![]() |
|
| |||
| |||
| Γεια Απλώς αναρωτιόμουν αν κάποιος θα μπορούσε να μου σημείο προς τη σωστή κατεύθυνση, περίπου πριν από μία εβδομάδα τον υπολογιστή μου δεν θα εκκίνησης των Windows XP και τα οποία ζητούν τη επαναφορτώσετε δίσκο, το πρόβλημα δεν το έχω υποστηρίξει όλα τα δεδομένα μου και τα αρχεία επαναφορτώσετε δίσκο και θα λάβει τον υπολογιστή πίσω σε εργοστασιακές ρυθμίσεις και θα χάσει τα πάντα. Μου είπαν αν έχω σκληρούς δίσκους και μια νέα εγκατάσταση των Windows XP τότε θα μπορούσα να προσθέσω και τη δική μου παλιό σκληρό δίσκο ως secondary.Well έχω αγόρασα ένα νέο εσωτερικό IDE σκληρό δίσκο, αλλά ξέχασα i dont έχει το Windows XP Home λογισμικού i ανάγκη, i μόλις αμέτοχη im ebay αλλά δεν είστε σίγουροι για το ποιο ακριβώς είναι το σωστό προϊόν i ανάγκη, είναι το λογισμικό για να εγκαταστήσετε τα Windows XP από την αρχή ή απλά Service Pack. έχω κάποιες γνώσεις υπολογιστών αλλά δεν im εμπειρογνωμόνων αυτό το προϊόν θα είναι αυτός που πρέπει; http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.d...m=260386919782 Πραγματικά ελπίζω κάποιος μπορεί να βοηθήσει |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Καλώς ήρθατε στο φόρουμ. First off, γιατί αγοράσετε ένα IDE HDD; Αυτό είναι αρκετά ξεπερασμένη. Αλλά αν αυτό συμβαίνει γιατί είστε mobo δεν υποστηρίζει SATA, τότε εντάξει. Δεύτερον είμαστε θα πρέπει να γνωρίζουν αν είστε CPU είναι x86 ή x64 Εάν δεν γνωρίζετε, λοιπόν, ότι το πρόστιμο, δεν έχει τόση σημασία αν δεν έχουν πάνω από 3GB μνήμης RAM; Επειδή όμως πολλά δυφία σας χρησιμοποιεί επεξεργαστή x86 λειτουργικό σύστημα θα λειτουργήσει. (64 bit Πρέπει να έχουμε περισσότερη μνήμη RAM και κάνει πλήρη χρήση ενός Quad πυρήνας proccessor) Εάν μπορείτε να σαφές ότι μέχρι μπορούμε να πάμε πίσω στο eBay και εργασία τι το καλύτερο για εσάς. Για να συνοψίσω αυτό: 1. Πόσα GB μνήμης RAM; 2. CPU Model ή πόσο πολλά δοκίμια που έχει 3. 32 bit ή 64 bit αρχιτεκτονική - αν γνωρίζετε;
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| κάτι για να ελέγξετε .. υπάρχει ένα σειριακό κλειδί στην εξωτερική πλευρά του pc την περίπτωση; αν ναι, είμαι σχεδόν σίγουρος ότι μπορείτε να κάνετε λήψη ενός αντιγράφου των Windows και χρησιμοποιεί το εν λόγω πλήκτρο για να ενεργοποιήσετε και νομίζω thats σε όλα τα νομικά έτσι δεν θα σας κοστίσει τίποτα για την εγκατάσταση των Windows απλά download και καίγονται .. εγκαταστήσετε και να ενεργοποιήσετε με το σειριακό
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Απόσπασμα:
Αν δεν έχετε όρεξη να πληρώνουν, είναι ίσως η καλύτερη κίνηση για να κατεβάσετε το Windows 7 Beta: ενώ συνιστούνται μόνο για έμπειρους χρήστες, είναι αρκετά στερεή ότι θα συνιστούσα τη χρήση γενικότερα.
"Αγαπούσα τον P182 τόσο πολύ που, όταν η γυναίκα μου και το σύστημα είχε όλα τα θορυβώδη και τα οποία είναι απαραίτητα όλα τα είδη καθαρισμού, έχω αγοράσει το ένα. Έπειτα, όταν ήθελα μια γάτα, εγώ αγόρασα ένα P182. Το P182 δεν είναι από μόνη της μια γάτα, αλλά εξακολουθεί να είναι μια εξαιρετική αγορά. " Το σύστημά μου: 日夏子
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ή ....... θα μπορούσατε να δοκιμάσετε τη δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας των δεδομένων σας σε μια εξωτερική συσκευή (ή Flash Drive USB Drive), με τη χρήση ενός Linux Live CD ... απλό οδηγό εδώ Είναι πολύ εύκολο να κάνει.
| |||
| |||
| Απόσπασμα:
Θα έχουμε χάσει το υλικό, επίσης, υπάρχουν πολλά legit πωλητές σε eBay, αν γνωρίζετε τι έχετε να κάνετε και εσείς σωστά Theres με τίποτα δεν είναι λάθος.
__________________ "Γιατί το έκαναν [PS3 Slim] ραβδί με την προσγείωση UFO με μια ματιά ορθογωνίου" --- Nilay Patel? Engadget Ep. 160 |