна и преобладаващото процент OEM компютри са на 2GB RAM. Единственото нещо, което трябва да се каже, че тук е "купувам законен копие на Windows XP x86 разстояние легитимен търговец на дребно" (не иБей).

Ако не се чувствам като платец, това вероятно е по-добър ход за изтегляне на Windows 7 бета: докато се препоръчва само за опитни потребители, това е достатъчно твърдо, че ще препоръча използването му като цяло.
"Аз обичам P182 толкова много, че когато жена ми система е всички шумни и всички необходими видове почистване, Купих си един. Тогава, когато аз искам котка, аз купих P182. За P182 не е котката по себе си, но той все още е една отлична покупка. "

Моята система: 日夏子

Процесор (и):
Core 2 Duo E6400 2,13 -> 3.01ghz
Дънната платка:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
RAM памет:
2GB Патриотичния Екстремни Ефективност
Графична карта (и):
PNY 8800GTS 320MB
Звукова карта:
Звук Blaster Xtremegamer 7,1
Hard Drive (и):
80GB + 500GB
Оптично устройство (а):
2x SATA
Дело / PSU:
ANTEC 900 + 620W Aerocool zeroDBA
Охлаждане:
4x 120 мм Yate-гмуркач + 200 mm нагоре
Мрежа / Интернет:
Qwest
Монитор (и):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
Операционна система (и):
Windows XP + 7
Old 9 април 2009 г., 02:16
Номер на групата

Или ....... бихте могли да опитате гръб до вашите данни към външно устройство (Flash Drive или USB устройство), като се използва Linux Live CD ... прост водач тук Това е доста лесно да се направи.

Тогава можете да се възстанови както е нормално, копие на вашите данни и да се върнете обратно на IDE устройство за възстановяване.

Моята система: Начало Build

Процесор (и):
AMD 64 X 2 Dual Core 5200 + 2.60GHz
Дънната платка:
Asus M2V REV 1.
RAM памет:
4GB (3.25gb видими)
Графична карта (и):
NVIDIA GeForce 7300 GS
Звукова карта:
5,1 Reatek на борда
Hard Drive (и):
250 GB SATA & 400gb SATA
Оптично устройство (а):
Pioneer 110 х 2
Дело / PSU:
Акции / 550 вата Тиха
Охлаждане:
Акции
Мрежа / Интернет:
10/100 Ник / 20MB Вирджински Кабел
Монитор (и):
Fujitsu Siemens 22 "TFT WAS
Операционна система (и):
Vista Ultimate x32/Windows 7 x64
Old 11 април 2009 г., 05:26
Номер на групата

Цитат:
Първоначално Публикувано от Carbon View Post
Това е очевидно невярна (Re: четворни ядрото на нещо) и напълно неподходящи за повечето потребители. XP 64-битова е ужасна и преобладаващото процент OEM компютри са на 2GB RAM. Единственото нещо, което трябва да се каже, че тук е "купувам законен копие на Windows XP x86 разстояние легитимен търговец на дребно" (не иБей).
Ако ОП работи система с 8GB на RAM и Quad ядрото, че ще бъде глупаво от моя страна да кажа "Ох хей Да отида вземете си 32 битова от legit продавача."

Те щяха да губи хардуера, също има много legit продавачите на иБей, ако знаете, какво сте се и вие го правите Терес нищо нередно в това.

Register

Маркери

Подобни Конци
Нишка Нишка Начално Форум Отговори Последно мнение
Продуктов ключ за думата tinkerbell Офис Suites & Приложения 5 11 Jan 2009 16:04
Продуктов номер? Продуктов ключ? Обяснява 2 моля ashmehta Windows операционни системи 4 16 май 2008 13:36
Продуктовия ключ на компютъра дело Илия Windows операционни системи 5 19 Jan 2008 15:14
Забравена Продуктов ключ Kona1984hawaii Общи Софтуер Чат 2 3 ноември 2007 19:36
Windows 2000 про продуктов ключ промяна Омер Windows операционни системи 1 2-ро октомври 2007 05:32
Нишка Инструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Компютърни сок.

Осъществено от vBulletin ® Copyright © 2000 - 2009 Jelsoft предприятия ООД SEO от vBSEO © 2009, Crawlability, Inc