mažiau kapitalo

Magazine
Go Back   Kompiuterių sultys > Kompiuterių programinė įranga > Windows "operacinės sistemos

Register

Windows XP, kuris produktas man reikia?

Reply

Temos įrankiai
Old Balandis 4, 2009, 10:25
Naujas Narys

Hi I was just wondering, jei kas nors, galėtų mane teisinga kryptimi, maždaug prieš savaitę mano kompiuterio nebūtų paleisti "Windows XP" ir jos prašo Perkrauti disko problema turiu ne paremti visus savo duomenis ir failus ir perkraukite diskas bus grąžinti kompiuterį gamyklos parametrus ir aš praranda viską. Man buvo pasakyta, jei aš turiu naują diską ir įdiegti "Windows XP galėčiau pridėti mano senas kietasis diskas taip secondary.Well aš nusipirkau naują vidaus IDE kietąjį diską, bet aš pamiršau aš Neturite" Windows XP Home programinė įranga man reikia, aš ką tik pamačiau eBay ", tačiau jiems negaliu tiksliai pasakyti, kuris teisę produktas man reikia, jie yra programinės įrangos" Windows XP "nuo nulio" arba tiesiog paketus. aš turiu kai kurių kompiuterinių žinių, bet jiems nė vienas ekspertas būtų šis produktas yra vienas man reikia?

http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.d...m=260386919782

tikrai tikiuosi, kas nors gali padėti
Old Balandis 4, 2009, 12:20
Donorų grupės

Sveiki atvykę į forumus.

Pirmiausia, kodėl jūs perkate IDE HDD? Tai gana pasenusi. Bet jei tai reiškia, kad jūs MOBO nepalaiko SATA, tai teisingai pakankamai.

Antra mes galėtume žinoti, ar jūs CPU x86 ar x64

Jei nežinote, tada ta bauda, jis nėra iš tikrųjų klausimas, jeigu turite RAM 3GB daugiau?

Kadangi vis dėlto daugelis bitų procesoriaus naudoja x86 Operacinė sistema veiks. (Jūs turite 64 bitų turėti daugiau RAM ir visapusiškai pasinaudoti Quad Core proccessor)

Jei galite matyti, kad iki galime grįžti prie eBay ir dirbti, kas tau geriausia.

Apibendrinant tai:

1. Kiek GB RAM?
2. CPU modelis ar tik kiek gyslų ji
3. 32 bitų arba 64 bitų - jei žinote?
Old Balandis 4, 2009, 13:18
Donorų grupės

ką patikrinti .. yra ten serijos raktą iš kompiuterio atveju ne? jei taip, esu beveik tikras, galite atsisiųsti "Windows" ir naudoti šį raktą kopijuoti aktyvuoti ir aš manau, thats visus teisinius su
kad nebūtų kainuos jums nieko įdiegti Windows, tiesiog atsisiųskite ir sudeginti .. įdiegti ir aktyvuoti savo eilės

Mano sistema: P * L * A * Z * M *

Procesorius (-iai):
2.34GHZ Overclocked! Athlon64 3000 +
Pagrindinė plokštė:
Asus
RAM atmintis:
1,50 koncertą DDR
Graphics Card (-ai):
256MB PCI G-force
Garso plokštė:
Sound Blaster HD 5,1
Kietasis diskas (-ai):
1-80GB 1-120GB Western Digital
Optical Drive (s):
Pioneer DVD-RW
Case / PSU:
Custom byla & 650W PSU
Aušinimas:
DIY oru aušinami HEATSINK
Tinklas / Internetas:
Mergelės 50Mbps
Monitorius (-ai):
Acer 23 "(X233HB)
Operacinė sistema (-os):
Langų 7-Ultimate
Old Balandis 8, 2009, 18:11
Donorų grupės

Citata:
Originally Posted by 4D (Fordy (Ford) Ollie View Post
Kadangi vis dėlto daugelis bitų procesoriaus naudoja x86 Operacinė sistema veiks. (Jūs turite 64 bitų turėti daugiau RAM ir visapusiškai pasinaudoti Quad Core
proccessor
Tai akivaizdžiai klaidinga (Re: Quad Core dalykas) ir visiškai nesvarbus daugeliui vartotojų. XP 64-bit yra baisi ir didele procentas OEM kompiuteriai turi 2GB RAM. Vienintelis dalykas, kuris turi būti pasakyta, čia yra "nusipirkti teisėtų kopija x86 Windows XP off teisėtą mažmenininkas" (ne eBay).

Jei nesinori mokėti, tai tikriausiai geriau pereiti prie atsisiųsti "Windows 7 Beta: o ji rekomenduojama tik patyrusiems vartotojams, yra pakankamai tvirtas, kad aš rekomenduočiau jo naudojimo apskritai.
"Man patiko P182 tiek daug, kad, kai mano žmona sistemą visų triukšmo ir reikalingi visų rūšių valymo, aš ją įsigijo viena. Tada, kai aš norėjau katės, nusipirkau P182. P182 ne katė per se, bet vis dar puikiai pirkti. "

Mano sistema: 日夏子

Procesorius (-iai):
Intel Core 2 Duo E6400 2,13 -> 3.01ghz
Pagrindinė plokštė:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
RAM atmintis:
2GB Patriot Extreme Performance
Graphics Card (-ai):
PNY 8800GTS 320MB
Garso plokštė:
Sound Blaster Xtremegamer 7,1
Kietasis diskas (-ai):
80GB + 500GB
Optical Drive (s):
2x SATA
Case / PSU:
Antec 900 620 W Aerocool zeroDBA
Aušinimas:
4x yate-120mm Loon + 200mm viršų
Tinklas / Internetas:
Qwest
Monitorius (-ai):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
Operacinė sistema (-os):
Windows XP + 7
Old Balandis 9, 2009, 02:16
Donorų grupės

Ar ....... galite bandyti kurti atsargines kopijas savo duomenis į išorinį įrenginį (Flash disko ar USB Drive), naudojant Linux Live CD ... paprastas vadovas čia tai labai lengva padaryti.

Tada galite atkurti kaip įprasta, nukopijuokite jūsų duomenis atgal ir sugrįžti į IDE diską už grąžinamąją išmoką.

Mano sistema: Pagrindinis Modifikacija

Procesorius (-iai):
AMD 64 X 2 Dual Core 5200 + 2.60GHz
Pagrindinė plokštė:
Asus M2V REV 1.
RAM atmintis:
4GB (3.25gb matomas)
Graphics Card (-ai):
NVIDIA GeForce 7300 GS
Garso plokštė:
5,1 Reatek On-Board
Kietasis diskas (-ai):
250 GB SATA ir SATA 400GB
Optical Drive (s):
Pioneer 110 x 2
Case / PSU:
Ištekliai / 550W Silent
Aušinimas:
Ištekliai
Tinklas / Internetas:
10/100 NIC / 20MB Mergelių Kabelinė
Monitorius (-ai):
Fujitsu-Siemens 22 "TFT WS
Operacinė sistema (-os):
Vista Ultimate x32/Windows 7 x64
Old Balandis 11, 2009, 05:26
Donorų grupės

Citata:
Originally Posted by Carbon View Post
Tai akivaizdžiai klaidinga (Re: Quad Core dalykas) ir visiškai nesvarbus daugeliui vartotojų. XP 64-bit yra baisi ir didele procentas OEM kompiuteriai turi 2GB RAM. Vienintelis dalykas, kuris turi būti pasakyta, čia yra "nusipirkti teisėtų kopija x86 Windows XP off teisėtą mažmenininkas" (ne eBay).
Jei OP veikia sistema su 8GB RAM ir Quad core tai būtų kvaila ir man pasakyti: "Hey Oh yeah eikite patraukti sau 32 bitų iš Legit pardavėjas".

Jie būtų išeikvojama įrangos, taip pat yra daug Legit pardavėjų eBay, jei žinote, ką gaunate, ir jūs daryti teisingai Theres nieko blogo su juo.
Reply

Register
Temos įrankiai

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Kompiuterių Sultys.