![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Szia, tud akárki legyen szíves segíteni. I have Windows XP Service Pack 1 tartalmazza a lemez. Én is észrevettem, hogy a Microsoft már nem támogatja a Service Pack 1 csak sp2. Ha még nem teljes újratelepítése, ahogy az elmúlt Ki tudja megmondani, hogyan kell ezt csinálni, mint a lemezt kéri tõlem frissítések SP1 és most nem csak nekik sp2. Köszönöm, hogy minden segítséget meg tudja adni nekem. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ön jelenleg fut a Service Pack 1 vagy van frissítés Service Pack 2?
Ha újra a Windows fut a Service Pack 1, akkor képes lesz arra, hogy telepítse a Service Pack 2 a Microsoft honlapján (vagy a Windows Update Azt hiszem is). Szóval kapok frissítéseket kellet volna a probléma. Lehetővé kell tenni, hogy töltse le a Service Pack 2 és mentse el a lemez, így gyorsan install után újra a Windows. Nem vagyok benne biztos, hogy meg tudod csinálni a Microsoft honlapján, de természetesen azért a jó helyek, ahol meg lehet letölteni azt. Ha a Google is találni egyet, ha nem áll rendelkezésre, hogy a Microsoft honlapján egy frissítést. My System: Elefántos
|
|
| |||
| |||
| Szia cyberspacegenie, köszönöm a választ. Van SP2 abban a pillanatban, de ha én egy újratelepíteni a Windows megy vissza az SP1. A Microsoft nem teszünk frissítések SP1 már csak csodálkoztam, amit meg kellene tennie. Hittem volna kideríteni, először nehéz, hogy az információ, amikor lezuhant a PC után a gyerekek már fertőzött Lol a dolog, és én már meg kellett csinálni egy párszor az elmúlt pár évben. Köszönet újra. Fészerbe. |
|
| |||
| |||
| Örülök, hogy segít. |
|
| |||
| |||
| Most egyszerűen frissítést a Windows XP SP1 az SP2, akkor újra kell a Windows SP2 frissítést egyszerűen azt. Using frissítési lehetőség van a legjobb módja, hogy az Ön adatait biztonságosan és fogyasztanak el a telepítés ideje alatt, és felülírja az összes adat és kép a már meglévő, és a program telepítve van a számítógép ugyanaz, mint a korábbi és továbbra is dolgozik. Nos, először próbálja megvásárolni SP 2 és ha ezt próbálja frissíteni SP 1-SP2. Best of Nyald. |
|
| |||
| |||
| errr .... Ellenőrizze, hogy a dátumokat a posztra? 2007 ...
__________________ HI:) |
|
| |||
| |||
|
__________________ "Miért [PS3 Slim] bot, az UFO leszállás egy téglalap megjelenése" --- Nilay Patel; Engadget Ep. 160 |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| BSOD és indítási gondok - Windows XP Service Pack 3 | keresztapa | A Windows operációs rendszerek | 2 | 1. június 2009 09:18 |
| Windows XP Service Pack 3 / Internet Explorer 7 | HANSY | Web böngésző és FTP Clients | 3 | 21. március 2009 09:24 |
| Frissítése a Service Pack 3 A Service Pack 1 | ralphp | A Windows operációs rendszerek | 4 | 2. március 2009 14:28 |
| Windows XP Service Pack 2 | teenee23 | General Chat szoftver | 7 | 23. március 2008 13:50 |
| A Windows Vista Service Pack 1 már elérhető. | evilfantasy | A Windows operációs rendszerek | 54 | 18. március 2008 11:46 |
| Téma eszközök | |
| |