mažiau kapitalo

Magazine
Go Back   Kompiuterių sultys > Kompiuterių programinė įranga > Windows "operacinės sistemos

Register

Windows XP Service Pack 2 nuo Service Pack 1

Reply

Temos įrankiai
Old Spalis 5, 2007, 01:13
Narys

Hi, Can anyone please help. Turiu Windows XP su Service Pack 1 "įtraukti į diską. Aš pastebėjau, kad "Microsoft nebegali parama Service Pack 1, tik SP2. Jeigu aš turiu daryti visiškai naujo, kaip aš anksčiau kas nors gali pasakyti kaip tai padaryti, nes mano diskas klausia manęs atnaujinimus SP1 ir dabar jie tik padaryti juos SP2. Thanks for any help galite man duoti.
Old Spalis 5, 2007, 03:02
Donorų grupės

Ar esate šiuo metu veikia Service Pack 1 ar esate atnaujintas Service Pack 2?

Jei turite įdiegti "Windows veikia Service Pack 1, galėsite įdiegti Service Pack 2 Microsoft svetainėje (arba, naudojant" Windows Update "Manau, kad per daug). Taigi gauti naujienas shouldn't būti problema. Ji turėtų būti įmanoma parsisiųsti Service Pack 2 ir išsaugokite jį diske, kad jūs galite įdiegti ją greitai po to iš naujo įdiegti Windows. Nesu tikras, kad galite tai padaryti iš Microsoft svetainės, bet ten tikrai naudojama gera svetaines, kur galima ją parsisiųsti iš. Jei "Google" galite rasti tikriausiai vienas, jei ne jo galima rasti Microsoft svetainėje, kaip atnaujinti.

Mano sistema: Dramblys

Procesorius (-iai):
Intel Core 2 Quad Q6600
Pagrindinė plokštė:
Asus P5K-E/Wi-fi
RAM atmintis:
2GB Corsair XMS
Graphics Card (-ai):
Asus EN8600GT Silent
Garso plokštė:
Kietasis diskas (-ai):
Samsung HD501
Optical Drive (s):
Asus DRW-1814BLT
Case / PSU:
Antec P180/Corsair HX620
Aušinimas:
Thermalright Ultra-120 Extreme
Tinklas / Internetas:
Monitorius (-ai):
Dell 2005FPW 20 colių
Operacinė sistema (-os):
Windows Vista Home Premium
Old Spalis 5, 2007, 05:41
Narys

Hi cyberspacegenie, ačiū už atsakymą. Aš turiu SP2 metu, bet jei aš Windows įdiegti jį nueina į SP1. , Microsoft Nedarykite atnaujinimus SP1 anymore I just iškėlė klausimą, ką reikėtų daryti. Minties Norėčiau sužinoti pirmiausia kaip sunku gauti informaciją, kai kompiuteryje jau lipo nuo vaikų yra užsikrėtę dalykas Lol, ir man teko tai daryti keletą kartų per pastaruosius kelerius metus. Thanks again. Shed.
Old Spalis 5, 2007, 06:28
Donorų grupės

Malonu padėti.
Old Kovas 19, 2009, 03:30
Banned Group

Dabar galite tiesiog atnaujinti Windows XP SP1 SP2, yra poreikis įdiegti Windows SP2 tiesiog atnaujinti jį.

Naudojant naujinimo parinktis yra geriausias būdas išlaikyti jūsų duomenų saugumą ir naudoja savo laiko diegimo metu ir bus perrašyti visus duomenis apie esamas ir rinkmenos vienoje, o programa kompiuteryje bus tos pačios kaip ankstesnių ir toliau dirbti.

Taigi, pirmiausia pabandykite pirkti SP 2 ir jei turite tai tada bandykite atnaujinti SP 1, SP-2.

Geriausi Lick.
Old Kovas 19, 2009, 03:31
Donorų grupės

Aistė Indra ....
Patikrinkite po datos?
2007 ...
Old Kovas 21, 2009, 08:54
Donorų grupės

Citata:
Originally Posted by johnpol78 View Post
Geriausi Lick.

Register
Temos įrankiai

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Kompiuterių Sultys.