менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютерні програми > Операційні системи Windows

Register

Windows Xp, який продукт мені потрібно?

Reply

Різьба Інструменти
Old 4 квітня 2009, 10:25
Нові члени групи

Default Windows Xp, який продукт мені потрібно?

Привет я був просто цікаво, якщо хтось може вказати мене в правильному напрямку, приблизно тиждень тому мій комп'ютер не буде завантаженні Windows XP і її просять перезавантажити диска, проблема я не зберегли всі свої дані та файли і перезавантажити диска візьме комп'ютер назад до заводських налаштувань, і я втрачу все. Мені сказали, якщо б я отримав новий жорсткий диск і встановити Windows XP Я міг би додати мій старий жорсткий диск в якості secondary.Well Я купив новий внутрішній IDE жорсткий диск, але я забула I Dont мають Windows XP і програмного забезпечення необхідно додому, я Щойно подивився на Ebay, але ним не зовсім впевнений, що є правом, я продукт необхідно, вони програмне забезпечення для установки Windows XP з нуля або просто пакети. У мене є деякі комп'ютерні знання, але їм жоден експерт не буде цього продукту є одним мені потрібен?

http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.d...m=260386919782

Дуже сподіваюся, хтось може допомогти
Old 4 квітня 2009, 12:20
Донор групи

Ласкаво просимо на форуми.

По-перше, чому ви купуєте IDE HDD? Це досить застарілою. Але якщо це тому, що ви плат не підтримує SATA, то досить справедливим.

По-друге ми збираємося необхідно знати, наскільки ви процесором x86 або x64

Якщо ви не знаєте, то це нормально, це не має великого значення, якщо у вас більше 3 ГБ оперативної пам'яті?

Бо скільки бітів процесором x86 використовується операційна система буде працювати. (Вам потрібна 64-розрядна мати більше пам'яті і повною мірою використовувати чотирьохядерні proccessor ядро)

Якщо ви можете ясно, що вгору, ми можемо повернутися до eBay і розібратися, що краще для вас.

Підсумовуючи це:

1. Скільки ГБ оперативної пам'яті?
2. Процесор модель або просто скільки ядер вона
3. 32 бітні або 64-розрядна архітектура - якщо ви знаєте?

Моя система: FordyPC

Процесор (и):
Quad Q6600 Kentsfield 2,66 @ 3.45GHz
Материнська плата:
Asus P5Q / L PRO (Intel P43, ICH10)
ОЗУ:
PNY XLR8 4GB @ 1066MHz
Графічна карта (и):
PNY NVIDIA GeForce 9400 GT 512MB
Звукова карта:
Жорсткий диск (и):
HDBarracuda 1x Seagate 1TB 1x 250GB
Оптичний привід (и):
LG (HD) GGCH20L / LG GH22NP20AUAA50B
Діло / PSU:
Antec Sonata III & EarthWatts 500W
Охолодження:
Фондовий
Мережі / Інтернет:
Gigabit LAN, FireWire & WG111v2
Монітор (и):
2 х Acer P193WAd
Операційна система (и):
XP PRO x86/XP PRO x64/Win7 RC1 x64
Old 4 квітня 2009, 13:18
Донор групи

что-то .., щоб перевірити чи є серійний ключ на зовнішній стороні корпусу? Якщо це так я майже впевнений, ви можете завантажити копію Windows і використовувати цей ключ, щоб активувати його, і я думаю Це все законним
це не буде коштувати Вам нічого для установки Windows можна просто завантажити і записати .. встановити і активувати з серійним

Моя система: P * L * A * Z * M *

Процесор (и):
2.3ГГц AMD
Материнська плата:
Asus
ОЗУ:
1 концерт DDR
Графічна карта (и):
256mb G-сила
Звукова карта:
Sound Blaster 5.1
Жорсткий диск (и):
1-80gb 1-120GB Western Digital,
Оптичний привід (и):
Pioneer, DVD-RW
Діло / PSU:
справа користувацької & 650W PSU
Охолодження:
DIY watercooling
Мережі / Інтернет:
Virgin 50mb
Монітор (и):
Acer 23 "(X233HB)
Операційна система (и):
Vista Ultimate
Old 8 квітня 2009, 18:11
Донор групи

Цитата:
Спочатку Написав 4D (Fordy (Форд) Оллі View Post
Бо скільки бітів процесором x86 використовується операційна система буде працювати. (Вам потрібна 64-розрядна мати більше пам'яті і повною мірою використовувати Quad Core
proccessor
Це відверто помилковими (Re: Quad річ ядра) і абсолютно недоречними для більшості користувачів. XP 64-Bit є страшним і переважної відсотках комп'ютерів OEM мають 2 Гб оперативної пам'яті. Єдине, що повинен тут сказати, це "Купити законні копії Windows XP x86 від законного роздрібної торгівлі" (не eBay).

Якщо вам не хочеться платити, це, ймовірно, краще рухатися, щоб завантажити Windows 7 Beta: у той час як це рекомендується тільки для досвідчених користувачів, це досить міцною, що я буду рекомендувати її використання в цілому.
"Я любив P182 настільки, що, коли система моєї дружини всі галасливі і потребують всі види прибирання, я купив їй одній. Потім, коли я хотіла кішку, я купив P182. P182 це не кіт, як такої, але він все ще відмінний купити ".

Моя система: 日夏子

Процесор (и):
Core 2 Duo E6400 2,13 -> 3.01ghz
Материнська плата:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
ОЗУ:
2GB Patriot Extreme Performance
Графічна карта (и):
PNY 8800GTS 320MB
Звукова карта:
Sound Blaster XtremeGamer 7,1
Жорсткий диск (и):
80GB + 500GB
Оптичний привід (и):
2x SATA
Діло / PSU:
Antec 900 + 620W Aerocool zeroDBA
Охолодження:
4x 120mm Yate Луна-200mm + Вверх
Мережі / Інтернет:
Qwest
Монітор (и):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
Операційна система (и):
Windows XP + 7
Old 9 квітня 2009, 02:16
Донор групи

Або ....... Ви можете спробувати: резервне копіювання даних на зовнішні пристрої (флеш-диску або USB) за допомогою Linux Live CD ... просте керівництво тут Це досить легко зробити.

Потім ви можете відновити як звичайно, скопіювати дані назад і повернути IDE дисків для повернення.

Моя система: Головна Build

Процесор (и):
AMD 64 X 2 Dual Core 5200 + 2.60GHz
Материнська плата:
Asus m2v Rev 1.
ОЗУ:
4gb (3.25gb видно)
Графічна карта (и):
NVIDIA GeForce 7300 ОВ
Звукова карта:
5.1 Reatek бортовий
Жорсткий диск (и):
250 GB SATA І 400gb SATA
Оптичний привід (и):
Pioneer 110 х 2
Діло / PSU:
Фондові / 550w немого
Охолодження:
Фондовий
Мережі / Інтернет:
10/100 Nic / 20Мб Віргінські кабелю
Монітор (и):
Fujitsu Siemens 22 "TFT БУЛО
Операційна система (и):
Vista Ultimate x32/Windows 7 x64
Old 11 квітня 2009, 05:26
Донор групи

Цитата:
Спочатку Написав Вуглець View Post
Це відверто помилковими (Re: Quad річ ядра) і абсолютно недоречними для більшості користувачів. XP 64-Bit є страшним і переважної відсотках комп'ютерів OEM мають 2 Гб оперативної пам'яті. Єдине, що повинен тут сказати, це "Купити законні копії Windows XP x86 від законного роздрібної торгівлі" (не eBay).
Якщо ОП працює система з 8 Гб пам'яті і Quad Core, було б нерозумно з мого боку сказати "Hey Oh Yeah просто перейдіть схопити себе 32 біт з Legit продавцем".

Вони б даремно обладнання, що також є багато Legit продавців на eBay, якщо ви знаєте, що ви отримуєте, і ви все зробите правильно Немає нічого поганого.

Register
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.