![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| Hi I was just wondering jeśli ktoś mógłby mi w dobrym kierunku, około tygodnia temu mój komputer to nie uruchamia się system Windows XP i jego zapytaniem o przeładowanie dysk, problem jest i nie ma kopii zapasowej danych i wszystkich moich plików i przeładuj dysk komputera, będzie powrót do ustawień fabrycznych i ja straci wszystko. Powiedziano mi, gdybym dostał nową dysków twardych i zainstalowany system Windows XP i mogą następnie dodać mój stary dysk twardy jako secondary.Well Mam kupił nowy ide wewnętrznego dysku twardego, ale zapomniałem i dont posiadają oprogramowanie Windows XP Home i need, i Właśnie spojrzał na ebay, ale im nie wiesz dokładnie, co jest właściwym produktem i potrzeby są do instalowania oprogramowania Windows XP od podstaw lub dodatków Service Pack. Mam kilka komputera wiedzy ekspertów, ale im nie byłoby tego produktu jednej i need? http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.d...m=260386919782 nadzieję, że ktoś naprawdę może pomóc |
|
| |||
| |||
| Witamy na forum. Po pierwsze, dlaczego kupić IDE HDD? To dość przestarzałe. Ale czy to z powodu jesteś Mobo nie obsługuje SATA, a następnie Fair enough. Po drugie we're going to trzeba wiedzieć, czy masz procesor x86 lub x64 jest Jeśli nie wiesz, to jest dobrze, to nie jest ważne, chyba że masz więcej niż 3GB RAM? Ponieważ jednak wiele bitów swój używa procesora x86 System operacyjny będzie działać. (64-bitowa Musisz mieć więcej pamięci RAM i pełnego korzystania z quad core proccessor) Jeśli możesz się jasne, że możemy powrócić do eBay i pracy, co najlepsze dla Ciebie. Podsumowując jest to: 1. Ile GB RAM? 2. Model procesora lub ile rdzeni ma 3. 32-bitowe lub 64-bitowej architektury - jeśli wiesz?
__________________ "Dlaczego oni [PS3 Slim] trzymać z lądowania UFO na wygląd prostokąta" --- NILAY Patel; Engadget Ep. 160 |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| coś sprawdzić .. istnieje odcinkach klucz na zewnątrz komputera przypadku? jeśli tak, to jestem prawie na pewno możesz pobrać kopię Windows i używać klawisz, aby uaktywnić go i myślę, thats wszystkich do tak nie kosztuje nic, aby zainstalować system Windows wystarczy pobrać i zainstalować i wypalić .. uaktywnić z seryjnym
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Cytat:
Jeśli nie masz ochoty płatnicze, to chyba lepiej przenieść do pobrania dla systemu Windows 7 beta: chociaż jest zalecane tylko dla doświadczonych użytkowników, to na tyle solidny, że chciałbym polecić jej wykorzystanie w ogóle.
"I umiłował P182 tyle, że podczas mojej żony systemu wszystkie potrzebne hałaśliwym i wszelkiego rodzaju środków czyszczących, Kupiłem ją jeden. Potem, kiedy chciałam kota, kupiłem P182. W P182 nie jest per se kotów, ale nadal doskonałe kupić ". My System: 日夏子
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Albo ....... możesz spróbować tworzenia kopii zapasowych danych z urządzenia zewnętrznego (lub USB Flash Drive Drive), używając Linux Live CD ... prosty przewodnik tu to całkiem proste.
| |||
| |||
| Cytat:
Musiałyby one zmarnowane sprzętu, również istnieje wiele legit sprzedających w serwisie eBay, jeśli know what you're getting i zrobić to dobrze theres nothing wrong with it.
__________________ "Dlaczego oni [PS3 Slim] trzymać z lądowania UFO na wygląd prostokąta" --- NILAY Patel; Engadget Ep. 160 |
![]() |
|
| Zakładki |