az-öz

Magazine
Go Back   Bilgisayar Suyu > Bilgisayar Yazılımı > Windows İşletim Sistemleri

Register

Windows XP, hangi Ürün ihtiyacım var?

Reply

Konu Araçları
Old 4 Nisan 2009, 10:25
Yeni Üye Grubu

Default Windows XP, hangi Ürün ihtiyacım var?

Birisinin doğru yönde, yaklaşık bir hafta benim bilgisayar Windows XP ve bir disk yeniden yüklemek için soruyorum, sorun i kadar önyükleme tüm verileri ve dosyaları yedeklemediğiniz olurdu önce beni noktası olabilir Merhaba Ben sadece merak ediyorum yer diski fabrika ayarları ve i her şeyi kaybedersiniz bilgisayar alacak. Eğer sonra secondary.Well yeni bir iç IDE sabit disk aldım ama i dont unuttum gibi eski sabit disk eklemek bir yeni sabitdisk ve yüklü Windows XP I got the Windows XP Home yazılım i ihtiyacım var söylendi sadece eBay ama sohbet tam emin değilim hangi doğru ürünü i, bu yazılım sıfırdan veya hizmet paketlerini Windows XP kurmak için gereken görüntülemek. Biraz bilgisayar bilgisi var ama bu ürün benim olacak bir uzman Sohbet gerekir?

http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.d...m=260386919782

gerçekten biri yardımcı olabilir umut
Old 4 Nisan 2009, 12:20
Bağış Grubu

Welcome to the forum için.

İlk olarak, neden bir IDE HDD almak mı? Bu oldukça eskimiş's. Ama bu, çünkü mobo SATA desteklemiyorsa, o zaman adil yeterli olursunuz.

İkincisi biz ister İşlemci x86 veya x64 olduğunu bilmek gerekir gidiyoruz

Eğer fazla 3GB RAM var Eğer, bu önemli değil o iyi bilmiyorum?

Çünkü CPU çalışır x86 İşletim Sistemi kullanır Ancak çok bit. (64 daha RAM var ve Dört çekirdekli proccessor dolu kullanmak gibi)

Eğer bu kadar geri eBay gidip açık ve sizin için en iyi iş.

Bu özetleyiniz için:

1. Kaç GB RAM?
2. CPU Modeli veya kaç çekirdek vardır
3. 32 bit veya 64 bit mimaride - Eğer biliyor musun?
Old 4 Nisan 2009, 13:18
Bağış Grubu

.. kontrol etmek için bir şeyler var PC davanın dış bir seri anahtar? eğer böyle ise neredeyse Windows ve kullanımı açısından önemli bir kopyasını indirebilirsiniz eminim aktive ve i tüm hukuki that düşünüyorum
böylece her şeyi kolayca indirmek ve yakmak .. yüklemek ve seri ile etkinleştirmek Windows yüklemek için maliyet değildir

Benim Sistemi: P * L * A * Z * M * A

İşlemci (ler):
2.3GhZ AMD
Anakart:
Asus
RAM hafıza:
1 gig DDR
Grafik Kartı (ler):
256MB G-Force
Ses Kartı:
Sound Blaster 5,1
Sabit Disk (ler):
1-80GB 1-120gb batı dijital
Optik Sürücü (ler):
Pioneer DVD-RW
Case / PSU:
özel durum ve 650w PSU
Soğutma:
DIY watercooling
Ağ Bağlantısı / İnternet:
bakire 50MB
Monitör (ler):
Acer 23 "(X233HB)
İşletim Sistemi (ler):
Vista Ultimate
Old 8 Nisan 2009, 18:11
Bağış Grubu

Alıntı:
Originally Posted by 4D (Fordy (Ford) Ollie View Post
Çünkü CPU çalışır x86 İşletim Sistemi kullanır Ancak çok bit. (64 daha RAM var ve Dört çekirdekli tam kullanmak gerekir
proccessor
Bu blatantly (re: yanlış olan dört çekirdekli şey) ve tamamen çoğu kullanıcı için alakasız. XP 64-bit ve OEM bilgisayar ezici bir yüzdesi korkunç olduğunu 2GB RAM var. Tek şey ihtiyacı var "meşru bir perakendeci kapatmak Windows XP x86 yasal bir kopya satın al" () eBay söyledi gerekir.

, Yeteri kadar ben genelde onun kullanımını tavsiye ediyoruz katı's Eğer ödeme don't feel like, muhtemelen Windows 7 Beta indirmek için daha iyi bir hareket's: sırasında deneyimli kullanıcılar için tavsiye edilir.
"Seni çok o zaman eşimin sistemi gürültülü olan P182 sevilen ve temizlik her türlü ihtiyaç, onu bir aldım. Sonra, ben bir kedi istedim, bir P182 aldım. The P182 bir kedi tek başına değil ancak mükemmel bir satın's. "

Benim Sistemi: 日夏子

İşlemci (ler):
Core 2 Duo E6400 2,13 -> 3.01ghz
Anakart:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
RAM hafıza:
2GB Patriot Extreme Performansı
Grafik Kartı (ler):
PNY 8800GTS 320MB
Ses Kartı:
Sound Blaster Xtremegamer 7,1
Sabit Disk (ler):
80GB + 500GB
Optik Sürücü (ler):
2x SATA
Case / PSU:
ANTEC 900 + 620W Aerocool zeroDBA
Soğutma:
4x 120mm Yate-Loon + 200mm üst
Qwest
Monitör (ler):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
İşletim Sistemi (ler):
Windows XP + 7
Old 9 Nisan 2009, 02:16
Bağış Grubu

Veya ....... harici bir aygıt (Flash Sürücü veya USB Sürücü) için veri yedekleme, bir Linux Live CD kullanarak deneyebilirsiniz ... basit kılavuzu burada bunu yapmak çok kolaydır.

Sonra, normal olarak, geri veri kopyalama ve geri ödeme için IDE Sürücü geri geri yükleyebilirsiniz.

Benim Sistemi: Ev Yapı

İşlemci (ler):
AMD 64 x 2 Çift Çekirdekli 5200 + 2.60GHz
Anakart:
Asus M2V Rev 1.
RAM hafıza:
4GB (3.25gb görünür)
Grafik Kartı (ler):
NVIDIA GeForce 7300 GS
Ses Kartı:
5,1 Reatek On-Board
Sabit Disk (ler):
250 GB SATA ve 400gb SATA
Optik Sürücü (ler):
Pioneer, 110 x 2
Case / PSU:
Stok / 550w Sessiz
Soğutma:
Stok
10/100 Nic / 20MB Virgin Kablo
Monitör (ler):
Fujitsu Siemens 22 "TFT WAS
İşletim Sistemi (ler):
Vista Ultimate 7 x64 x32/Windows
Old 11 Nisan 2009, 05:26
Bağış Grubu

Alıntı:
Originally Posted by Karbon View Post
Bu blatantly (re: yanlış olan dört çekirdekli şey) ve tamamen çoğu kullanıcı için alakasız. XP 64-bit ve OEM bilgisayar ezici bir yüzdesi korkunç olduğunu 2GB RAM var. Tek şey ihtiyacı var "meşru bir perakendeci kapatmak Windows XP x86 yasal bir kopya satın al" () eBay söyledi gerekir.
Eğer OP 8GB RAM ve beni aptal olacak Dört çekirdekli ile "Oh Hey evet sadece kendinizi bir yasal satıcının bir 32 bit yakala git söylenecek bir sistem çalışıyor."

Bunlar, donanım boşa olurdu eğer ne elde ediyoruz bu bilgileri ve doğru bir şey yanlış Theres bunu da eBay birçok yasal satıcılar vardır.

Register

Bookmarks