![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Szia én voltam csak csodálkozó ha valaki tudna nekem pont a jó irányba, körülbelül egy héttel ezelőtt én pc nem indítható Windows XP és kérdezi a reload lemez, a probléma még nem fedezett fel minden adat és kép és reload lemez lesz a számítógép vissza a gyári beállításokat, és én is veszít mindent. Azt mondták, ha van egy új merevlemez és a telepített Windows XP-én, majd ezt követte a régi merevlemezt a secondary.Well már vásárolt egy új belső IDE merevlemezt, de elfelejtettem i dont volna a Windows XP Home szoftver szükségem van, azt éppen nézett ebay de im nem pontosan tudja, melyik a megfelelő termék van szükség, ezek a szoftverek a Windows XP a semmiből, vagy csak szervizcsomagot. Van valami számítógépes ismereteket, de szakértő im nem lenne ez a termék az egy van szükségem? http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.d...m=260386919782 nagyon remélem valaki tud segíteni |
|
| |||
| |||
| Üdvözöljük a fórumban. Elõször is, miért vesz egy IDE HDD? Ez meglehetősen elavult. De ha azért, mert te vagy mobo nem támogatja a SATA, akkor elég szép. Másodszor fogunk kell tudni, hogy te vagy az x86-os CPU x64 Ha nem tudod majd, hogy jól van, nem igazán számít, ha nem több mint 3GB RAM? Mivel azonban a sok bit x86 CPU használ operációs rendszer fog működni. (64 darab van szüksége, hogy több RAM, és hogy teljes mértékben használják ki a négymagos központi proccessor) Ha nem egyértelmű, hogy ki tudunk visszamenni az eBay és a munka, mi a legjobb az Ön számára. Összefoglalva, hogy ez: 1. Hány GB RAM? 2. CPU Model vagy éppen hány mag van 3. 32 bites vagy 64 bites architektúra - ha tudod?
__________________ "Miért [PS3 Slim] bot, az UFO leszállás egy téglalap megjelenése" --- Nilay Patel; Engadget Ep. 160 |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| valamit, hogy ellenőrizze, van-e .. sorozattermékként gombot a PC-n kívül az esetben? ha igen, szinte biztos vagyok, letöltheti azt a Windows és használja azt a kulcsot, hogy aktiválja, és azt hiszem, amit minden törvényes így Önnek nem kell semmit telepíteni a Windows egyszerűen töltse le és telepítse égetni .. és aktiválni a soros
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Idézet:
Ha nem érzem magam, mint kifizető, akkor talán jobb áthelyezni letölthető a Windows 7 Beta: miközben ajánlott csak a tapasztalt felhasználók számára, hogy elég szilárd, hogy azt ajánlják a használatát általában.
"Szerettem a P182 annyira, hogy amikor a feleségem rendszer minden zajos, és szükség mindenféle tisztítás, vettem neki egyet. Aztán, amikor akartam egy macska, én vettem egy P182. A P182 nem egy macska önmagában de ez még mindig kitűnő vásárolni. My System: 日夏子
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Vagy ....... Megpróbálhatja hátoldalként fel az adatokat egy külső eszköz (flash meghajtót vagy USB meghajtó), illetve a Linux Live CD-t ... Egyszerű útmutató itt Elég jól van.
| |||
| |||
| Idézet:
Volna kárba hardver, szintén sok legit eladók az eBay, ha tudod, mit kapok, és te azt ott semmi gond vele.
__________________ "Miért [PS3 Slim] bot, az UFO leszállás egy téglalap megjelenése" --- Nilay Patel; Engadget Ep. 160 |