mazāku kapitāla

Magazine
Go Back   Computer Sulas > Computer Software > Windows Operating Systems

Register

Windows XP, kurš produkts Vai man ir nepieciešams?

Reply

Thread Tools
Old 4 aprīlis 2009, 10:25
New Member Group

Default Windows XP, kurš produkts Vai man ir nepieciešams?

Hi i bija tikai jautājums, ja kāds varētu norādīt mani pareizajā virzienā, apmēram pirms nedēļas manu pc nebūtu boot up Windows XP un to lūdz papildināšanas disks, problēma ir i nav jāatbalsta visi mani dati un faili un pārlādēt disks prasīs datoru atpakaļ uz rūpnīcas iestatījumiem, un es zaudēt visu. Man teica, ja es saņēmu jaunu Harddrive un uzstāda Windows XP es varētu pievienot savu veco cieto disku, kā secondary.Well es nopirku jaunu iekšējo ide cieto disku, bet es aizmirsu i dont ir Windows XP Home programmatūru i need, i ir vienkārši skatījās uz ebay, bet im nav gluži pārliecināts, kura ir īstais produkts Man vajag, tie programmatūru instalēt windows xp no nulles vai tikai servisa pakotnes. Man ir daži datoru zināšanas, bet im neviens eksperts šo produktu var man ir nepieciešams?

http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.d...m=260386919782

tiešām ceru, ka kāds var palīdzēt
Old 4 aprīlis 2009, 12:20
Donors Group

Welcome to forumos.

First off, kāpēc tu pērc IDE HDD? Tas ir diezgan novecojusi. Bet, ja tas ir tāpēc, ka jūs esat MOBO neatbalsta SATA, tad godīga pietiekami.

Otrkārt, mēs ejam uz nepieciešamību zināt, vai jūs esat CPU ir x86 vai x64

Ja jūs nezināt, tad tas ir jauki, tas nav īsti jautājums, ja jums ir vairāk par 3GB RAM?

Jo tomēr daudzi biti Jūsu CPU izmanto x86 Operating System strādās. (Jums ir nepieciešama 64 bitu, lai būtu vairāk RAM un pilnībā izmantot Quad Core proccessor)

Ja jūs varat skaidrs, ka līdz mēs varam doties atpakaļ uz eBay un izstrādāt to, kas Jums vislabāk lietot.

Kopumā tas ir:

1. Cik GB RAM?
2. CPU modeli vai cik daudz kodoliem ir
3. 32 bitu vai 64 bitu arhitektūra, - ja Jūs zināt?

Mana sistēma: FordyPC

Processor (s):
Quad Q6600 Kentsfield 2,66 @ 3.45GHz
Motherboard:
Asus P5Q / L PRO (Intel P43, ICH10)
RAM Operatīvā atmiņa:
PNY XLR8 4GB @ 1066MHz
Graphics Card (s):
PNY nVidia GeForce 9400 GT 512MB
Sound Card:
Hard Drive (s):
Seagate HDBarracuda 1x 1TB 1x 250GB
Optical Drive (s):
LG (HD) GGCH20L / LG GH22NP20AUAA50B
Case / PSU:
Antec Sonata III & Earthwatts 500W
Dzesēšana:
Stock
Tīkla / Internets:
Gigabit LAN, FireWire & WG111v2
Monitor (s):
2 x Acer P193WAd
Operating System (s):
XP PRO x86/XP PRO x64/Win7 RC1 x64
Old 4 aprīlis 2009, 13:18
Donors Group

kaut ko pārbaudīt .. Vai ir sērijas taustiņu ārpusē pc lietā? ja jā esmu gandrīz pārliecināts, ka jūs varat lejupielādēt Windows kopija un izmantot šo taustiņu, lai aktivizētu, un es domāju, thats visas juridiskās līdz
lai nebūtu izmaksu jums neko instalēt windows jums vienkārši lejupielādēt un sadedzināt .. instalēt un aktivizēt ar savu sērijas

Mana sistēma: P * L * * Z * M *

Processor (s):
2.3GHz AMD
Motherboard:
Asus
RAM Operatīvā atmiņa:
1 GIG DDR
Graphics Card (s):
256mb G-force
Sound Card:
Sound Blaster 5,1
Hard Drive (s):
1-80GB 1-120GB WESTERN DIGITAL's
Optical Drive (s):
Pioneer DVD-RW
Case / PSU:
pasūtījuma gadījumā un 650W PSU
Dzesēšana:
DIY watercooling
Tīkla / Internets:
neapstrādāta 50MB
Monitor (s):
ACER 23 "(X233HB)
Operating System (s):
Vista Ultimate
Old Aprīlis 8, 2009, 18:11
Donors Group

Quote:
Originally Posted by 4D (Fordy (Ford) Ollie View Post
Jo tomēr daudzi biti Jūsu CPU izmanto x86 Operating System strādās. (Jums ir nepieciešama 64 bitu, lai būtu vairāk RAM un pilnībā izmantot Quad Core
proccessor
Tas ir acīmredzami kļūdaini (re: QUAD CORE lieta) un pilnīgi neatbilstoši vairumam lietotāju. XP 64-bit ir briesmīgi un milzīgs procentu OEM datori ir 2GB RAM. Vienīgais, kas nepieciešams minētā šeit ir "nopirkt likumīgu kopiju x86 Windows XP pie likumīgas mazumtirgotājs" (nav eBay).

Ja Jūs nejūtaties kā maksājumu, tas ir iespējams labāk virzīties, lai lejupielādētu Windows 7 beta: lai gan tas ir ieteicama tikai pieredzējušiem lietotājiem, tas ir cietā nepietiek, ka es ieteiktu tās lietošanu vispār.
"Man patika P182 tik daudz, ka, kad mana sieva sistēma viss bija skaļš un vajadzīga visiem tīrīšanas veidu, nopirku viņai vienu. Tad, kad es gribēju kaķis, iegādājos P182. P182 nav kaķis per se, taču tas joprojām ir lielisks iegādāties. "

Mana sistēma: 日夏子

Processor (s):
Core 2 Duo E6400 2,13 -> 3.01ghz
Motherboard:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
RAM Operatīvā atmiņa:
2GB Patriot Extreme Performance
Graphics Card (s):
PNY 8800GTS 320MB
Sound Card:
Sound Blaster Xtremegamer 7,1
Hard Drive (s):
80GB + 500GB
Optical Drive (s):
2x SATA
Case / PSU:
Antec 900 + 620W Aerocool zeroDBA
Dzesēšana:
4x 120mm Yate-Loon + 200mm tops
Tīkla / Internets:
Qwest
Monitor (s):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
Operating System (s):
Windows XP + 7
Old Aprīlis 9, 2009, 02:16
Donors Group

Vai ....... Jūs varat mēģināt veidot rezerves kopijas saviem datiem ārēju ierīci (Flash Drive vai USB Drive), izmantojot Linux Live CD ... vienkārša rokasgrāmata šeit tas ir diezgan viegli izdarīt.

Tad jūs varat atjaunot kā parasti, nokopēs jūsu datus atpakaļ un atpakaļ IDE disku kompensāciju.

Mana sistēma: Home Build

Processor (s):
AMD 64 x 2 Dual Core 5200 + 2.60GHz
Motherboard:
Asus M2V Rev 1.
RAM Operatīvā atmiņa:
4GB (3.25gb redzams)
Graphics Card (s):
NVIDIA GeForce 7300 GS
Sound Card:
5,1 Reatek On-Board
Hard Drive (s):
250 gb SATA & 400GB SATA
Optical Drive (s):
Pioneer 110 x 2
Case / PSU:
Akciju / 550W Silent
Dzesēšana:
Stock
Tīkla / Internets:
10/100 NIC / 20MB Virgin Cable
Monitor (s):
Fujitsu Siemens 22 "TFT WS
Operating System (s):
Vista Ultimate x32/Windows 7 x64
Old Aprīlis 11, 2009, 05:26
Donors Group

Quote:
Originally Posted by Carbon View Post
Tas ir acīmredzami kļūdaini (re: QUAD CORE lieta) un pilnīgi neatbilstoši vairumam lietotāju. XP 64-bit ir briesmīgi un milzīgs procentu OEM datori ir 2GB RAM. Vienīgais, kas nepieciešams minētā šeit ir "nopirkt likumīgu kopiju x86 Windows XP pie likumīgas mazumtirgotājs" (nav eBay).
Ja OP darbojas sistēma ar 8 GB RAM un Quad Core būtu stulba man teikt "oh hey yeah dodieties paķert sev 32 bit no legit pārdevējs."

Viņi būtu nelietderīgi datortehnika, arī tur ir daudz legit pārdevēji eBay, ja jūs zināt, ko jūs saņemat, un jūs to labi theres nothing wrong with it.

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Sulas.