kisebb-sajáttőke

Magazine
Go Back   Számítógép Juice > Számítógépes szoftver > A Windows operációs rendszerek

Register

Windows XP Service Pack 2 szervizcsomag a Service Pack 1

Reply

Téma eszközök
Old Október 5 2007, 01:13
Csoport tagja

Default Windows XP Service Pack 2 szervizcsomag a Service Pack 1

Szia, tud akárki legyen szíves segíteni. I have Windows XP Service Pack 1 tartalmazza a lemez. Én is észrevettem, hogy a Microsoft már nem támogatja a Service Pack 1 csak sp2. Ha még nem teljes újratelepítése, ahogy az elmúlt Ki tudja megmondani, hogyan kell ezt csinálni, mint a lemezt kéri tõlem frissítések SP1 és most nem csak nekik sp2. Köszönöm, hogy minden segítséget meg tudja adni nekem.
Old Október 5 2007, 03:02
Donor Group

Ön jelenleg fut a Service Pack 1 vagy van frissítés Service Pack 2?

Ha újra a Windows fut a Service Pack 1, akkor képes lesz arra, hogy telepítse a Service Pack 2 a Microsoft honlapján (vagy a Windows Update Azt hiszem is). Szóval kapok frissítéseket kellet volna a probléma. Lehetővé kell tenni, hogy töltse le a Service Pack 2 és mentse el a lemez, így gyorsan install után újra a Windows. Nem vagyok benne biztos, hogy meg tudod csinálni a Microsoft honlapján, de természetesen azért a jó helyek, ahol meg lehet letölteni azt. Ha a Google is találni egyet, ha nem áll rendelkezésre, hogy a Microsoft honlapján egy frissítést.

My System: Elefántos

Processzor (ok):
Intel Core 2 Quad Q6600
Alaplap:
Asus P5K-E/Wi-fi
RAM memória:
2 GB Corsair XMS
Grafikus kártya (k):
Asus EN8600GT Silent
Hangkártya:
Merevlemez (ek):
Samsung HD501
Optikai meghajtó (k):
Asus DRW-1814BLT
Case / tápegység:
Antec P180/Corsair HX620
Hűtés:
Thermalright Ultra-120 szélsőséges
Hálózat / Internet:
Monitor (ok):
Dell 2005FPW 20 hüvelykes
Operációs rendszer (ek):
Windows Vista Home Premium
Old Október 5 2007, 05:41
Csoport tagja

Szia cyberspacegenie, köszönöm a választ. Van SP2 abban a pillanatban, de ha én egy újratelepíteni a Windows megy vissza az SP1. A Microsoft nem teszünk frissítések SP1 már csak csodálkoztam, amit meg kellene tennie. Hittem volna kideríteni, először nehéz, hogy az információ, amikor lezuhant a PC után a gyerekek már fertőzött Lol a dolog, és én már meg kellett csinálni egy párszor az elmúlt pár évben. Köszönet újra. Fészerbe.
Old Október 5 2007, 06:28
Donor Group

Örülök, hogy segít.
Old Március 19, 2009, 03:30
Tiltott Group

Most egyszerűen frissítést a Windows XP SP1 az SP2, akkor újra kell a Windows SP2 frissítést egyszerűen azt.

Using frissítési lehetőség van a legjobb módja, hogy az Ön adatait biztonságosan és fogyasztanak el a telepítés ideje alatt, és felülírja az összes adat és kép a már meglévő, és a program telepítve van a számítógép ugyanaz, mint a korábbi és továbbra is dolgozik.

Nos, először próbálja megvásárolni SP 2 és ha ezt próbálja frissíteni SP 1-SP2.

Best of Nyald.
Old Március 19, 2009, 03:31
Donor Group

errr ....
Ellenőrizze, hogy a dátumokat a posztra?
2007 ...
Old Március 21, 2009, 08:54
Donor Group

Idézet:
Originally Posted by johnpol78 View Post
Best of Nyald.

Register

Könyvjelzõk

Hasonló szálak
Szál Thread Starter Fórum Válaszok Utolsó hozzászólás
BSOD és indítási gondok - Windows XP Service Pack 3 keresztapa A Windows operációs rendszerek 2 1. június 2009 09:18
Windows XP Service Pack 3 / Internet Explorer 7 HANSY Web böngésző és FTP Clients 3 21. március 2009 09:24
Frissítése a Service Pack 3 A Service Pack 1 ralphp A Windows operációs rendszerek 4 2. március 2009 14:28
Windows XP Service Pack 2 teenee23 General Chat szoftver 7 23. március 2008 13:50
A Windows Vista Service Pack 1 már elérhető. evilfantasy A Windows operációs rendszerek 54 18. március 2008 11:46
Téma eszközök

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Számítógép Juice.