menšie majetkové --

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Computer Software > Operačné systémy Windows

Register

Windows XP Service Pack 2 z Service Pack 1

Reply

Thread Tools
Old 5. októbra 2007, 01:13
Člen Skupina

Default Windows XP Service Pack 2 z Service Pack 1

Dobrý deň, môžete prosím niekto pomôcť. Mám Windows XP s aktualizáciou Service Pack 1 zahrnutý na disku. Všimol som si, že Microsoft už podporu Service Pack 1 iba SP2. Ak som to urobiť kompletnú přeinstalovat jak jsem v minulosti, môže mi niekto povedať, ako to urobiť ako moje disk požiada, aby som urobil zmenené na SP1 a teraz len pre sp2. Vďaka za pomoc ste schopní dať mě.
Old 5. októbra 2007, 03:02
Darcu Skupina

Ste v súčasnej dobe beží s aktualizáciou Service Pack 1 alebo ste aktualizované na Service Pack 2?

Ak preinštalujete systém Windows beží s aktualizáciou Service Pack 1, budete mať možnosť inštalovať Service Pack 2 z webu spoločnosti Microsoft (alebo pomocou Windows Update myslím taky). Tak ako sa aktualizuje shouldn't byť problém. Malo by byť možné stiahnuť aktualizáciu Service Pack 2 a uložiť ho na disk, takže môžete inštalovať rýchlo po preinštalovaní Windows. Nie som si istý, že si môžete urobiť z Microsoft stránok, ale určite boli dobré stránky, kde môžete stiahnuť z. Ak google môžete nájsť snad jedno, ne-li k dispozícii na svojich stránkach Microsoft ako update.

Môj systém: Slona

Processor (s):
Intel Core 2 Quad Q6600
Základná doska:
Asus P5K-E/Wi-fi
Pamäť RAM:
2GB Corsair XMS
Grafické karty (s):
Asus EN8600GT Tichý
Zvuková karta:
Pevný disk (y):
Samsung HD501
Optická mechanika (s):
Asus DRW-1814BLT
Case / PSU:
Antec P180/Corsair HX620
Chladenie:
Thermalright Ultra-120 extrémnym
Sieť / Internet:
Monitor (s):
Dell 2005FPW 20 palce
Operačný systém (y):
Windows Vista Home Premium
Old 5. októbra 2007, 05:41
Člen Skupina

Cyberspacegenie Ahoj, vďaka za odpoveď. Mám SP2 vo chvíli, ale keď som urobiť preinštalovanie okien je siaha do SP1. Microsoft neprovádím SP1 už som len divili, čo by bolo potrebné urobiť. Myslel by som zistiť, ako je to prvý ťažké získať informácie, keď sa zrútil po PC deti infikovali vec Lol a som na to niekoľkokrát v priebehu posledných niekoľkých rokov. Vďaka znova. Haly.
Old 5. októbra 2007, 06:28
Darcu Skupina

Som rád, že to pomôže.
Old 19 marca 2009, 03:30
Banned Skupina

Teraz si môžete jednoducho upgrade systému Windows XP SP1 to SP2, je potrebné preinštalovať systém Windows sp2 prostě upgrade to.

Použitie možnosť upgradu je najlepšie spôsoby, ako zachovať Vaše dáta a zabezpečte konzumovať váš čas pri montáži a prepíše všetky dáta a súbor na existujúce, a program nainštalovaný na vašom počítači bude rovnako ako predchádzajúce a bude pokračovať v práci.

Takže, prvý pokus o kúpu SP 2 a ak máte tento skúste upgrade SP 1 pre SP2.

Best of Lick.
Old 19 marca 2009, 03:31
Darcu Skupina

errr ....
Skontrolujte dátum na post?
2007 ...
Old 21 marca 2009, 08:54
Darcu Skupina

Citácia:
Pôvodne Poslal johnpol78 View Post
Best of Lick.

Register

Záložky

Podobné témy
Nitka Thread Odľahčenú Fórum Odpovede Posledný príspevok
BSOD a spúšťanie úloh - Windows XP s aktualizáciou Service Pack 3 kmotr Operačné systémy Windows 2 1. jún 2009 09:18
Windows XP Service Pack 3 / Internet Explorer 7 HANSA Webových prehliadačov & FTP Klienti 3 21. marec 2009 09:24
Aktualizácia sa Service Pack 3 Z Service Pack 1 ralphp Operačné systémy Windows 4 2. marca 2009 14:28
Windows XP Service Pack 2 teenee23 Všeobecné Software Chat 7 23. marca 2008 13:50
Windows Vista Service Pack 1 je teraz k dispozícii. evilfantasy Operačné systémy Windows 54 18. marca 2008 11:46
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.