![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Bună, vă rog, oricine poate ajuta. Am Windows XP cu Service Pack 1 inclus pe disc. Am observat că nu mai suport Microsoft Service Pack 1 numai SP2. Dacă am avea de a face o reinstalaţi după cum am avea în trecut, poate cineva sa-mi spui cum se face acest lucru ca mi-disc-mi cere să facă actualizări la SP1 şi ei acum doar le facem pentru SP2. Multumesc pentru orice ajutor puteţi să-mi dea. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Sunteţi în curs de desfăşurare Service Pack 1 sau aţi actualizat pentru a Service Pack 2?
Dacă reinstalaţi Windows Service Pack 1, vi se va putea instala Service Pack 2 de pe website-ul Microsoft (sau utilizând Windows Update prea cred). Deci obtinerea actualizări shouldn't fi o problema. Aceasta ar trebui să aibă posibilitatea de a descărca Service Pack 2 şi salvaţi-o pe un disc, astfel încât puteţi să-l instalaţi mai repede după ce reinstalaţi Windows. Nu sunt sigur că o poţi face de pe site-ul Microsoft, dar cu siguranţă a fost bun site-urile pe care aţi putea să-l descărcaţi de la. Dacă Google puteţi găsi, probabil, unul, dacă nu sa disponibile pe site-ul Microsoft ca o actualizare. Sistemul meu: The Elephant
|
|
| |||
| |||
| Max cyberspacegenie, mulţumesc pentru răspuns. I-au făcut SP2 în momentul de faţă, dar dacă am face un reinstall de Windows merge înapoi la SP1. Microsoft nu face actualizări pentru SP1 mai am întrebat ce-am avea nevoie de a face. Am crezut că va afla mai întâi ca este greu pentru a obţine informaţii, atunci când PC-ul sa prăbuşit după ce copiii au infectat în hohot de râs şi de lucru pe care l-am avut de a face acest lucru de câteva ori în ultimii câţiva ani. Mulţumesc încă o dată. Shed. |
|
| |||
| |||
| Mă bucur că, pentru a ajuta. |
|
| |||
| |||
| Acum, puteţi pur şi simplu upgrade de Windows XP SP1 la SP2, există nevoia de a reinstala Windows sp2 upgrade-l pur şi simplu. Folosind opţiunea Upgrade este de cele mai bune moduri de a vă păstra datele sigure şi consuma timpul în timpul instalării şi va suprascrie toate datele existente la dosar şi una, şi de program instalat pe calculatorul dumneavoastră va aceleaşi ca precedent şi va continua să funcţioneze. Deci, în primul rând să încercaţi să cumpere SP 2 şi, dacă aveţi această apoi încercaţi să faceţi upgrade SP 1 la SP2. Cel mai bun de Linge. |
|
| |||
| |||
| errr .... Verificaţi datele de la post? 2007 ...
__________________ Hi:) |
|
| |||
| |||
|
__________________ "De ce au [PS3 subţire] stick cu aterizare OZN pe o privire dreptunghi" --- Nilay Patel; Engadget Ep.. 160 |
![]() |
|
| Marcaje |