mai mică de capital,

Magazine
Go Back   Computer JUICE > Computer Software > Sisteme de operare Windows

Register

Windows XP, Care Produsul am nevoie?

Reply

Thread Tools
Old 4 aprilie 2009, 10:25
Noile state Group

Default Windows XP, Care Produsul am nevoie?

Bună mă întrebam dacă cineva ar putea punctul de mine în direcţia bună, acum o săptămână PC-ul meu nu ar fi cizme sus Ferestre XP şi de a cere discul de reîncărcare, problema este i nu au sprijinit pentru toate datele şi fişierele mele si disc reîncărcaţi va lua calculator înapoi la setările din fabrică şi i se va pierde totul. Mi sa spus dacă am luat un hard disc-ul nou si am instalat Windows XP ar putea adăuga apoi atunci meu disc vechi tare ca am secondary.Well au achiziţionat un nou disc interne IDE tare, dar mi-am uitat i dont have Windows XP Home Software-am nevoie, i au privit doar pe ebay, dar im nu exact sigur care este am dreptul nevoie de produs, sunt ele pentru a instala software-ul Windows XP de la zero sau doar pachete de servicii. I a face have nişte cunoştinţe de calculator, dar im nu sunt expert la acest produs ar fi cea care am nevoie?

http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.d...m=260386919782

chiar sper poate ajuta pe cineva
Old 4 aprilie 2009, 12:20
Grupul de donator

Bine ati venit la forum-uri.

În primul rând, de ce te-ai cumpara un HDD IDE? Asta e destul de învechite. Dar, daca este ca esti pe placa de baza nu suporta SATA, apoi destul de corect.

În al doilea rând vom avea nevoie să ştiu dacă sunteţi procesorului este x86 sau x64

Dacă nu ştiţi bine, atunci asta e, nu contează cu adevărat excepţia cazului în care aveţi mai mult de 3GB de RAM?

Pentru ca toate acestea, mulţi biţi utilizează procesorul x86, sistem de operare va funcţiona. (Ai nevoie de 64 de biţi pentru a avea mai mult RAM şi să profite din plin de o proccessor core Quad)

Dacă se poate clar că până ne putem întoarce la eBay şi locul de muncă ce este mai bine pentru tine.

Pentru a rezuma că's:

1. Cât de multe GB de RAM?
2. Pentru CPU Model sau doar miezuri de cât de multe le-a
3. 32 bit sau 64 bit - dacă ştii?

Sistemul meu: FordyPC

Procesor (e):
Quad Q6600 Kentsfield 2.66 @ 3.45GHz
Plăci de bază:
Asus P5Q / L PRO (Intel P43, ICH10)
Memorie RAM:
PNY XLR8 4GB @ 1066MHz
Placă grafică (e):
PNY NVIDIA GeForce 9400 GT 512MB
Placă de sunet:
Hard Drive (e):
Seagate HDBarracuda 1x 1TB 1x 250GB
Optical Drive (e):
LG (HD) GGCH20L / LG GH22NP20AUAA50B
Cauza / PSU:
Antec Sonata III & Earthwatts 500W
Răcire:
Stock
Network / Internet:
Gigabit LAN, FireWire & WG111v2
Monitor (e):
2 x Acer P193WAd
Sistem de operare (e):
XP Pro x86/XP PRO x64/Win7 RC1 x64
Old 4 aprilie 2009, 13:18
Grupul de donator

ceva pentru a verifica .. este acolo o cheie de serie de pe partea exterioară a cazul PC? Dacă este aşa sînt aproape sigur că puteţi descărca o copie de ferestre şi de a folosi această cheie pentru a activa aceasta şi cred că toate thats legale de a
asa ca nu s-ar costa nimic pentru a instala Windows trebuie doar să descărcaţi şi să ardă .. a instala şi a activa cu serial dvs.

Sistemul meu: P * L * A * Z * M * A

Procesor (e):
2.3GhZ AMD
Plăci de bază:
Asus
Memorie RAM:
1 gig DDR
Placă grafică (e):
256MB G-vigoare
Placă de sunet:
Sound Blaster 5.1
Hard Drive (e):
1-80GB 1-120GB western digital al
Optical Drive (e):
pionier al DVD-RW
Cauza / PSU:
personalizat de caz & 650w PSU
Răcire:
DIY watercooling
Network / Internet:
virgin 50mb
Monitor (e):
Acer 23 "(X233HB)
Sistem de operare (e):
Vista Ultimate
Old 8 aprilie 2009, 18:11
Grupul de donator

Citat:
Iniţial Adăugată pe site de 4D (Fordy (Ford) Ollie View Post
Pentru ca toate acestea, mulţi biţi utilizează procesorul x86, sistem de operare va funcţiona. (Ai nevoie de 64 de biţi pentru a avea mai mult RAM şi să profite din plin de un miez Quad
proccessor
Acest lucru este fals flagrant (Re: lucru Quad Core), precum şi complet irelevante pentru majoritatea utilizatorilor. XP 64-bit este groaznică şi un procent copleşitoare de calculatoare OEM au 2 GB de RAM. Singurul lucru care trebuie spus aici este "legitim cumpara o copie de Windows XP x86 de pe un comerciant cu amănuntul legitim" (nu eBay).

Dacă nu simt ca plătitoare, este, probabil, o mişcare mai bună pentru a descărca Windows 7 Beta: în timp ce este recomandat numai pentru utilizatorii cu experienţă, este suficient de solide pe care aş recomanda folosirea acestuia în general.
"Te-am iubit atât de mult de P182 că, atunci când soţia mea a sistemului a fost nevoie de toate zgomotos şi tot felul de curăţenie, am cumpărat-o ei. Apoi, cand am dorit o pisica, am cumparat o P182. De P182 nu este o pisică în sine, dar este încă o excelenta cumpere. "

Sistemul meu: 日夏子

Procesor (e):
Core 2 Duo E6400 2.13 -> 3.01ghz
Plăci de bază:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
Memorie RAM:
2GB Patriot Extreme Performance
Placă grafică (e):
PNY 8800GTS 320MB
Placă de sunet:
Sound Blaster Xtremegamer 7.1
Hard Drive (e):
80GB + 500GB
Optical Drive (e):
2x SATA
Cauza / PSU:
Antec 900 + 620W Aerocool zeroDBA
Răcire:
4x 120mm Yate-cufundar + 200mm sus
Network / Internet:
Qwest
Monitor (e):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
Sistem de operare (e):
Windows XP + 7
Old 9 aprilie 2009, 02:16
Grupul de donator

Sau ....... aţi putea încerca să salvarea de date pe un dispozitiv extern (sau USB Flash Drive Drive), folosind un Linux Live CD-ul ... Ghid de simple aici Este destul de uşor de făcut.

Apoi, aveţi posibilitatea să restabiliţi ca de obicei, a copia datele de pe spate şi a reveni Drive IDE pentru o restituire.

Sistemul meu: Home Build

Procesor (e):
AMD 64 x 2 Dual Core 5200 + 2.60GHz
Plăci de bază:
Asus M2V Rev 1.
Memorie RAM:
4GB (3.25gb vizibil)
Placă grafică (e):
NVIDIA GeForce 7300 GS
Placă de sunet:
5.1 Reatek on-board
Hard Drive (e):
250 GB SATA & 400GB SATA
Optical Drive (e):
Pioneer 110 x 2
Cauza / PSU:
Stock / 550w Silent
Răcire:
Stock
Network / Internet:
10/100 NIC / 20MB Virgine cablu
Monitor (e):
Fujitsu Siemens 22 "TFT WS
Sistem de operare (e):
Vista Ultimate x32/Windows 7 x64
Old 11 aprilie 2009, 05:26
Grupul de donator

Citat:
Iniţial Adăugată pe site de Carbon View Post
Acest lucru este fals flagrant (Re: lucru Quad Core), precum şi complet irelevante pentru majoritatea utilizatorilor. XP 64-bit este groaznică şi un procent copleşitoare de calculatoare OEM au 2 GB de RAM. Singurul lucru care trebuie spus aici este "legitim cumpara o copie de Windows XP x86 de pe un comerciant cu amănuntul legitim" (nu eBay).
În cazul în care op este rulează un sistem cu 8 GB de RAM şi un miez Quad ar fi prostie din partea mea să spun "oh yeah hei doar du-te apuca-te un pic 32 de la un vânzător legit".

Ei s-ar fi pierdut de hardware, de asemenea, există mulţi vânzători legit pe eBay, daca stii ce-te ca iei si tu a face it right acolo nimic în neregulă cu ea.

Register

Marcaje