![]() |
|
| |||
| |||
| היי, אני רק תוהה אם מישהו יכול להצביע לי בכיוון הנכון, לפני שבוע בערך המחשב שלי לא עד האתחול של Windows XP ושל מבקשים לטעון מחדש את הדיסק, הבעיה היא שאני לא צריך גיבוי של כל הנתונים שלי וקבצים וטען מחדש דיסק יקבלו את המחשב בחזרה המפעל הגדרות ואני יאבד את הכל. נאמר לי אם יש לי חדשות harddrive והתקנת Windows XP אני יכול להוסיף את הכונן הקשיח הישן בתור secondary.Well יש לי קנו חדשה פנימי IDE כונן קשיח, אבל אני שכחתי dont יש את תוכנת Windows XP Home אני צריך, אני עתה נראה ב eBay IM אבל לא בטוח שהוא בדיוק את המוצר הנכון אני צריך, הם את התוכנה כדי להתקין את Windows XP מהתחלה או רק ה-service pack. יש לי קצת ידע במחשב IM אבל לא היה מומחה מוצר זה להיות אחד אני צריך? http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.d...m=260386919782 ממש מקווה שמישהו יכול לעזור |
|
| |||
| |||
| ברוכים הבאים לפורום. דבר ראשון, למה לקנות HDD IDE? זה די מיושן. אבל אם זה בגלל שאתה mobo אינו תומך SATA, אז מספיק הוגן. שנית, אנחנו הולכים צריך לדעת אם אתה הוא מעבד x86 או x64 אם אתה לא יודע אז זה בסדר, זה לא ממש משנה, אלא אם יש לך יותר מ 3GB של זיכרון RAM? עם זאת, כי רבים BITS שלך מעבד x86 משתמשת מערכת הפעלה תפעל. (64 ביט, אתה צריך להיות יותר זיכרון RAM ולעשות שימוש מלא של Quad core proccessor) אם אתה יכול לנקות את זה אנחנו יכולים לחזור ולעבוד eBay של מה הכי טוב בשבילך. כדי summarise זה: 1. כמה GB של זיכרון RAM? 2. דגם CPU או רק כמה ליבות יש לו 3. 32 סיביות או 64 סיביות אדריכלות - אם אתה יודע?
__________________ "מדוע הם [PS3 סלים] מקל עם הנחיתה של עב"מ להסתכל על מלבן" --- Nilay פאטל; Engadget Ep. 160 |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| משהו .. כדי לבדוק האם יש סידורי מפתח בצד החיצוני של המחשב במקרה? אם כן אני כמעט בטוח שאתה יכול להוריד עותק של Windows ולהשתמש כי המפתח להפעיל אותו ואני חושב thats הכל כדי משפטית כך שלא עולות לך שום דבר להתקין את Windows אתה פשוט להוריד לצרוב .. להתקין ולהפעיל את סידורי
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| ציטוט:
אם אינך מרגיש לשלם, זה בוודאי טוב יותר לעבור כדי להוריד את Windows 7 Beta: בזמן זה מומלץ רק עבור משתמשים מנוסים, היא איתנה מספיק שאני ממליץ על שימוש בדרך כלל.
"אני אוהב את זה כל כך הרבה P182, כאשר אשתי של המערכת היה הומה ואת כל הדרוש כל סוגי הניקיון, קניתי אותה אחת. לאחר מכן, כאשר אני רוצה חתול, קניתי P182. ה P182 הוא לא חתול כשלעצמו, אבל זה עדיין מצוין לקנות. " המערכת שלי: 日夏子
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| או ....... אתה יכול לנסות לגבות את הנתונים שלך כדי חיצוני התקן (או כונן USB Flash Drive), משתמש ב-Linux-Live CD ... פשוט מדריך כאן זה די קל לעשות.
| |||
| |||
| ציטוט:
הם היו מבוזבז חומרה, כמו כן יש הרבה מוכרים ב eBay לגיטימי, אם אתה יודע מה אתה מקבל, ואתה עושה אותו דבר theres הזכות לא בסדר עם זה.
__________________ "מדוע הם [PS3 סלים] מקל עם הנחיתה של עב"מ להסתכל על מלבן" --- Nilay פאטל; Engadget Ep. 160 |
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| מפתח המוצר עבור Word | tinkerbell | חבילות Office & Applications | 5 | 11th ינואר 2009 16:04 |
| קוד זיהוי מוצר? מפתח מוצר? להסביר את 2 בבקשה | ashmehta | מערכות ההפעלה Windows | 4 | 16th May 2008 13:36 |
| מפתח המוצר על המחשב, תיק | Elijah | מערכות ההפעלה Windows | 5 | 19th ינואר 2008 15:14 |
| אבידה מפתח מוצר | Kona1984hawaii | כללי תוכנות צ 'אט | 2 | 3rd נובמבר 2007 19:36 |
| חלונות 2000 פרו שינוי מפתח מוצר | עומר | מערכות ההפעלה Windows | 1 | 2nd אוקטובר 2007 05:32 |
| שרשרת כלים | |
| |