menší majetkové -

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Computer Software > Operační systémy Windows

Register

Windows XP Service Pack 2 z Service Pack 1

Reply

Thread Nástroje
Old 5. října 2007, 01:13
Člen Skupina

Default Windows XP Service Pack 2 z Service Pack 1

Dobrý den, můžete prosím někdo pomoci. Mám Windows XP s aktualizací Service Pack 1 zahrnut na disku. Všiml jsem si, že Microsoft již podporu Service Pack 1 pouze SP2. Pokud jsem to udělat kompletní přeinstalovat jak jsem v minulosti, může mi někdo říct, jak to udělat jako moje disk požádá, abych udělal aktualizace na SP1 a nyní jen pro sp2. Díky za pomoc jste schopni dát mě.
Old 5. října 2007, 03:02
Dárce Skupina

Jste v současné době běží s aktualizací Service Pack 1 nebo jste aktualizovány na Service Pack 2?

Pokud přeinstalujete systém Windows běží s aktualizací Service Pack 1, budete mít možnost instalovat Service Pack 2 z webu společnosti Microsoft (nebo pomocí Windows Update myslím taky). Tak jak se aktualizuje shouldn't být problém. Mělo by být možné stáhnout aktualizaci Service Pack 2 a uložit jej na disk, takže můžete instalovat rychle po přeinstalaci Windows. Nejsem si jistý, že si můžete udělat z Microsoft stránek, ale určitě byly dobré stránky, kde můžete stáhnout z. Pokud google můžete najít snad jedno, ne-li k dispozici na svých stránkách Microsoft jako update.

Můj systém: Slona

Processor (s):
Intel Core 2 Quad Q6600
Základní deska:
Asus P5K-E/Wi-fi
Paměť RAM:
2GB Corsair XMS
Grafické karty (s):
Asus EN8600GT Tichý
Zvuková karta:
Pevný disk (y):
Samsung HD501
Optická mechanika (s):
Asus DRW-1814BLT
Case / PSU:
Antec P180/Corsair HX620
Chlazení:
Thermalright Ultra-120 extrémním
Síť / Internet:
Monitor (s):
Dell 2005FPW 20 palce
Operační systém (y):
Windows Vista Home Premium
Old 5. října 2007, 05:41
Člen Skupina

Cyberspacegenie Ahoj, díky za odpověď. Mám SP2 ve chvíli, ale když jsem udělat přeinstalaci oken je sahá do SP1. Microsoft Neprovádíme aktualizací SP1 už jsem jen divili, co by bylo potřeba udělat. Myslel bych zjistit, jak je to první obtížné získat informace, kdy se zhroutil po PC děti infikovala věc Lol a jsem na to několikrát v průběhu posledních několika let. Díky znovu. Chlévě.
Old 5. října 2007, 06:28
Dárce Skupina

Jsem rád, že to pomůže.
Old 19 března 2009, 03:30
Banned Skupina

Nyní si můžete jednoduše upgrade systému Windows XP SP1 to SP2, je nutné přeinstalovat systém Windows sp2 prostě upgrade to.

Použití možnost upgradu je nejlepší způsoby, jak zachovat Vaše data a bezpečné konzumovat váš čas při montáži a přepíše všechna data a soubor na existující, a program instalován na vašem počítači bude stejně jako předchozí a bude pokračovat v práci.

Takže, první pokus o koupi SP 2 a pokud máte tento zkuste upgrade SP 1 pro SP2.

Best of Lick.
Old 19 března 2009, 03:31
Dárce Skupina

errr ....
Zkontrolujte datum na post?
2007 ...
Old 21 března 2009, 08:54
Dárce Skupina

Citace:
Původně Poslal johnpol78 View Post
Best of Lick.

Můj systém: FordyPC

Processor (s):
Quad Q6600 Kentsfield 2,66 @ 3.45GHz
Základní deska:
Asus P5Q / L PRO (Intel P43, ICH10)
Paměť RAM:
PNY XLR8 4 GB @ 1066MHz
Grafické karty (s):
PNY nVidia GeForce 9400 GT 512 mb
Zvuková karta:
Pevný disk (y):
Seagate HDBarracuda 1x 1TB 1x 250gigabajt
Optická mechanika (s):
LG (HD) GGCH20L / LG GH22NP20AUAA50B
Case / PSU:
Antec Sonata III & Earthwatts 500W
Chlazení:
Sklad
Síť / Internet:
Gigabit LAN, FireWire & WG111v2
Monitor (s):
2 x Acer P193WAd
Operační systém (y):
XP PRO x86/XP PRO x64/Win7 RC1 x64
Reply

Register
Thread Nástroje

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.