![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Здравей, мога някой харесвам помагам. Имам Windows XP със Service Pack 1, включени в диска. Аз забелязах, че Microsoft вече не подкрепят Service Pack 1, само SP2. Ако аз трябва да направя пълно преинсталиране, както аз имам в миналото може да ми каже някой как да направите това като моя диск иска да направя промени в sp1 и те сега, само ги вършат, за SP2. Благодаря за да ви помогне да са в състояние да ми даде. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Има ли в момента текат Service Pack 1 или сте актуализиран, за да Service Pack 2?
Ако преинсталирате Windows вървят Service Pack 1, Вие ще можете да инсталирате Service Pack 2 от сайта на Microsoft (или чрез Windows Update, мисля, че прекалено). Така се актуализира shouldn't да има проблем. Тя трябва да бъде възможно да се изтегли Service Pack 2 и го запишете на диск, така че да можете да го инсталирате бързо след преинсталиране на Windows. Не съм сигурен, че можете да го направите от сайта на Microsoft, но със сигурност е добре да се използват сайтове, където можете да го изтеглите от. Ако сте на Google можете да намерите вероятно един, ако не са му на разположение на сайта на Microsoft за обновяване. Моята система: Слонът
|
|
| |||
| |||
| Здравей cyberspacegenie, благодаря за отговора. Имам SP2 в момента, но ако направим преинсталиране на Windows той се връща в SP1. Тъй като Microsoft не правя актуализации за SP1 вече Аз просто се чудеха какво ще ми трябва да правя. Мислех, че ще разберете първо като това е трудно да получите информация, когато в компютъра е разбил след децата са заразени нещото LOL и аз трябваше да го направя няколко пъти през последните няколко години. Благодаря отново. Проливайте. |
|
| |||
| |||
| Радвам се да помогна. |
|
| |||
| |||
| Сега, вие можете просто надграждане на Windows XP SP1 към SP2, има нужда от преинсталиране на Windows SP2 просто ъпгрейд него. Използване на ъпгрейд опция е най-добрият начин да се съхраняват вашите данни сигурни и консумират времето си по време на инсталацията и ще заличи всички данни и файлове на съществуващите една, и на програмата, инсталирани на вашия компютър няма същият като предишния и да продължат да работят. Значи, първо опитайте да закупи SP 2, и ако имате това се опитайте да надстроите SP 1 до SP2. Най-доброто от Оближи. |
|
| |||
| |||
| errr .... Проверете датите на поста? 2007 ...
__________________ HI:) |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|