menší majetkové -

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Computer Software > Operační systémy Windows

Register

Windows XP, který produkt potřebuji?

Reply

Thread Nástroje
Old 4. dubna 2009, 10:25
Nový člen skupiny

Default Windows XP, který produkt potřebuji?

Ahoj právě jsem přemýšlel, jestli někdo mohl místo mě tím správným směrem, asi před týdnem můj počítač by se spustit systém Windows XP a jeho dotazem na reload disku, problém je i není zálohována všechna moje data a soubory a reload disk bude mít počítač zpět na tovární nastavení a i ztratí všechno. Bylo mi řečeno, že když jsem dostal nový pevný disk a nainstalovány Windows XP, by pak mohla přidat i můj starý disk jako secondary.Well jsem koupil novou interní IDE pevný disk, ale zapomněl jsem i dont mít Windows XP Home softwaru i nutnost, i právě podíval na eBay, ale im není úplně jistá, který je tím pravým produktem i potřebují, jsou software pro instalaci systému Windows XP od nuly nebo jen aktualizací Service Pack. Mám nějaké počítačové znalosti, ale im žádný expert by tento produkt být na jedné i nutnost?

http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.d...m=260386919782

Opravdu doufáme někdo může pomoci
Old 4. dubna 2009, 12:20
Dárce Skupina

Vítejte na fóru.

Za prvé, proč si koupit IDE HDD? To je poměrně zastaralá. Ale jestli je to proto, že jste mobo nepodporuje SATA, potom reálné dost.

Za druhé jsme bude potřebovat vědět, zda jste se CPU x86 nebo x64

Pokud nevíte, pak je to v pohodě, to opravdu není věc, pokud máte více než 3 GB RAM?

Protože však mnoho bitů procesoru x86 používá operační systém bude fungovat. (Budete potřebovat 64 bit mít více RAM, a aby plně využila a čtyř-jádrové procesory proccessor)

Pokud můžete upřesnit, že se můžeme vrátit zpět na eBay a pracovat se, co je pro vás nejlepší.

Shrnout, že je:

1. Kolik GB RAM?
2. CPU model, nebo jen to, kolik jader má
3. 32 bit nebo 64 bit architektury - pokud víte, že?
Old 4. dubna 2009, 13:18
Dárce Skupina

něco zkontrolovat .. existuje sériový klíč na vnější straně ks případ? Pokud ano, jsem téměř jisti, můžete si stáhnout kopii oken a používání, že klíčem k jeho aktivaci a myslím, že to je vše legální
tak nebude vás nic instalovat okna jednoduše stáhnout a vypálit .. nainstalovat a aktivovat u svého sériového

Můj systém: P * L * A * Z * M * A

Processor (s):
2.3GhZ AMD
Základní deska:
Asus
Paměť RAM:
1 koncert DDR
Grafické karty (s):
256megabajt G-force
Zvuková karta:
Sound Blaster 5.1
Pevný disk (y):
1-80GB 1-120gigabajt Western Digital to
Optická mechanika (s):
Pioneer DVD-RW
Case / PSU:
vlastní věci & 650w PSU
Chlazení:
DIY watercooling
Síť / Internet:
panna 50MB
Monitor (s):
Acer 23 "(X233HB)
Operační systém (y):
Vista Ultimate
Old 8. dubna 2009, 18:11
Dárce Skupina

Citace:
Původně Poslal 4D (Fordy (Ford) Ollie View Post
Protože však mnoho bitů procesoru x86 používá operační systém bude fungovat. (Budete potřebovat 64 bit mít více RAM, a aby plně využila a čtyř-jádrové
proccessor
To je očividně falešné (re: čtyřkoalice základní věc) a zcela irelevantní pro většinu uživatelů. XP 64-bit je hrozné a naprostá procento OEM počítače mají 2 GB RAM. Jediná věc, kterou je třeba si říci, je "koupit legitimní kopie systému Windows XP x86 z legitimního prodejce" (ne eBay).

Pokud nemáte pocit, že placení, je to asi lepší přesunout ke stažení Windows 7 beta: zatímco je doporučena pouze pro zkušené uživatele, je to dost pevné, že bych doporučit, jeho použití obecně.
"Miloval jsem na P182 tolik, že při mé manželky byl systém všech hlučných a potřebné nejrůznější čištění, koupil jsem jí jeden. Potom, když jsem chtěla kočku jsem koupil P182. K P182 není kočka sama o sobě, ale je to stále vynikající koupit. "

Můj systém: 日夏子

Processor (s):
Core 2 Duo E6400 2,13 -> 3.01ghz
Základní deska:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
Paměť RAM:
2GB Patriot Extreme Výkon
Grafické karty (s):
PNY 8800GTS 320mb
Zvuková karta:
Sound Blaster Xtremegamer 7,1
Pevný disk (y):
80 GB + 500 GB
Optická mechanika (s):
2x SATA
Case / PSU:
Antec 900 + 620W Aerocool zeroDBA
Chlazení:
4x 120 mm Yate Loon-top + 200 mm
Síť / Internet:
Qwest
Monitor (s):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
Operační systém (y):
Windows XP + 7
Old 9. dubna 2009, 02:16
Dárce Skupina

Nebo ....... můžete vyzkoušet zálohování dat na externí zařízení (USB Flash disk nebo disk), pomocí Linux Live CD ... jednoduchý průvodce tady je to docela jednoduché udělat.

Pak můžete obnovit jako normální, zkopírovat data zpět a vrátí IDE disk na náhradu.

Můj systém: Domů Kompiluje

Processor (s):
AMD 64 x 2 Dvou Core 5200 + 2.60GHz
Základní deska:
Asus M2V Rev 1.
Paměť RAM:
4 GB (3,25gigabajt viditelné)
Grafické karty (s):
NVIDIA GeForce 7300 GS
Zvuková karta:
5,1 Reatek On-rada
Pevný disk (y):
250 GB SATA & 400GB SATA
Optická mechanika (s):
Pioneer 110 x 2
Case / PSU:
Sklad / 550w Tichý
Chlazení:
Sklad
Síť / Internet:
10/100 Nic / 20MB Panny Cable
Monitor (s):
Fujitsu Siemens 22 "TFT ZS
Operační systém (y):
Vista Ultimate x32/Windows 7 x64
Old 11. duben 2009, 05:26
Dárce Skupina

Citace:
Původně Poslal Carbon View Post
To je očividně falešné (re: čtyřkoalice základní věc) a zcela irelevantní pro většinu uživatelů. XP 64-bit je hrozné a naprostá procento OEM počítače mají 2 GB RAM. Jediná věc, kterou je třeba si říci, je "koupit legitimní kopie systému Windows XP x86 z legitimního prodejce" (ne eBay).
Pokud OP běží systém s 8 GB paměti RAM a Quad jádro, že by bylo hloupé mě to říct "ach jo hej cucáka uchopit sami sebe a 32 bit z důvěryhodně prodávajícím."

Měly by mít promrhány hardware, také existuje mnoho důvěryhodně prodejce na eBay, pokud víte, co máte a jak se vám to pravé theres nic špatného s ní.

Register

Záložky

Podobná témata
Nitka Thread Začátečnickou Fórum Odpovědi Poslední příspěvek
Product klíčové slovo Tinkerbell Office & Aplikace 5 11. leden 2009 16:04
Product ID? Product Key? Vysvětlování 2 prosím ashmehta Operační systémy Windows 4 16. května 2008 13:36
Product Key o počítačových Case Eliáš Operační systémy Windows 5 19. ledna 2008 15:14
Zapomenuté Product Key Kona1984hawaii Obecné Software Chat 2 3. Listopad 2007 19:36
Windows 2000 pro produkt klíčových změn Omer Operační systémy Windows 1 2. října 2007 05:32
Thread Nástroje

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.