פחותה-equity

Magazine
Go Back   מחשב מיץ > תוכנת מחשב > מערכות ההפעלה Windows

Register

Windows XP, איזה מוצר אני צריך?

Reply

שרשרת כלים
Old 4 אפריל 2009, 10:25
קבוצת חברות חדשות

Default Windows XP, איזה מוצר אני צריך?

היי, אני רק תוהה אם מישהו יכול להצביע לי בכיוון הנכון, לפני שבוע בערך המחשב שלי לא עד האתחול של Windows XP ושל מבקשים לטעון מחדש את הדיסק, הבעיה היא שאני לא צריך גיבוי של כל הנתונים שלי וקבצים וטען מחדש דיסק יקבלו את המחשב בחזרה המפעל הגדרות ואני יאבד את הכל. נאמר לי אם יש לי חדשות harddrive והתקנת Windows XP אני יכול להוסיף את הכונן הקשיח הישן בתור secondary.Well יש לי קנו חדשה פנימי IDE כונן קשיח, אבל אני שכחתי dont יש את תוכנת Windows XP Home אני צריך, אני עתה נראה ב eBay IM אבל לא בטוח שהוא בדיוק את המוצר הנכון אני צריך, הם את התוכנה כדי להתקין את Windows XP מהתחלה או רק ה-service pack. יש לי קצת ידע במחשב IM אבל לא היה מומחה מוצר זה להיות אחד אני צריך?

http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.d...m=260386919782

ממש מקווה שמישהו יכול לעזור
Old 4 אפריל 2009, 12:20
קבוצת תורמים

ברוכים הבאים לפורום.

דבר ראשון, למה לקנות HDD IDE? זה די מיושן. אבל אם זה בגלל שאתה mobo אינו תומך SATA, אז מספיק הוגן.

שנית, אנחנו הולכים צריך לדעת אם אתה הוא מעבד x86 או x64

אם אתה לא יודע אז זה בסדר, זה לא ממש משנה, אלא אם יש לך יותר מ 3GB של זיכרון RAM?

עם זאת, כי רבים BITS שלך מעבד x86 משתמשת מערכת הפעלה תפעל. (64 ביט, אתה צריך להיות יותר זיכרון RAM ולעשות שימוש מלא של Quad core proccessor)

אם אתה יכול לנקות את זה אנחנו יכולים לחזור ולעבוד eBay של מה הכי טוב בשבילך.

כדי summarise זה:

1. כמה GB של זיכרון RAM?
2. דגם CPU או רק כמה ליבות יש לו
3. 32 סיביות או 64 סיביות אדריכלות - אם אתה יודע?
Old 4 אפריל 2009, 13:18
קבוצת תורמים

משהו .. כדי לבדוק האם יש סידורי מפתח בצד החיצוני של המחשב במקרה? אם כן אני כמעט בטוח שאתה יכול להוריד עותק של Windows ולהשתמש כי המפתח להפעיל אותו ואני חושב thats הכל כדי משפטית
כך שלא עולות לך שום דבר להתקין את Windows אתה פשוט להוריד לצרוב .. להתקין ולהפעיל את סידורי

המערכת שלי: P * L * A * Z * ז * א

מעבד (ים):
2.3GhZ AMD
לוח האם:
ASUS
זיכרון RAM:
1 חלטורה DDR
כרטיס מסך (S):
256MB-G-כוח
כרטיס קול:
קול Blaster 5.1
Hard Drive (s):
1-80gb 1-Western Digital של 120gb
כונן אופטי (S):
חלוץ של ה-DVD-RW
Case / PSU:
Custom מקרה & 650w PSU
Cooling:
DIY watercooling
רשת / אינטרנט:
בתולה 50mb
צג (S):
Acer 23 "(X233HB)
מערכת הפעלה (S):
Vista Ultimate
Old 8 אפריל 2009, 18:11
קבוצת תורמים

ציטוט:
פורסם במקור על ידי 4d (Fordy (פורד) אולי View Post
עם זאת, כי רבים BITS שלך מעבד x86 משתמשת מערכת הפעלה תפעל. (64 ביט, אתה צריך להיות יותר זיכרון RAM ולעשות שימוש מלא של Quad core
proccessor
זה שקר blatantly (Re: מרובע הליבה של דבר) וכן לחלוטין לא רלוונטית עבור רוב המשתמשים. XP 64-Bit הוא נורא מכריע אחוז ו-OEM של מחשבים יש 2GB של זיכרון RAM. הדבר היחיד צריך להיות כאן הוא אמר: "קנה עותק חוקי של Windows XP x86 הנחה לגיטימי קמעונאי" (לא eBay).

אם אינך מרגיש לשלם, זה בוודאי טוב יותר לעבור כדי להוריד את Windows 7 Beta: בזמן זה מומלץ רק עבור משתמשים מנוסים, היא איתנה מספיק שאני ממליץ על שימוש בדרך כלל.
"אני אוהב את זה כל כך הרבה P182, כאשר אשתי של המערכת היה הומה ואת כל הדרוש כל סוגי הניקיון, קניתי אותה אחת. לאחר מכן, כאשר אני רוצה חתול, קניתי P182. ה P182 הוא לא חתול כשלעצמו, אבל זה עדיין מצוין לקנות. "

המערכת שלי: 日夏子

מעבד (ים):
Core 2 Duo E6400 2,13 -> 3.01ghz
לוח האם:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
זיכרון RAM:
2GB פטריוט ביצועי אקסטרים
כרטיס מסך (S):
PNY 8800GTS 320MB
כרטיס קול:
Sound Blaster Xtremegamer 7.1
Hard Drive (s):
80GB + 500GB
כונן אופטי (S):
2x SATA
Case / PSU:
ANTEC 900 + 620W Aerocool zeroDBA
Cooling:
4x-120mm Yate טבלן + 200mm הדף
רשת / אינטרנט:
Qwest
צג (S):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
מערכת הפעלה (S):
ב-Windows XP + 7
Old 9 אפריל 2009, 02:16
קבוצת תורמים

או ....... אתה יכול לנסות לגבות את הנתונים שלך כדי חיצוני התקן (או כונן USB Flash Drive), משתמש ב-Linux-Live CD ... פשוט מדריך כאן זה די קל לעשות.

אז אתה יכול לשחזר כרגיל, להעתיק את הנתונים שלך ולחזור בחזרה את כונן IDE עבור החזר.

המערכת שלי: בניית הבית

מעבד (ים):
AMD 64 X 2 Dual Core 5200 + 2.60GHz
לוח האם:
ASUS M2V סבוב 1.
זיכרון RAM:
4GB (3.25gb גלויים)
כרטיס מסך (S):
NVIDIA GeForce 7300 GS
כרטיס קול:
5.1 Reatek On-Board
Hard Drive (s):
250 GB SATA & 400gb SATA
כונן אופטי (S):
חלוץ 110 x 2
Case / PSU:
מניות / 550w שותק
Cooling:
מניות
רשת / אינטרנט:
10/100 NIC / 20MB הבתולה כבל
צג (S):
Fujitsu Siemens 22 "TFT היה
מערכת הפעלה (S):
Vista Ultimate x32/Windows 7 x64
Old 11 אפריל 2009, 05:26
קבוצת תורמים

ציטוט:
פורסם במקור על ידי פחמן View Post
זה שקר blatantly (Re: מרובע הליבה של דבר) וכן לחלוטין לא רלוונטית עבור רוב המשתמשים. XP 64-Bit הוא נורא מכריע אחוז ו-OEM של מחשבים יש 2GB של זיכרון RAM. הדבר היחיד צריך להיות כאן הוא אמר: "קנה עותק חוקי של Windows XP x86 הנחה לגיטימי קמעונאי" (לא eBay).
אם op פועלת מערכת עם 8GB של זיכרון RAM ו Quad core שזה יהיה טיפשי ממני להגיד "אה, כן, היי פשוט ללכת לתפוס לעצמך 32 סיביות מתוך לגיטימי המוכר."

הם היו מבוזבז חומרה, כמו כן יש הרבה מוכרים ב eBay לגיטימי, אם אתה יודע מה אתה מקבל, ואתה עושה אותו דבר theres הזכות לא בסדר עם זה.

Register

סימניות

פתילים דומים
חוט Thread Starter פורום תגובות הודעה אחרונה
מפתח המוצר עבור Word tinkerbell חבילות Office & Applications 5 11th ינואר 2009 16:04
קוד זיהוי מוצר? מפתח מוצר? להסביר את 2 בבקשה ashmehta מערכות ההפעלה Windows 4 16th May 2008 13:36
מפתח המוצר על המחשב, תיק Elijah מערכות ההפעלה Windows 5 19th ינואר 2008 15:14
אבידה מפתח מוצר Kona1984hawaii כללי תוכנות צ 'אט 2 3rd נובמבר 2007 19:36
חלונות 2000 פרו שינוי מפתח מוצר עומר מערכות ההפעלה Windows 1 2nd אוקטובר 2007 05:32
שרשרת כלים

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

כל הזכויות שמורות © 2006 - 2009 מיץ המחשב.