mazāku kapitāla

Magazine
Go Back   Computer Sulas > Computer Software > Windows Operating Systems

Register

Windows XP Service Pack 2 no Service Pack 1

Reply

Thread Tools
Old 5 oktobris 2007, 01:13
Loceklis

Hi, Can anyone please help. Man ir Windows XP Service Pack 1 iekļauts disku. Es esmu ievērojis, ka Microsoft vairs neatbalstīs Service Pack 1 tikai SP2. Ja man ir jādara pilnīgi pārinstalēt, jo man ir pagātnē, var kāds man pateikt, kā to darīt, jo mans disks lūdz man darīt atjauninājumus SP1 un tie tagad darīt tikai tos SP2. Thanks for any help jūs varat sniegt man.
Old 5 oktobris 2007, 03:02
Donors Group

Vai jūs šobrīd darbojas Service Pack 1 vai esat jāatjaunina, lai Service Pack 2?

Ja jūs pārinstalēt windows darboties Service Pack 1, Jums būs iespēja instalēt Service Pack 2 no Microsoft tīmekļa vietnē (vai, izmantojot Windows Update, es domāju, ka pārāk). Tā kļūst atjauninājumi shouldn't būt problēma. Būtu iespējams lejupielādēt Service Pack 2 un saglabāt to diskā, lai jūs varētu instalēt to ātri pēc tam, kad jāpārinstalē windows. Es neesmu pārliecināts, ka varat to darīt no microsoft vietu, bet tur, protams, kādreiz bija labas vietas, kur jūs varētu lejupielādēt to no. Ja jūs google varat droši atrast vienu, ja ne tās pieejams microsoft vietā kā atjauninājumu.

Mana sistēma: Elephant

Processor (s):
Intel Core 2 Quad Q6600
Motherboard:
Asus P5K-E/Wi-fi
RAM Operatīvā atmiņa:
2GB Corsair XMS
Graphics Card (s):
Asus EN8600GT Silent
Sound Card:
Hard Drive (s):
Samsung HD501
Optical Drive (s):
Asus DRW-1814BLT
Case / PSU:
Antec P180/Corsair HX620
Dzesēšana:
Thermalright Ultra-120 galējās
Tīkla / Internets:
Monitor (s):
Dell 2005FPW 20 collas
Operating System (s):
Windows Vista Home Premium
Old 5 oktobris 2007, 05:41
Loceklis

Hi cyberspacegenie, paldies par atbildi. Man ir SP2 uz brīdi, bet, ja man jāpārinstalē, logu tam iet atpakaļ uz SP1. Jo microsoft nedarām atjauninājumi SP1 vairs es prātoju, ko man vajadzētu darīt. Domāju, ka es uzzinātu pirmais, jo tā ir grūti iegūt info, kad dators ir crashed pēc tam bērni ir inficēti lieta Lol un man nācās izdarīt dažas reizes pēdējo pāris gadu laikā. Thanks again. Nojume.
Old 5 oktobris 2007, 06:28
Donors Group

Priecīgs palīdzēt.
Old Marts 19, 2009, 03:30
Banned Group

Tagad jūs varat vienkārši jaunināt Windows XP SP1 SP2, ir nepieciešams pārinstalēt Windows SP2 vienkārši uzlabot to.

Izmantojot jaunināšanas opcija ir labākie veidi, lai Jūsu datu drošību un patērēt savu laiku, uzstādīšanas un pārrakstīs visus datus un dokumentāciju par esošo, un programma instalēta datorā būs tāds pats kā iepriekšējā gada un turpinās strādāt.

Tātad, vispirms mēģināt iegādāties SP 2 un, ja jums ir šī mēģiniet jaunināt SP 1 līdz SP2.

Best of Lick.
Old Marts 19, 2009, 03:31
Donors Group

errr ....
Pārbaudiet no amata datumi?
2007 ...
Old Marts 21, 2009, 08:54
Donors Group

Quote:
Originally Posted by johnpol78 View Post
Best of Lick.
Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Sulas.