![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Hi, Can anyone please help. Man ir Windows XP Service Pack 1 iekļauts disku. Es esmu ievērojis, ka Microsoft vairs neatbalstīs Service Pack 1 tikai SP2. Ja man ir jādara pilnīgi pārinstalēt, jo man ir pagātnē, var kāds man pateikt, kā to darīt, jo mans disks lūdz man darīt atjauninājumus SP1 un tie tagad darīt tikai tos SP2. Thanks for any help jūs varat sniegt man. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Vai jūs šobrīd darbojas Service Pack 1 vai esat jāatjaunina, lai Service Pack 2?
Ja jūs pārinstalēt windows darboties Service Pack 1, Jums būs iespēja instalēt Service Pack 2 no Microsoft tīmekļa vietnē (vai, izmantojot Windows Update, es domāju, ka pārāk). Tā kļūst atjauninājumi shouldn't būt problēma. Būtu iespējams lejupielādēt Service Pack 2 un saglabāt to diskā, lai jūs varētu instalēt to ātri pēc tam, kad jāpārinstalē windows. Es neesmu pārliecināts, ka varat to darīt no microsoft vietu, bet tur, protams, kādreiz bija labas vietas, kur jūs varētu lejupielādēt to no. Ja jūs google varat droši atrast vienu, ja ne tās pieejams microsoft vietā kā atjauninājumu. Mana sistēma: Elephant
|
|
| |||
| |||
| Hi cyberspacegenie, paldies par atbildi. Man ir SP2 uz brīdi, bet, ja man jāpārinstalē, logu tam iet atpakaļ uz SP1. Jo microsoft nedarām atjauninājumi SP1 vairs es prātoju, ko man vajadzētu darīt. Domāju, ka es uzzinātu pirmais, jo tā ir grūti iegūt info, kad dators ir crashed pēc tam bērni ir inficēti lieta Lol un man nācās izdarīt dažas reizes pēdējo pāris gadu laikā. Thanks again. Nojume. |
|
| |||
| |||
| Priecīgs palīdzēt. |
|
| |||
| |||
| Tagad jūs varat vienkārši jaunināt Windows XP SP1 SP2, ir nepieciešams pārinstalēt Windows SP2 vienkārši uzlabot to. Izmantojot jaunināšanas opcija ir labākie veidi, lai Jūsu datu drošību un patērēt savu laiku, uzstādīšanas un pārrakstīs visus datus un dokumentāciju par esošo, un programma instalēta datorā būs tāds pats kā iepriekšējā gada un turpinās strādāt. Tātad, vispirms mēģināt iegādāties SP 2 un, ja jums ir šī mēģiniet jaunināt SP 1 līdz SP2. Best of Lick. |
|
| |||
| |||
| errr .... Pārbaudiet no amata datumi? 2007 ...
__________________ HI:) |
|
| |||
| |||
| |