menšie majetkové --

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Computer Software > Operačné systémy Windows

Register

Windows XP, ktorý výrobok potrebujem?

Reply

Thread Tools
Old 4. apríla 2009, 10:25
Nový člen skupiny

Default Windows XP, ktorý výrobok potrebujem?

Ahoj práve som premýšľal, či niekto mohol miesto mňa tým správnym smerom, asi pred týždňom môj počítač by sa spustiť systém Windows XP a jeho dotazem na reload disku, problém je aj nie je zálohované všetky moje dáta a súbory a reload disk bude mať počítač späť na továrenské nastavenia a aj stratí všetko. Bolo mi povedané, že keď som dostal nový pevný disk a nainštalované Windows XP, by potom mohla pridať aj môj starý disk ako secondary.Well som kúpil novú interné IDE pevný disk, ale zabudol som i dont mať Windows XP Home softvéru i nutnosť, i práve podíval na eBay, ale im nie je úplne istá, ktorý je tým pravým produktom i potrebujú, sú softvér pre inštaláciu systému Windows XP od nuly alebo len aktualizácií Service Pack. Mám nejaké počítačové znalosti, ale im žiadny expert by tento produkt byť na jednej aj potrebu?

http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.d...m=260386919782

Naozaj dúfame niekto môže pomôcť
Old 4. apríla 2009, 12:20
Darcu Skupina

Vitajte na fóre.

Po prvé, prečo si kúpiť IDE HDD? To je pomerne zastaralá. Ale jestli je to preto, že ste Mobo nepodporuje SATA, potom reálne dost.

Po druhé sme bude potrebovať vedieť, či ste sa CPU x86 alebo x64

Ak neviete, potom je to v pohode, to naozaj nie je vec, ak máte viac ako 3 GB RAM?

Keďže však mnohé bitov procesora x86 používa operačný systém bude fungovať. (Budete potrebovať 64 bit mať viac RAM, a aby plne využila a štyroch-jádrové procesory proccessor)

Ak môžete spresniť, že sa môžeme vrátiť späť na eBay a pracovať sa, čo je pre vás najvýhodnejšie.

Zhrnúť, že je:

1. Koľko GB RAM?
2. CPU model, alebo len to, koľko jadier má
3. 32 bit alebo 64 bit architektúry - ak viete, že?
Old 4. apríla 2009, 13:18
Darcu Skupina

niečo skontrolovať .. existuje sériový kľúč na vonkajšej strane ks prípad? Ak áno, som takmer istí, môžete si stiahnuť kópiu okien a používania, že kľúčom k jeho aktivácii a myslím, že to je všetko legálne
tak nebude vás nič inštalovať okná jednoducho stiahnuť a napáliť .. nainštalovať a aktivovať u svojho sériového

Môj systém: P * L * A * Z * M * A

Processor (s):
2.3GhZ AMD
Základná doska:
Asus
Pamäť RAM:
1 koncert DDR
Grafické karty (s):
256megabajt G-force
Zvuková karta:
Sound Blaster 5.1
Pevný disk (y):
1-80GB 1-120gigabajt Western Digital to
Optická mechanika (s):
Pioneer DVD-RW
Case / PSU:
vlastné veci & 650W PSU
Chladenie:
DIY watercooling
Sieť / Internet:
panna 50MB
Monitor (s):
Acer 23 "(X233HB)
Operačný systém (y):
Vista Ultimate
Old 8. apríla 2009, 18:11
Darcu Skupina

Citácia:
Pôvodne Poslal 4D (Ford (Ford) Ollie View Post
Keďže však mnohé bitov procesora x86 používa operačný systém bude fungovať. (Budete potrebovať 64 bit mať viac RAM, a aby plne využila a štyroch-malvicové
proccessor
To je očividne falošné (re: čtyřkoalice základnú vec) a úplne irelevantné pre väčšinu užívateľov. XP 64-bit je hrozné a naprostá percento OEM počítače majú 2 GB RAM. Jediná vec, ktorú je potrebné si povedať, je "kúpiť legitímne kópie systému Windows XP x86 z legitímnej predajcu" (nie eBay).

Ak nemáte pocit, že platby, je to asi lepšie presunúť k stiahnutiu Windows 7 beta: kým sa odporúča len pre skúsených užívateľov, je to dosť pevné, že by som odporučiť, jeho používania vo všeobecnosti.
"Miloval som na P182 toľko, že pri mojej manželky bol systém všetkých hlučných a potrebné najrôznejšie čistenie, kúpil som jej jeden. Potom, keď som chcela mačku jsem koupil P182. K P182 nie je mačka sama o sebe, ale je to stále vynikajúca kúpiť. "

Môj systém: 日夏子

Processor (s):
Core 2 Duo E6400 2,13 -> 3.01GHz
Základná doska:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
Pamäť RAM:
2GB Patriot Extreme Výkon
Grafické karty (s):
PNY 8800GTS 320mb
Zvuková karta:
Sound Blaster XtremeGamer 7,1
Pevný disk (y):
80 GB + 500 GB
Optická mechanika (s):
2x SATA
Case / PSU:
Antec 900 + 620W AeroCool zeroDBA
Chladenie:
4x 120 mm Yate Loon-top + 200 mm
Sieť / Internet:
Qwest
Monitor (s):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
Operačný systém (y):
Windows XP + 7
Old 9. apríla 2009, 02:16
Darcu Skupina

Alebo ....... môžete vyskúšať zálohovanie dát na externé zariadenia (USB Flash disk alebo disk), pomocou Linux Live CD ... jednoduchý sprievodca tady je to celkom jednoduché urobiť.

Potom môžete obnoviť ako normálne, skopírovať dáta späť a vráti IDE disk na náhradu.

Môj systém: Domov Kompiluje

Processor (s):
AMD 64 x 2 Dvou Core 5200 + 2.60GHz
Základná doska:
Asus M2V Rev 1.
Pamäť RAM:
4 GB (3,25 gigabajt viditeľné)
Grafické karty (s):
NVIDIA GeForce 7300 GS
Zvuková karta:
5,1 Reatek On-rada
Pevný disk (y):
250 GB SATA & 400GB SATA
Optická mechanika (s):
Pioneer 110 x 2
Case / PSU:
Sklad / 550W Tichý
Chladenie:
Sklad
Sieť / Internet:
10/100 Nič / 20MB Panny Satelit
Monitor (s):
Fujitsu Siemens 22 "TFT ZS
Operačný systém (y):
Vista Ultimate x32/Windows 7 x64
Old 11. apríl 2009, 05:26
Darcu Skupina

Citácia:
Pôvodne Poslal Carbon View Post
To je očividne falošné (re: čtyřkoalice základnú vec) a úplne irelevantné pre väčšinu užívateľov. XP 64-bit je hrozné a naprostá percento OEM počítače majú 2 GB RAM. Jediná vec, ktorú je potrebné si povedať, je "kúpiť legitímne kópie systému Windows XP x86 z legitímnej predajcu" (nie eBay).
Ak OP beží systém s 8 GB pamäte RAM a Quad jadro, že by bolo hlúpe mě to povedať "ach jo hej cucáka uchopiť sami seba a 32 bit z dôveryhodne predávajúcim."

Mali by mať premrhané hardware, tiež existuje veľa dôveryhodne predajcu na eBay, ak viete, čo máte a ako sa vám to pravé Theres nič zlého s ňou.

Register

Záložky

Podobné témy
Nitka Thread Odľahčenú Fórum Odpovede Posledný príspevok
Product kľúčové slovo Tinkerbell Office & Aplikácie 5 11. január 2009 16:04
Product ID? Product Key? Vysvětlování 2 prosím ashmehta Operačné systémy Windows 4 16. mája 2008 13:36
Product Key o počítačových Case Eliáš Operačné systémy Windows 5 19. januára 2008 15:14
Zabudnuté Product Key Kona1984hawaii Všeobecné Software Chat 2 3. November 2007 19:36
Windows 2000 pre produkt kľúčových zmien Omer Operačné systémy Windows 1 2. októbra 2007 05:32
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.