rzadziej kapitałowych

Magazine
Go Back   Komputer Juice > Computer Software > Windows Operating Systems

Register

Windows XP Service Pack 2 z dodatkiem Service Pack 1

Reply

Narzędzia wątku
Old 5 października 2007, 01:13
Członek grupy

Default Windows XP Service Pack 2 z dodatkiem Service Pack 1

Cześć, ktoś może nam pomóc. Mam Windows XP z dodatkiem Service Pack 1 zawarte na płycie. I zauważyliśmy, że Microsoft nie jest już wsparcie z dodatkiem Service Pack 1 tylko sp2. Jeśli mam do tego pełne ponowna jak w przeszłości może ktoś mi powiedzieć jak to zrobić jak moje płyty zwraca się do mnie o aktualizacjach sp1 i teraz tylko do nich dodatkiem SP2. Thanks for any help możesz dać mi.
Old 5 października 2007, 03:02
Grupa dawcy

Czy obecnie Service Pack 1 lub masz już zaktualizowany do Service Pack 2?

Jeśli ponowna instalacja systemu Windows Service Pack 1, będzie można zainstalować dodatek Service Pack 2 z witryny internetowej firmy Microsoft (Windows Update lub za pomocą Myślę zbyt). Tak zaczyna aktualizacje shouldnt być problemem. Powinno być możliwe do pobrania dodatek Service Pack 2 i zapisać go na dysku, dzięki czemu można go zainstalować szybko po ponownej instalacji systemu Windows. Nie jestem pewien, że możesz to zrobić z witryny Microsoft, ale na pewno były dobre miejsc, gdzie można go pobrać z. Jeśli Google można prawdopodobnie znaleźć jeden, jeśli nie jest dostępny na jego witrynie Microsoft jako aktualizację.

My System: The Elephant

Procesor (y):
Intel Core 2 Quad Q6600
Płyta główna:
Asus P5K-E/Wi-fi
Pamięć RAM:
Corsair 2GB XMS
Karta graficzna (y):
Asus EN8600GT Silent
Karta dźwiękowa:
Hard Drive (s):
Samsung HD501
Optical Drive (s):
Asus DRW-1814BLT
Case / PSU:
Antec P180/Corsair HX620
Chłodzenie:
Thermalright Ultra-120 ekstremalne
Sieć / Internet:
Monitor (y):
Dell 2005FPW 20 cali
Operating System (-y):
Windows Vista Home Premium
Old 5 października 2007, 05:41
Członek grupy

Hi cyberspacegenie, dzięki za odpowiedź. Mam SP2, ale w tej chwili mam zrobić, jeśli jeden ponowna okien to sięga SP1. Microsoft nie zrobić aktualizacje SP1 już właśnie zastanawiał się, co chciałbym zrobić. Myśli Chciałbym dowiedzieć się, jak pierwsze trudno jest uzyskać informacje o komputerze, gdy rozbił się po dzieci zakażonych rzecz Lol i miałem na to kilka razy w ciągu ostatnich kilku lat. Jeszcze raz dziękujemy. Shed.
Old 5 października 2007, 06:28
Grupa dawcy

Cieszymy się, że pomoc.
Old 19 marca 2009, 03:30
Banned Grupa

Teraz możesz po prostu upgrade Windows XP z dodatkiem SP1 do SP2, istnieje konieczność ponownej instalacji systemu Windows sp2 po prostu ją uaktualnić.

Korzystanie z opcji aktualizacji jest najlepiej zachować dane są bezpieczne i konsumować swój czas podczas instalacji i nadpisze wszystkich danych i plików na już istniejące, a program zainstalowany na komputerze będą takie same jak poprzednie i kontynuować pracę.

Więc najpierw spróbować zakupu PS 2 i jeśli tego spróbuj uaktualnić SP 1 z dodatkiem SP2.

Best of Lick.
Old 19 marca 2009, 03:31
Grupa dawcy

errr ....
Sprawdź terminy post?
2007 ...
Old 21 marca 2009, 08:54
Grupa dawcy

Cytat:
Originally Posted by johnpol78 View Post
Best of Lick.

My System: FordyPC

Procesor (y):
Quad Q6600 Kentsfield 2,66 @ 3.45GHz
Płyta główna:
Asus P5Q / L PRO (Intel P43, ICH10)
Pamięć RAM:
PNY XLR8 4GB @ 1066MHz
Karta graficzna (y):
PNY nVidia GeForce 9400 GT 512MB
Karta dźwiękowa:
Hard Drive (s):
Seagate HDBarracuda 1x 1 TB 1x 250GB
Optical Drive (s):
LG (HD) GGCH20L / LG GH22NP20AUAA50B
Case / PSU:
Antec Sonata III 500W & Earthwatts
Chłodzenie:
Zasób
Sieć / Internet:
Gigabit LAN, FireWire & WG111v2
Monitor (y):
2 x Acer P193WAd
Operating System (-y):
XP PRO x86/XP PRO x64/Win7 RC1 x64
Reply

Register
Narzędzia wątku

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.