![]() |
|
| |||
| |||
| Birisinin doğru yönde, yaklaşık bir hafta benim bilgisayar Windows XP ve bir disk yeniden yüklemek için soruyorum, sorun i kadar önyükleme tüm verileri ve dosyaları yedeklemediğiniz olurdu önce beni noktası olabilir Merhaba Ben sadece merak ediyorum yer diski fabrika ayarları ve i her şeyi kaybedersiniz bilgisayar alacak. Eğer sonra secondary.Well yeni bir iç IDE sabit disk aldım ama i dont unuttum gibi eski sabit disk eklemek bir yeni sabitdisk ve yüklü Windows XP I got the Windows XP Home yazılım i ihtiyacım var söylendi sadece eBay ama sohbet tam emin değilim hangi doğru ürünü i, bu yazılım sıfırdan veya hizmet paketlerini Windows XP kurmak için gereken görüntülemek. Biraz bilgisayar bilgisi var ama bu ürün benim olacak bir uzman Sohbet gerekir? http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.d...m=260386919782 gerçekten biri yardımcı olabilir umut |
|
| |||
| |||
| Welcome to the forum için. İlk olarak, neden bir IDE HDD almak mı? Bu oldukça eskimiş's. Ama bu, çünkü mobo SATA desteklemiyorsa, o zaman adil yeterli olursunuz. İkincisi biz ister İşlemci x86 veya x64 olduğunu bilmek gerekir gidiyoruz Eğer fazla 3GB RAM var Eğer, bu önemli değil o iyi bilmiyorum? Çünkü CPU çalışır x86 İşletim Sistemi kullanır Ancak çok bit. (64 daha RAM var ve Dört çekirdekli proccessor dolu kullanmak gibi) Eğer bu kadar geri eBay gidip açık ve sizin için en iyi iş. Bu özetleyiniz için: 1. Kaç GB RAM? 2. CPU Modeli veya kaç çekirdek vardır 3. 32 bit veya 64 bit mimaride - Eğer biliyor musun?
__________________ "Neden [PS3 Slim yaptılar] bir dikdörtgen göz üzerinde UFO iniş" sopa ile --- Nilay Patel; Engadget Ep. 160 |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| .. kontrol etmek için bir şeyler var PC davanın dış bir seri anahtar? eğer böyle ise neredeyse Windows ve kullanımı açısından önemli bir kopyasını indirebilirsiniz eminim aktive ve i tüm hukuki that düşünüyorum böylece her şeyi kolayca indirmek ve yakmak .. yüklemek ve seri ile etkinleştirmek Windows yüklemek için maliyet değildir
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Alıntı:
, Yeteri kadar ben genelde onun kullanımını tavsiye ediyoruz katı's Eğer ödeme don't feel like, muhtemelen Windows 7 Beta indirmek için daha iyi bir hareket's: sırasında deneyimli kullanıcılar için tavsiye edilir.
"Seni çok o zaman eşimin sistemi gürültülü olan P182 sevilen ve temizlik her türlü ihtiyaç, onu bir aldım. Sonra, ben bir kedi istedim, bir P182 aldım. The P182 bir kedi tek başına değil ancak mükemmel bir satın's. " Benim Sistemi: 日夏子
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Veya ....... harici bir aygıt (Flash Sürücü veya USB Sürücü) için veri yedekleme, bir Linux Live CD kullanarak deneyebilirsiniz ... basit kılavuzu burada bunu yapmak çok kolaydır.
| |||
| |||
| Alıntı:
Bunlar, donanım boşa olurdu eğer ne elde ediyoruz bu bilgileri ve doğru bir şey yanlış Theres bunu da eBay birçok yasal satıcılar vardır.
__________________ "Neden [PS3 Slim yaptılar] bir dikdörtgen göz üzerinde UFO iniş" sopa ile --- Nilay Patel; Engadget Ep. 160 |
![]() |
|
| Bookmarks |