![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Ahoj právě jsem přemýšlel, jestli někdo mohl místo mě tím správným směrem, asi před týdnem můj počítač by se spustit systém Windows XP a jeho dotazem na reload disku, problém je i není zálohována všechna moje data a soubory a reload disk bude mít počítač zpět na tovární nastavení a i ztratí všechno. Bylo mi řečeno, že když jsem dostal nový pevný disk a nainstalovány Windows XP, by pak mohla přidat i můj starý disk jako secondary.Well jsem koupil novou interní IDE pevný disk, ale zapomněl jsem i dont mít Windows XP Home softwaru i nutnost, i právě podíval na eBay, ale im není úplně jistá, který je tím pravým produktem i potřebují, jsou software pro instalaci systému Windows XP od nuly nebo jen aktualizací Service Pack. Mám nějaké počítačové znalosti, ale im žádný expert by tento produkt být na jedné i nutnost? http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.d...m=260386919782 Opravdu doufáme někdo může pomoci |
|
| |||
| |||
| Vítejte na fóru. Za prvé, proč si koupit IDE HDD? To je poměrně zastaralá. Ale jestli je to proto, že jste mobo nepodporuje SATA, potom reálné dost. Za druhé jsme bude potřebovat vědět, zda jste se CPU x86 nebo x64 Pokud nevíte, pak je to v pohodě, to opravdu není věc, pokud máte více než 3 GB RAM? Protože však mnoho bitů procesoru x86 používá operační systém bude fungovat. (Budete potřebovat 64 bit mít více RAM, a aby plně využila a čtyř-jádrové procesory proccessor) Pokud můžete upřesnit, že se můžeme vrátit zpět na eBay a pracovat se, co je pro vás nejlepší. Shrnout, že je: 1. Kolik GB RAM? 2. CPU model, nebo jen to, kolik jader má 3. 32 bit nebo 64 bit architektury - pokud víte, že?
__________________ "Proč [PS3 Slim] držet se přistání UFO na obdélník pohled" --- Nilay Patel; Engadget Ep. 160 |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| něco zkontrolovat .. existuje sériový klíč na vnější straně ks případ? Pokud ano, jsem téměř jisti, můžete si stáhnout kopii oken a používání, že klíčem k jeho aktivaci a myslím, že to je vše legální tak nebude vás nic instalovat okna jednoduše stáhnout a vypálit .. nainstalovat a aktivovat u svého sériového
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Citace:
Pokud nemáte pocit, že placení, je to asi lepší přesunout ke stažení Windows 7 beta: zatímco je doporučena pouze pro zkušené uživatele, je to dost pevné, že bych doporučit, jeho použití obecně.
"Miloval jsem na P182 tolik, že při mé manželky byl systém všech hlučných a potřebné nejrůznější čištění, koupil jsem jí jeden. Potom, když jsem chtěla kočku jsem koupil P182. K P182 není kočka sama o sobě, ale je to stále vynikající koupit. " Můj systém: 日夏子
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nebo ....... můžete vyzkoušet zálohování dat na externí zařízení (USB Flash disk nebo disk), pomocí Linux Live CD ... jednoduchý průvodce tady je to docela jednoduché udělat.
| |||
| |||
| Citace:
Měly by mít promrhány hardware, také existuje mnoho důvěryhodně prodejce na eBay, pokud víte, co máte a jak se vám to pravé theres nic špatného s ní.
__________________ "Proč [PS3 Slim] držet se přistání UFO na obdélník pohled" --- Nilay Patel; Engadget Ep. 160 |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Product klíčové slovo | Tinkerbell | Office & Aplikace | 5 | 11. leden 2009 16:04 |
| Product ID? Product Key? Vysvětlování 2 prosím | ashmehta | Operační systémy Windows | 4 | 16. května 2008 13:36 |
| Product Key o počítačových Case | Eliáš | Operační systémy Windows | 5 | 19. ledna 2008 15:14 |
| Zapomenuté Product Key | Kona1984hawaii | Obecné Software Chat | 2 | 3. Listopad 2007 19:36 |
| Windows 2000 pro produkt klíčových změn | Omer | Operační systémy Windows | 1 | 2. října 2007 05:32 |
| Thread Nástroje | |
| |