![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Hi I was just wondering, jei kas nors, galėtų mane teisinga kryptimi, maždaug prieš savaitę mano kompiuterio nebūtų paleisti "Windows XP" ir jos prašo Perkrauti disko problema turiu ne paremti visus savo duomenis ir failus ir perkraukite diskas bus grąžinti kompiuterį gamyklos parametrus ir aš praranda viską. Man buvo pasakyta, jei aš turiu naują diską ir įdiegti "Windows XP galėčiau pridėti mano senas kietasis diskas taip secondary.Well aš nusipirkau naują vidaus IDE kietąjį diską, bet aš pamiršau aš Neturite" Windows XP Home programinė įranga man reikia, aš ką tik pamačiau eBay ", tačiau jiems negaliu tiksliai pasakyti, kuris teisę produktas man reikia, jie yra programinės įrangos" Windows XP "nuo nulio" arba tiesiog paketus. aš turiu kai kurių kompiuterinių žinių, bet jiems nė vienas ekspertas būtų šis produktas yra vienas man reikia? http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.d...m=260386919782 tikrai tikiuosi, kas nors gali padėti |
|
| |||
| |||
| Sveiki atvykę į forumus. Pirmiausia, kodėl jūs perkate IDE HDD? Tai gana pasenusi. Bet jei tai reiškia, kad jūs MOBO nepalaiko SATA, tai teisingai pakankamai. Antra mes galėtume žinoti, ar jūs CPU x86 ar x64 Jei nežinote, tada ta bauda, jis nėra iš tikrųjų klausimas, jeigu turite RAM 3GB daugiau? Kadangi vis dėlto daugelis bitų procesoriaus naudoja x86 Operacinė sistema veiks. (Jūs turite 64 bitų turėti daugiau RAM ir visapusiškai pasinaudoti Quad Core proccessor) Jei galite matyti, kad iki galime grįžti prie eBay ir dirbti, kas tau geriausia. Apibendrinant tai: 1. Kiek GB RAM? 2. CPU modelis ar tik kiek gyslų ji 3. 32 bitų arba 64 bitų - jei žinote? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| ką patikrinti .. yra ten serijos raktą iš kompiuterio atveju ne? jei taip, esu beveik tikras, galite atsisiųsti "Windows" ir naudoti šį raktą kopijuoti aktyvuoti ir aš manau, thats visus teisinius su kad nebūtų kainuos jums nieko įdiegti Windows, tiesiog atsisiųskite ir sudeginti .. įdiegti ir aktyvuoti savo eilės
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Citata:
Jei nesinori mokėti, tai tikriausiai geriau pereiti prie atsisiųsti "Windows 7 Beta: o ji rekomenduojama tik patyrusiems vartotojams, yra pakankamai tvirtas, kad aš rekomenduočiau jo naudojimo apskritai.
"Man patiko P182 tiek daug, kad, kai mano žmona sistemą visų triukšmo ir reikalingi visų rūšių valymo, aš ją įsigijo viena. Tada, kai aš norėjau katės, nusipirkau P182. P182 ne katė per se, bet vis dar puikiai pirkti. " Mano sistema: 日夏子
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ar ....... galite bandyti kurti atsargines kopijas savo duomenis į išorinį įrenginį (Flash disko ar USB Drive), naudojant Linux Live CD ... paprastas vadovas čia tai labai lengva padaryti.
| |||
| |||
| Citata:
Jie būtų išeikvojama įrangos, taip pat yra daug Legit pardavėjų eBay, jei žinote, ką gaunate, ir jūs daryti teisingai Theres nieko blogo su juo. |