![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Ahoj práve som premýšľal, či niekto mohol miesto mňa tým správnym smerom, asi pred týždňom môj počítač by sa spustiť systém Windows XP a jeho dotazem na reload disku, problém je aj nie je zálohované všetky moje dáta a súbory a reload disk bude mať počítač späť na továrenské nastavenia a aj stratí všetko. Bolo mi povedané, že keď som dostal nový pevný disk a nainštalované Windows XP, by potom mohla pridať aj môj starý disk ako secondary.Well som kúpil novú interné IDE pevný disk, ale zabudol som i dont mať Windows XP Home softvéru i nutnosť, i práve podíval na eBay, ale im nie je úplne istá, ktorý je tým pravým produktom i potrebujú, sú softvér pre inštaláciu systému Windows XP od nuly alebo len aktualizácií Service Pack. Mám nejaké počítačové znalosti, ale im žiadny expert by tento produkt byť na jednej aj potrebu? http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.d...m=260386919782 Naozaj dúfame niekto môže pomôcť |
|
| |||
| |||
| Vitajte na fóre. Po prvé, prečo si kúpiť IDE HDD? To je pomerne zastaralá. Ale jestli je to preto, že ste Mobo nepodporuje SATA, potom reálne dost. Po druhé sme bude potrebovať vedieť, či ste sa CPU x86 alebo x64 Ak neviete, potom je to v pohode, to naozaj nie je vec, ak máte viac ako 3 GB RAM? Keďže však mnohé bitov procesora x86 používa operačný systém bude fungovať. (Budete potrebovať 64 bit mať viac RAM, a aby plne využila a štyroch-jádrové procesory proccessor) Ak môžete spresniť, že sa môžeme vrátiť späť na eBay a pracovať sa, čo je pre vás najvýhodnejšie. Zhrnúť, že je: 1. Koľko GB RAM? 2. CPU model, alebo len to, koľko jadier má 3. 32 bit alebo 64 bit architektúry - ak viete, že?
__________________ "Prečo [PS3 Slim] držať sa pristátie UFO na obdĺžnik pohľad" --- Nilay Patel; Engadget Ep. 160 |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| niečo skontrolovať .. existuje sériový kľúč na vonkajšej strane ks prípad? Ak áno, som takmer istí, môžete si stiahnuť kópiu okien a používania, že kľúčom k jeho aktivácii a myslím, že to je všetko legálne tak nebude vás nič inštalovať okná jednoducho stiahnuť a napáliť .. nainštalovať a aktivovať u svojho sériového
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Citácia:
Ak nemáte pocit, že platby, je to asi lepšie presunúť k stiahnutiu Windows 7 beta: kým sa odporúča len pre skúsených užívateľov, je to dosť pevné, že by som odporučiť, jeho používania vo všeobecnosti.
"Miloval som na P182 toľko, že pri mojej manželky bol systém všetkých hlučných a potrebné najrôznejšie čistenie, kúpil som jej jeden. Potom, keď som chcela mačku jsem koupil P182. K P182 nie je mačka sama o sebe, ale je to stále vynikajúca kúpiť. " Môj systém: 日夏子
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Alebo ....... môžete vyskúšať zálohovanie dát na externé zariadenia (USB Flash disk alebo disk), pomocou Linux Live CD ... jednoduchý sprievodca tady je to celkom jednoduché urobiť.
| |||
| |||
| Citácia:
Mali by mať premrhané hardware, tiež existuje veľa dôveryhodne predajcu na eBay, ak viete, čo máte a ako sa vám to pravé Theres nič zlého s ňou.
__________________ "Prečo [PS3 Slim] držať sa pristátie UFO na obdĺžnik pohľad" --- Nilay Patel; Engadget Ep. 160 |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Product kľúčové slovo | Tinkerbell | Office & Aplikácie | 5 | 11. január 2009 16:04 |
| Product ID? Product Key? Vysvětlování 2 prosím | ashmehta | Operačné systémy Windows | 4 | 16. mája 2008 13:36 |
| Product Key o počítačových Case | Eliáš | Operačné systémy Windows | 5 | 19. januára 2008 15:14 |
| Zabudnuté Product Key | Kona1984hawaii | Všeobecné Software Chat | 2 | 3. November 2007 19:36 |
| Windows 2000 pre produkt kľúčových zmien | Omer | Operačné systémy Windows | 1 | 2. októbra 2007 05:32 |
| Thread Tools | |
| |