![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Привет я був просто цікаво, якщо хтось може вказати мене в правильному напрямку, приблизно тиждень тому мій комп'ютер не буде завантаженні Windows XP і її просять перезавантажити диска, проблема я не зберегли всі свої дані та файли і перезавантажити диска візьме комп'ютер назад до заводських налаштувань, і я втрачу все. Мені сказали, якщо б я отримав новий жорсткий диск і встановити Windows XP Я міг би додати мій старий жорсткий диск в якості secondary.Well Я купив новий внутрішній IDE жорсткий диск, але я забула I Dont мають Windows XP і програмного забезпечення необхідно додому, я Щойно подивився на Ebay, але ним не зовсім впевнений, що є правом, я продукт необхідно, вони програмне забезпечення для установки Windows XP з нуля або просто пакети. У мене є деякі комп'ютерні знання, але їм жоден експерт не буде цього продукту є одним мені потрібен? http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.d...m=260386919782 Дуже сподіваюся, хтось може допомогти |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ласкаво просимо на форуми. По-перше, чому ви купуєте IDE HDD? Це досить застарілою. Але якщо це тому, що ви плат не підтримує SATA, то досить справедливим. По-друге ми збираємося необхідно знати, наскільки ви процесором x86 або x64 Якщо ви не знаєте, то це нормально, це не має великого значення, якщо у вас більше 3 ГБ оперативної пам'яті? Бо скільки бітів процесором x86 використовується операційна система буде працювати. (Вам потрібна 64-розрядна мати більше пам'яті і повною мірою використовувати чотирьохядерні proccessor ядро) Якщо ви можете ясно, що вгору, ми можемо повернутися до eBay і розібратися, що краще для вас. Підсумовуючи це: 1. Скільки ГБ оперативної пам'яті? 2. Процесор модель або просто скільки ядер вона 3. 32 бітні або 64-розрядна архітектура - якщо ви знаєте?
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| что-то .., щоб перевірити чи є серійний ключ на зовнішній стороні корпусу? Якщо це так я майже впевнений, ви можете завантажити копію Windows і використовувати цей ключ, щоб активувати його, і я думаю Це все законним це не буде коштувати Вам нічого для установки Windows можна просто завантажити і записати .. встановити і активувати з серійним
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Цитата:
Якщо вам не хочеться платити, це, ймовірно, краще рухатися, щоб завантажити Windows 7 Beta: у той час як це рекомендується тільки для досвідчених користувачів, це досить міцною, що я буду рекомендувати її використання в цілому.
"Я любив P182 настільки, що, коли система моєї дружини всі галасливі і потребують всі види прибирання, я купив їй одній. Потім, коли я хотіла кішку, я купив P182. P182 це не кіт, як такої, але він все ще відмінний купити ". Моя система: 日夏子
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Або ....... Ви можете спробувати: резервне копіювання даних на зовнішні пристрої (флеш-диску або USB) за допомогою Linux Live CD ... просте керівництво тут Це досить легко зробити.
| |||
| |||
| Цитата:
Вони б даремно обладнання, що також є багато Legit продавців на eBay, якщо ви знаєте, що ви отримуєте, і ви все зробите правильно Немає нічого поганого.
__________________ "Чому вони [PS3 Slim] палицю з посадки НЛО у формі прямокутника на погляд" --- Nilay Патель; Engadget Ep. 160 |