![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Hi, može bilo tko ugoditi pomoć. Imam Windows XP sa servisnim paketom Service Pack 1 na disk. Ja sam primjetio da Microsoft više ne podržava Service Pack 1 samo SP2. Ako sam napraviti kompletnu reinstalirati jer sam u prošlosti, može bilo tko reći mene kako to učiniti kao moj disk, pita me da nadopune na SP1 i sada ih samo za SP2. Hvala za bilo kakvu pomoć ste u mogućnosti to popuštanje mene. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jeste li trenutno izvodi Service Pack 1 ili imate ažuriran kako bi se Service Pack 2?
Ako se izvodi reinstalirati Windows Service Pack 1, biti ćete u mogućnosti da biste instalirali Service Pack 2 from Microsoft website (ili koristite Windows Update mislim previše). Tako uzimajući ažuriranja bi trebao biti problem. Trebalo bi biti moguće skinuti sa servisnim paketom Service Pack 2 i spremite je na disk, tako da možete ga instalirati brzo nakon ponovne instalacije sustava Windows. Nisam siguran da to možete učiniti iz Microsoftove stranice, ali sigurno se dobrim lokacijama na kojima bi mogao skinuti s. Ako google ćete vjerojatno pronaći jedan, ako ne i njezina je dostupna na Microsoft stranicama kao ažurirati. My System: The slon
|
|
| |||
| |||
| Cyberspacegenie Bok, hvala za odgovor. JA dont imati SP2 u trenutku, ali ako JA obaviti reinstalirati Windows to seže u SP1. Microsoft ne ažuriranja za SP1 više Ja sam samo pitao što ja bi trebao raditi. Pomislio bih saznati najprije kao teško je dobiti informacije kada se računalo nakon što je pala djecu su zaražene stvar Lol i ja imala to nekoliko puta tijekom zadnjih nekoliko godina. Hvala opet. Prolio. |
|
| |||
| |||
| Glad to help. |
|
| |||
| |||
| Sada možete jednostavno ažurirati na Windows XP SP1 na SP2, postoji potreba da se ponovo instalirati sustav Windows sp2 jednostavno nadogradite ga. Korištenje opcija je dogradnja najboljih načina da zadržite svoje podatke sigurno i utrošiti svoje slobodno vrijeme tijekom instalacije te će prebrisati sve podatke i sliku o postojećim jedan, i taj program instaliran na vaše računalo će se isto kao i prethodne i dalje funkcionirati. Dakle, najprije pokušati kupiti SP 2, a ako ste ovo onda pokušate nadograditi SP 1 do SP2. Best of lizati. |
|
| |||
| |||
| errr .... Provjeri datume na post? 2007 ...
__________________ HI:) |
|
| |||
| |||
| |