![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Dobrý deň, môžete prosím niekto pomôcť. Mám Windows XP s aktualizáciou Service Pack 1 zahrnutý na disku. Všimol som si, že Microsoft už podporu Service Pack 1 iba SP2. Ak som to urobiť kompletnú přeinstalovat jak jsem v minulosti, môže mi niekto povedať, ako to urobiť ako moje disk požiada, aby som urobil zmenené na SP1 a teraz len pre sp2. Vďaka za pomoc ste schopní dať mě. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ste v súčasnej dobe beží s aktualizáciou Service Pack 1 alebo ste aktualizované na Service Pack 2?
Ak preinštalujete systém Windows beží s aktualizáciou Service Pack 1, budete mať možnosť inštalovať Service Pack 2 z webu spoločnosti Microsoft (alebo pomocou Windows Update myslím taky). Tak ako sa aktualizuje shouldn't byť problém. Malo by byť možné stiahnuť aktualizáciu Service Pack 2 a uložiť ho na disk, takže môžete inštalovať rýchlo po preinštalovaní Windows. Nie som si istý, že si môžete urobiť z Microsoft stránok, ale určite boli dobré stránky, kde môžete stiahnuť z. Ak google môžete nájsť snad jedno, ne-li k dispozícii na svojich stránkach Microsoft ako update. Môj systém: Slona
|
|
| |||
| |||
| Cyberspacegenie Ahoj, vďaka za odpoveď. Mám SP2 vo chvíli, ale keď som urobiť preinštalovanie okien je siaha do SP1. Microsoft neprovádím SP1 už som len divili, čo by bolo potrebné urobiť. Myslel by som zistiť, ako je to prvý ťažké získať informácie, keď sa zrútil po PC deti infikovali vec Lol a som na to niekoľkokrát v priebehu posledných niekoľkých rokov. Vďaka znova. Haly. |
|
| |||
| |||
| Som rád, že to pomôže. |
|
| |||
| |||
| Teraz si môžete jednoducho upgrade systému Windows XP SP1 to SP2, je potrebné preinštalovať systém Windows sp2 prostě upgrade to. Použitie možnosť upgradu je najlepšie spôsoby, ako zachovať Vaše dáta a zabezpečte konzumovať váš čas pri montáži a prepíše všetky dáta a súbor na existujúce, a program nainštalovaný na vašom počítači bude rovnako ako predchádzajúce a bude pokračovať v práci. Takže, prvý pokus o kúpu SP 2 a ak máte tento skúste upgrade SP 1 pre SP2. Best of Lick. |
|
| |||
| |||
| errr .... Skontrolujte dátum na post? 2007 ...
__________________ HI:) |
|
| |||
| |||
|
__________________ "Prečo [PS3 Slim] držať sa pristátie UFO na obdĺžnik pohľad" --- Nilay Patel; Engadget Ep. 160 |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| BSOD a spúšťanie úloh - Windows XP s aktualizáciou Service Pack 3 | kmotr | Operačné systémy Windows | 2 | 1. jún 2009 09:18 |
| Windows XP Service Pack 3 / Internet Explorer 7 | HANSA | Webových prehliadačov & FTP Klienti | 3 | 21. marec 2009 09:24 |
| Aktualizácia sa Service Pack 3 Z Service Pack 1 | ralphp | Operačné systémy Windows | 4 | 2. marca 2009 14:28 |
| Windows XP Service Pack 2 | teenee23 | Všeobecné Software Chat | 7 | 23. marca 2008 13:50 |
| Windows Vista Service Pack 1 je teraz k dispozícii. | evilfantasy | Operačné systémy Windows | 54 | 18. marca 2008 11:46 |
| Thread Tools | |
| |