мањи капитал --

Magazine
Go Back   Цомпутер сока > Цомпутер Софтуаре > Уиндоус Оператинг Сыстемс

Register

Уиндоус КСП Који производ требам?

Reply

Тхреад Тоолс
Old 4. април 2009, 10:25
Нови члан групе

Default Уиндоус КСП Који производ требам?

Хи била сам само занима ако неко могао поинт ме у правом смеру, око недељу дана не би мој пц чизма сеттле Уиндоуси КСП и његова молба за прекрцати дисц, проблем је нисам безбедносне копије свих мојих података и датотека Релоад диск и рачунар ће се вратити на фабричке поставке и ја ћу изгубити све. Речено ми је ако сам добио нови харддриве и инсталиран Уиндоус КСП ја могао затим додајте мој стари хард диск као сецондары.Уелл сам купио нови интерни ИДЕ хард диск, али сам заборавио ја донт имати Уиндоус КСП Хоме софтуаре требам, ја имају само погледао на ебаы али им није баш сигуран шта је прави производ требам, они софтвер поново инсталирате систем Уиндоус КСП или само од нуле сервисне пакете. ЈА донт имати неки рачунар знање, али им не би овај производ стручне бити једно ми је потребно?

хттп://цги.ебаы.цо.ук/ус/еБаыИСАПИ.д...м=260386919782

Стварно се надам неко може помоћи
Old 4. април 2009, 12:20
Донаторска Група

Добродошли на форумима.

Пре свега, зашто си ИДЕ ХДД купити? То је прилично застарео. Али ако је она јер сте мобо не подржава САТА, онда поштено довољно.

Друго смо идући у треба да знате да ли си је ЦПУ кс86 или кс64

Ако не знате то је онда у реду, не стварно ствар, осим ако имате више од 3ГБ РАМ-а?

Јер ипак много битова користи ваш ЦПУ кс86 оперативни систем ће радити. (64 бита Морате имати више РАМ-а и направити потпун користити неке Куад цоре проццессор)

Ако можете јасно да се можемо вратити на еБаы и радити тачно оно што је најбоље за Вас.

За то је сажимати:

1. Колико ГБ РАМ-а?
2. ЦПУ Модел или једноставно колико језгри има
3. 32 бита или 64 битну архитектуру - ако знате?

Мы Сыстем: ФордыПЦ

Процесор (и):
Куад К6600 Кентсфиелд 2,66 @ 3.45ГХз
Матичне плоче:
Асус П5К / Л ПРО (Интел П43, ИЦХ10)
РАМ меморија:
ПНЫ КСЛР8 4ГБ @ 1066МХз
Графичка картица (е):
ПНЫ НВИДИА ГеФорце 9400 ГТ 512МБ
Соунд Цард:
Тврди диск (и):
СЕАГАТЕ ХДБаррацуда 1кс 1ТБ 1кс 250ГБ
Оптички погон (е):
ЛГ (ХД) ГГЦХ20Л / ЛГ ГХ22НП20АУАА50Б
Цасе / псу:
Антец Соната ИИИ & Еартхуаттс 500У
Хлађење:
Стоцк
Нетуорк / Интернет:
Гигабит ЛАН, ФиреУире & УГ111в2
Монитор (е):
2 кс Ацер П193УАд
Оперативни систем (е):
КСП Про кс86/КСП ПРО кс64/Уин7 РЦ1 кс64
Old 4. април 2009, 13:18
Донаторска Група

нешто да проверите .. постоји серијски кључ на ван ПЦ случај? ако је тако ја готово сигурно можете преузети копију прозора и користите тастер да бисте активирали га и мислим да тај све законске
па не би ли што костим за инсталацију система Уиндоус једноставно преузети и спали .. инсталирате и активирате са својим серијски

Мы Сыстем: П * Л * А * З * М * А

Процесор (и):
2.3ГхЗ АМД
Матичне плоче:
Асус
РАМ меморија:
1 чезе ДДР
Графичка картица (е):
256МБ Г-форце
Соунд Цард:
звук Бластер 5,1
Тврди диск (и):
1-80гб 1-120гб западном дигитални'с
Оптички погон (е):
Пионеер-ова ДВД-РУ
Цасе / псу:
цустом цасе & 650у псу
Хлађење:
ДИЫ уатерцоолинг
Нетуорк / Интернет:
девице, 50мб
Монитор (е):
Ацер 23 "(Кс233ХБ)
Оперативни систем (е):
Виста Ултимате
Old 8. април 2009, 18:11
Донаторска Група

Куоте:
Оригиналлы Постед бы 4Д (Форды (Форд) Оллие View Post
Јер ипак много битова користи ваш ЦПУ кс86 оперативни систем ће радити. (64 бита Морате имати више РАМ-а и направити потпун користити неке Куад цоре
проццессор
То је блатантлы лажне (РЕ: Тхе Куад цоре ствар) и потпуно неважне за већину корисника. КСП 64-битни је страшан и надмоћан проценат ОЕМ рачунара имају 2ГБ РАМ-а. Једина ствар која треба да буде је рекао овде је "купити легитимна копија Уиндоус КСП кс86 офф легитимни трговац" (не еБаы).

Ако се не осећате као плаћају, то је вероватно боље померите за преузимање за Уиндоус 7 бета: док се препоручује само за искусне кориснике, то је да сам довољно чврстих бих препоручио њен обичај уопштено.
"Ја љубио П182 толико да, када је моја супруга је систем био гласан и све потребне све врсте чишћења, купила сам јој један. Затим, када сам хтела мачку сам купио П182. Тхе П182 није мачка по себи, али то је још увек одличан купити. "

Мы Сыстем: 日夏子

Процесор (и):
Цоре 2 Дуо Е6400 2,13 -> 3.01гхз
Матичне плоче:
МСИ П6Н сли Платинум ЛГА 775
РАМ меморија:
2ГБ Патриот Екстреме Перформанце
Графичка картица (е):
ПНЫ 8800ГТС 320МБ
Соунд Цард:
Соунд Бластер Кстремегамер 7,1
Тврди диск (и):
80ГБ + 500ГБ
Оптички погон (е):
2кс САТА
Цасе / псу:
Антец 900 + 620У Аероцоол зероДБА
Хлађење:
4кс-120мм Ыате шуњало + 200мм топ
Нетуорк / Интернет:
Куест
Монитор (е):
Делл 22 "С2209У (1920кс1080)
Оперативни систем (е):
Уиндоус КСП + 7
Old 9. април 2009, 02:16
Донаторска Група

Или ....... те могао пробати потпорни ваших података на спољни уређај (Бљесак Возити или УСБ Дриве), помоћу Линукс Жив ЦД ... једноставни водич овде то је прилично лако направити.

Тада се можете вратити као нормалне, копирати ваше податке и вратите назад ИДЕ диска за поврат.

Мы Сыстем: Почетна Буилд

Процесор (и):
64 кс 2 АМД Дуал Цоре 5200 + 2.60ГХз
Матичне плоче:
Асус М2В Рев 1.
РАМ меморија:
4ГБ (3.25гб видљиво)
Графичка картица (е):
НВИДИА ГеФорце 7300 ГС
Соунд Цард:
5,1 Реатек Он-Боард
Тврди диск (и):
250 ГБ САТА & 400гб САТА
Оптички погон (е):
Пионеер 110 кс 2
Цасе / псу:
Стоцк / 550у Нечујно
Хлађење:
Стоцк
Нетуорк / Интернет:
10/100 НИЦ / 20МБ Девице Цабле
Монитор (е):
Фујитсу Сиеменс 22 "ТФТ БИЛА
Оперативни систем (е):
Кс32/Уиндоус 7 Виста Ултимате кс64
Old 11 тра 2009, 05:26
Донаторска Група

Куоте:
Оригиналлы Постед бы Царбон View Post
То је блатантлы лажне (РЕ: Тхе Куад цоре ствар) и потпуно неважне за већину корисника. КСП 64-битни је страшан и надмоћан проценат ОЕМ рачунара имају 2ГБ РАМ-а. Једина ствар која треба да буде је рекао овде је "купити легитимна копија Уиндоус КСП кс86 офф легитимни трговац" (не еБаы).
Ако ОП је покренут систем са 8ГБ РАМ-а и Куад цоре било би глупо од мене да кажем "Хеы ох ыеах Јуст ГО зграби себе са 32 бита из читљив продавцу."

Они ће имати истрошен хардвер, такође постоји много читљив продавца на еБаы, ако знате шта сте и ви добијате право Тхереса то учинити ништа неправда са њом.

Register

Боокмаркс

Сличне теме
Нит Тему започео Форум Одговори Задњи Пост
Кључ производа за реч тинкербелл Оффице & Апплицатионс 5 11 јануар 2009 16:04
ИД производа? Кључ производа? Објашњавајући 2. молим асхмехта Уиндоус Оператинг Сыстемс 4 16 мај 2008 13:36
Кључ производа на Цомпутер Цасе Илија Уиндоус Оператинг Сыстемс 5 19 јануар 2008 15:14
Заборавили сте Производ Кључ Кона1984хауаии Уопштено Софтуаре Цхат 2 3 новембар 2007 19:36
Уиндоус 2000 производ кључ за промену Омер Уиндоус Оператинг Сыстемс 1 2 октобар 2007 05:32
Тхреад Тоолс

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Цопыригхт © 2006 - 2009 Цомпутер сока.

Поуеред бы вБуллетин ® Цопыригхт © 2000 - 2009 Јелсофт Ентерприсес Лтд СЕО бы вБСЕО © 2009, Цраулабилиты, Инц