![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Εργαλεία Θέματος |
|
| |||
| |||
| Γεια σου, μπορεί κανείς να με βοηθήσετε παρακαλώ. Έχω Windows XP με Service Pack 1 που περιλαμβάνεται στο δίσκο. Έχω παρατηρήσει ότι η Microsoft δεν είναι πλέον υποστήριξη Service Pack 1 μόνο SP2. Εάν χρειαστεί να κάνετε μια πλήρη επανεγκατάσταση όπως έχω κατά το παρελθόν μπορεί κανείς να μου πει πώς να το κάνετε αυτό, όπως μου δίσκο με ρωτά να κάνει ενημερώσεις σχετικά με sp1 και τώρα μόνο για τους SP2. Ευχαριστώ για οποιαδήποτε βοήθεια μπορείτε να μου δώσετε. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Είστε αυτή τη στιγμή το Service Pack 1 ή έχετε ενημέρωση για το Service Pack 2;
Αν επανεγκαταστήσετε τα Windows εκτελούν το Service Pack 1, θα μπορείτε να εγκαταστήσετε το Service Pack 2 από τον δικτυακό τόπο της Microsoft (ή χρησιμοποιώντας το Windows Update πιστεύω πάρα πολύ). Μέχρι να ενημερώσεις shouldn't είναι ένα πρόβλημα. Θα πρέπει να είναι δυνατόν για να κατεβάσετε το Service Pack 2 και να το αποθηκεύσετε σε δίσκο, ώστε να μπορείτε να το εγκαταστήσετε γρήγορα μετά την επανεγκατάσταση των Windows. Δεν είμαι σίγουρος ότι μπορείτε να το κάνετε από το site της Microsoft, αλλά σίγουρα είναι καλό να χρησιμοποιείται χώρους όπου μπορείτε να το κατεβάσετε από. Αν το Google μπορείτε να βρείτε ίσως ένα, αν δεν τα διαθέσιμα στην ιστοσελίδα της Microsoft ως μια ενημέρωση. Το σύστημά μου: Ο Ελέφαντας
|
|
| |||
| |||
| Γεια cyberspacegenie, ευχαριστώ για την απάντηση. SP2 πρέπει να κάνω αυτή τη στιγμή, αλλά Αν μου κάνετε μια επανεγκατάσταση των Windows πάει πίσω στο SP1. Καθώς η Microsoft δεν κάνουν ενημερώσεις για το SP1 πια Απλά αναρωτήθηκαν τι θα πρέπει να κάνουμε. Νόμιζα ότι θα μάθετε πρώτοι που είναι δύσκολο να τις πληροφορίες, όταν το PC έχει τράκαρε αφού τα παιδιά έχουν μολυνθεί το πράγμα γελάω δυνατά και είχα να το κάνω μερικές φορές τα τελευταία δύο χρόνια. Ευχαριστώ και πάλι. SHED. |
|
| |||
| |||
| Χαίρομαι για να βοηθήσει. |
|
| |||
| |||
| Τώρα, μπορείτε να αναβαθμίσετε το Windows XP SP1 με SP2, υπάρχει ανάγκη να εγκαταστήσετε ξανά το Windows SP2 απλώς αναβάθμιση αυτή. Χρησιμοποιώντας επιλογή αναβάθμισης είναι καλύτεροι τρόποι για να διατηρήσετε τα δεδομένα ασφαλή και καταναλώνουν το χρόνο σας κατά την εγκατάσταση και θα αντικαταστήσει όλα τα δεδομένα και σε ήδη υπάρχον αρχείο, και το πρόγραμμα είναι εγκατεστημένο στον υπολογιστή σας θα ίδια με τα προηγούμενα και να συνεχίσουμε να εργαζόμαστε. Λοιπόν, πρώτα προσπαθήστε να αγοράσουν SP 2 και αν έχετε αυτό στη συνέχεια, δοκιμάστε να κάνετε αναβάθμιση SP 1 για την SP2. Best of Γλείψε. |
|
| |||
| |||
| errr .... Ελέγξτε τις ημερομηνίες των υστέρων; 2007 ...
__________________ HI:) |
|
| |||
| |||
|
__________________ "Γιατί το έκαναν [PS3 Slim] ραβδί με την προσγείωση UFO με μια ματιά ορθογωνίου" --- Nilay Patel? Engadget Ep. 160 |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| BSOD και Startup Προβλήματα - Windows XP με Service Pack 3 | νονός | Λειτουργικά συστήματα Windows | 2 | 1 Ιουν 2009 09:18 |
| Windows XP Service Pack 3 / Internet Explorer 7 | HANSY | Web Φυλλομετρητές & FTP Πελάτες | 3 | 21 Μαρ 2009 09:24 |
| Ενημέρωση για το Service Pack 3 Από το Service Pack 1 | ralphp | Λειτουργικά συστήματα Windows | 4 | 2η Μαρ 2009 14:28 |
| Windows XP Service Pack 2 | teenee23 | Γενικά Λογισμικό Chat | 7 | 23 Μαρ 2008 13:50 |
| Windows Vista Service Pack 1 είναι πλέον διαθέσιμη. | evilfantasy | Λειτουργικά συστήματα Windows | 54 | 18 Μαρ 2008 11:46 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |