μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Λογισμικό υπολογιστών > Λειτουργικά συστήματα Windows

Register

Windows XP, ποιο προϊόν χρειάζομαι;

Reply

Εργαλεία Θέματος
Old 4ης Απριλίου 2009, 10:25
Νέο Μέλος Ομάδα

Default Windows XP, ποιο προϊόν χρειάζομαι;

Γεια Απλώς αναρωτιόμουν αν κάποιος θα μπορούσε να μου σημείο προς τη σωστή κατεύθυνση, περίπου πριν από μία εβδομάδα τον υπολογιστή μου δεν θα εκκίνησης των Windows XP και τα οποία ζητούν τη επαναφορτώσετε δίσκο, το πρόβλημα δεν το έχω υποστηρίξει όλα τα δεδομένα μου και τα αρχεία επαναφορτώσετε δίσκο και θα λάβει τον υπολογιστή πίσω σε εργοστασιακές ρυθμίσεις και θα χάσει τα πάντα. Μου είπαν αν έχω σκληρούς δίσκους και μια νέα εγκατάσταση των Windows XP τότε θα μπορούσα να προσθέσω και τη δική μου παλιό σκληρό δίσκο ως secondary.Well έχω αγόρασα ένα νέο εσωτερικό IDE σκληρό δίσκο, αλλά ξέχασα i dont έχει το Windows XP Home λογισμικού i ανάγκη, i μόλις αμέτοχη im ebay αλλά δεν είστε σίγουροι για το ποιο ακριβώς είναι το σωστό προϊόν i ανάγκη, είναι το λογισμικό για να εγκαταστήσετε τα Windows XP από την αρχή ή απλά Service Pack. έχω κάποιες γνώσεις υπολογιστών αλλά δεν im εμπειρογνωμόνων αυτό το προϊόν θα είναι αυτός που πρέπει;

http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.d...m=260386919782

Πραγματικά ελπίζω κάποιος μπορεί να βοηθήσει
Old 4ης Απριλίου 2009, 12:20
Ομάδα Δωρητών

Καλώς ήρθατε στο φόρουμ.

First off, γιατί αγοράσετε ένα IDE HDD; Αυτό είναι αρκετά ξεπερασμένη. Αλλά αν αυτό συμβαίνει γιατί είστε mobo δεν υποστηρίζει SATA, τότε εντάξει.

Δεύτερον είμαστε θα πρέπει να γνωρίζουν αν είστε CPU είναι x86 ή x64

Εάν δεν γνωρίζετε, λοιπόν, ότι το πρόστιμο, δεν έχει τόση σημασία αν δεν έχουν πάνω από 3GB μνήμης RAM;

Επειδή όμως πολλά δυφία σας χρησιμοποιεί επεξεργαστή x86 λειτουργικό σύστημα θα λειτουργήσει. (64 bit Πρέπει να έχουμε περισσότερη μνήμη RAM και κάνει πλήρη χρήση ενός Quad πυρήνας proccessor)

Εάν μπορείτε να σαφές ότι μέχρι μπορούμε να πάμε πίσω στο eBay και εργασία τι το καλύτερο για εσάς.

Για να συνοψίσω αυτό:

1. Πόσα GB μνήμης RAM;
2. CPU Model ή πόσο πολλά δοκίμια που έχει
3. 32 bit ή 64 bit αρχιτεκτονική - αν γνωρίζετε;

Το σύστημά μου: FordyPC

Processor (s):
Quad Q6600 Kentsfield 2,66 @ 3.45GHz
Motherboard:
Asus P5Q / L PRO (Intel P43, ICH10)
Μνήμες:
PNY XLR8 4GB @ 1066MHz
Κάρτα γραφικών (ες):
PNY nVidia GeForce 9400 GT 512MB
Κάρτα Ήχου:
Hard Drive (s):
Seagate HDBarracuda 1x 1TB 1x 250GB
Optical Drive (s):
LG (HD) GGCH20L / LG GH22NP20AUAA50B
Υπόθεση / PSU:
Antec Sonata III & Earthwatts 500W
Ψύξη:
Χρηματιστήριο
Network / Internet:
Gigabit LAN, FireWire & WG111v2
Monitor (ες):
2 x Acer P193WAd
Operating System (s):
XP PRO x86/XP PRO x64/Win7 RC1 x64
Old 4ης Απριλίου 2009, 13:18
Ομάδα Δωρητών

κάτι για να ελέγξετε .. υπάρχει ένα σειριακό κλειδί στην εξωτερική πλευρά του pc την περίπτωση; αν ναι, είμαι σχεδόν σίγουρος ότι μπορείτε να κάνετε λήψη ενός αντιγράφου των Windows και χρησιμοποιεί το εν λόγω πλήκτρο για να ενεργοποιήσετε και νομίζω thats σε όλα τα νομικά
έτσι δεν θα σας κοστίσει τίποτα για την εγκατάσταση των Windows απλά download και καίγονται .. εγκαταστήσετε και να ενεργοποιήσετε με το σειριακό

Το σύστημά μου: P * L * A * Z * M * A

Processor (s):
2.3GhZ AMD
Motherboard:
Asus
Μνήμες:
1 GIG DDR
Κάρτα γραφικών (ες):
256MB G-force
Κάρτα Ήχου:
Sound Blaster 5,1
Hard Drive (s):
1-80GB 1-120GB της Western Digital
Optical Drive (s):
της Pioneer DVD-RW
Υπόθεση / PSU:
έθιμο περίπτωση & 650w PSU
Ψύξη:
DIY watercooling
Network / Internet:
παρθένο 50mb
Monitor (ες):
Acer 23 "(X233HB)
Operating System (s):
Vista Ultimate
Old 8 Απρίλη 2009, 18:11
Ομάδα Δωρητών

Απόσπασμα:
Αρχικά Αποστολέας 4D (Fordy (Ford) Ollie View Post
Επειδή όμως πολλά δυφία σας χρησιμοποιεί επεξεργαστή x86 λειτουργικό σύστημα θα λειτουργήσει. (64 bit Πρέπει να έχουμε περισσότερη μνήμη RAM και κάνει πλήρη χρήση ενός πυρήνα Quad
proccessor
Αυτό είναι κατάφωρα ψευδής (Re: The quad πυρήνα πράγμα) και εντελώς άνευ σημασίας για τους περισσότερους χρήστες. XP 64-bit είναι φοβερό και η συντριπτική ποσοστό των ΚΑΕ υπολογιστές έχουν 2GB RAM. Το μόνο πράγμα που πρέπει να ειπωθεί εδώ είναι "αγοράσω ένα νόμιμο αντίτυπο των Windows XP x86 off έννομο λιανοπωλητή" (δεν το eBay).

Αν δεν έχετε όρεξη να πληρώνουν, είναι ίσως η καλύτερη κίνηση για να κατεβάσετε το Windows 7 Beta: ενώ συνιστούνται μόνο για έμπειρους χρήστες, είναι αρκετά στερεή ότι θα συνιστούσα τη χρήση γενικότερα.
"Αγαπούσα τον P182 τόσο πολύ που, όταν η γυναίκα μου και το σύστημα είχε όλα τα θορυβώδη και τα οποία είναι απαραίτητα όλα τα είδη καθαρισμού, έχω αγοράσει το ένα. Έπειτα, όταν ήθελα μια γάτα, εγώ αγόρασα ένα P182. Το P182 δεν είναι από μόνη της μια γάτα, αλλά εξακολουθεί να είναι μια εξαιρετική αγορά. "

Το σύστημά μου: 日夏子

Processor (s):
Core 2 Duo E6400 2.13 -> 3.01ghz
Motherboard:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
Μνήμες:
2GB Patriot Extreme Performance
Κάρτα γραφικών (ες):
PNY 8800GTS 320MB
Κάρτα Ήχου:
Sound Blaster Xtremegamer 7,1
Hard Drive (s):
80GB + 500GB
Optical Drive (s):
2x SATA
Υπόθεση / PSU:
Antec 900 + 620W Aerocool zeroDBA
Ψύξη:
4x-120 χιλιοστά Yate Loon + 200 χιλιοστών κορυφή
Network / Internet:
Qwest
Monitor (ες):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
Operating System (s):
Windows XP + 7
Old 9η Απριλίου 2009, 02:16
Ομάδα Δωρητών

Ή ....... θα μπορούσατε να δοκιμάσετε τη δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας των δεδομένων σας σε μια εξωτερική συσκευή (ή Flash Drive USB Drive), με τη χρήση ενός Linux Live CD ... απλό οδηγό εδώ Είναι πολύ εύκολο να κάνει.

Στη συνέχεια, μπορείτε να επαναφέρετε το φυσιολογικό, αντίγραφο των δεδομένων σας και να επιστρέψει πίσω η συσκευή IDE για επιστροφή.

Το σύστημά μου: Αρχική Κατασκευάστηκε

Processor (s):
AMD 64 x 2 Dual Core 5200 + 2.60GHz
Motherboard:
Asus M2V Αναθ. 1.
Μνήμες:
4GB (3.25gb ορατό)
Κάρτα γραφικών (ες):
NVIDIA GeForce 7300 GS
Κάρτα Ήχου:
5,1 Reatek On-Board
Hard Drive (s):
250 GB SATA & 400gb SATA
Optical Drive (s):
Pioneer 110 x 2
Υπόθεση / PSU:
Απόθεμα / 550w Silent
Ψύξη:
Χρηματιστήριο
Network / Internet:
10/100 Nic / 20Mb Virgin Cable
Monitor (ες):
Fujitsu Siemens 22 "TFT WAS
Operating System (s):
Vista Ultimate x32/Windows 7 x64
Old 11ης Απριλίου 2009, 05:26
Ομάδα Δωρητών

Απόσπασμα:
Αρχικά Αποστολέας Carbon View Post
Αυτό είναι κατάφωρα ψευδής (Re: The quad πυρήνα πράγμα) και εντελώς άνευ σημασίας για τους περισσότερους χρήστες. XP 64-bit είναι φοβερό και η συντριπτική ποσοστό των ΚΑΕ υπολογιστές έχουν 2GB RAM. Το μόνο πράγμα που πρέπει να ειπωθεί εδώ είναι "αγοράσω ένα νόμιμο αντίτυπο των Windows XP x86 off έννομο λιανοπωλητή" (δεν το eBay).
Αν το ΕΠ λειτουργεί ένα σύστημα με 8GB μνήμη RAM και μια Quad πυρήνα, θα ήταν ανόητο εκ μέρους μου να πω "ναι oh hey πήγαινε πιάσε τον εαυτό σας ένα 32 bit από ένα legit πωλητή."

Θα έχουμε χάσει το υλικό, επίσης, υπάρχουν πολλά legit πωλητές σε eBay, αν γνωρίζετε τι έχετε να κάνετε και εσείς σωστά Theres με τίποτα δεν είναι λάθος.

Register
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.