![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Хи била сам само занима ако неко могао поинт ме у правом смеру, око недељу дана не би мој пц чизма сеттле Уиндоуси КСП и његова молба за прекрцати дисц, проблем је нисам безбедносне копије свих мојих података и датотека Релоад диск и рачунар ће се вратити на фабричке поставке и ја ћу изгубити све. Речено ми је ако сам добио нови харддриве и инсталиран Уиндоус КСП ја могао затим додајте мој стари хард диск као сецондары.Уелл сам купио нови интерни ИДЕ хард диск, али сам заборавио ја донт имати Уиндоус КСП Хоме софтуаре требам, ја имају само погледао на ебаы али им није баш сигуран шта је прави производ требам, они софтвер поново инсталирате систем Уиндоус КСП или само од нуле сервисне пакете. ЈА донт имати неки рачунар знање, али им не би овај производ стручне бити једно ми је потребно? хттп://цги.ебаы.цо.ук/ус/еБаыИСАПИ.д...м=260386919782 Стварно се надам неко може помоћи |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Добродошли на форумима. Пре свега, зашто си ИДЕ ХДД купити? То је прилично застарео. Али ако је она јер сте мобо не подржава САТА, онда поштено довољно. Друго смо идући у треба да знате да ли си је ЦПУ кс86 или кс64 Ако не знате то је онда у реду, не стварно ствар, осим ако имате више од 3ГБ РАМ-а? Јер ипак много битова користи ваш ЦПУ кс86 оперативни систем ће радити. (64 бита Морате имати више РАМ-а и направити потпун користити неке Куад цоре проццессор) Ако можете јасно да се можемо вратити на еБаы и радити тачно оно што је најбоље за Вас. За то је сажимати: 1. Колико ГБ РАМ-а? 2. ЦПУ Модел или једноставно колико језгри има 3. 32 бита или 64 битну архитектуру - ако знате?
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| нешто да проверите .. постоји серијски кључ на ван ПЦ случај? ако је тако ја готово сигурно можете преузети копију прозора и користите тастер да бисте активирали га и мислим да тај све законске па не би ли што костим за инсталацију система Уиндоус једноставно преузети и спали .. инсталирате и активирате са својим серијски
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Куоте:
Ако се не осећате као плаћају, то је вероватно боље померите за преузимање за Уиндоус 7 бета: док се препоручује само за искусне кориснике, то је да сам довољно чврстих бих препоручио њен обичај уопштено.
"Ја љубио П182 толико да, када је моја супруга је систем био гласан и све потребне све врсте чишћења, купила сам јој један. Затим, када сам хтела мачку сам купио П182. Тхе П182 није мачка по себи, али то је још увек одличан купити. " Мы Сыстем: 日夏子
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Или ....... те могао пробати потпорни ваших података на спољни уређај (Бљесак Возити или УСБ Дриве), помоћу Линукс Жив ЦД ... једноставни водич овде то је прилично лако направити.
| |||
| |||
| Куоте:
Они ће имати истрошен хардвер, такође постоји много читљив продавца на еБаы, ако знате шта сте и ви добијате право Тхереса то учинити ништа неправда са њом.
__________________ "Зашто су чинили [пс3 Танак] штапа са НЛО слетање на правоугаоник изгледа" --- Нилаы Пател; Енгадгет Проески. 160 |
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Кључ производа за реч | тинкербелл | Оффице & Апплицатионс | 5 | 11 јануар 2009 16:04 |
| ИД производа? Кључ производа? Објашњавајући 2. молим | асхмехта | Уиндоус Оператинг Сыстемс | 4 | 16 мај 2008 13:36 |
| Кључ производа на Цомпутер Цасе | Илија | Уиндоус Оператинг Сыстемс | 5 | 19 јануар 2008 15:14 |
| Заборавили сте Производ Кључ | Кона1984хауаии | Уопштено Софтуаре Цхат | 2 | 3 новембар 2007 19:36 |
| Уиндоус 2000 производ кључ за промену | Омер | Уиндоус Оператинг Сыстемс | 1 | 2 октобар 2007 05:32 |
| Тхреад Тоолс | |
| |