![]() |
|
|||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
|
|
Тхреад Тоолс |
|
|
|||
|
|||
|
Бок, моћи било ко угодити помоћ. Имам Уиндоус КСП са сервисним пакетом Сервице Пацк 1 на диск. Ја сам приметио да Мицрософт више не подржава Сервице Пацк 1 само СП2. Ако сам направити комплетну наново јер сам у прошлости, може било ко реците ми како то да урадите као мој диск, пита ме да исправке на СП1 и сада их само за СП2. Хвала за било какву помоћ сте у могућности за давати мене.
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Јесте ли тренутно изводи Сервице Пацк 1 или имате ажуриран како би се Сервице Пацк 2?
Ако се изводи наново Уиндоус Сервице Пацк 1, бити ћете у могућности да бисте инсталирали Сервице Пацк 2 из Мицрософт уебсите (или користите Уиндоус Упдате мислим превише). Тако узимајући исправке би требао бити проблем. Требало би бити могуће скинути са сервисним пакетом Сервице Пацк 2 и сачувајте је на диск, тако да можете да га инсталирате брзо након поновне инсталације система Уиндоус. Нисам сигуран да то можете да урадите из Мицрософт странице, али сигурно се добрим локацијама на којима би могао скинути с. Ако гоогле ћете вероватно пронаћи један, ако не и њена је доступна на Мицрософт страницама као модернизирати. Мы Сыстем: Тхе слон
|
|
|
|||
|
|||
|
Цыберспацегение Здраво, хвала за одговор. ЈА донт имати СП2 у тренутку, али ако ЈА чинити наново Уиндоус то сеже у СП1. Мицрософт не исправке за СП1 више Ја сам само питао што ја би требало да раде. Помислио бих сазнати прво као тешко је добити информације када се рачунар након што је пала децу су заражене ствар Лол и ја имала то неколико пута током последњих неколико година. Хвала опет. Пролио.
|
|
|
|||
|
|||
|
Глад то хелп.
|
|
|
|||
|
|||
|
Сада можете једноставно да ажурирате на Уиндоус КСП СП1 на СП2, постоји потреба да се поново инсталирате систем Уиндоус СП2 једноставно надоградите га.
Коришћење опција је доградња најбољих начина да задржите своје податке сигурно и утрошити своје слободно време током инсталације те ће да замени све податке и слику о постојећим један, и тај програм инсталиран на ваш рачунар ће се исто као и претходне и даље функционисати. Дакле, прво покушати купити СП 2, а ако сте ово онда покушате надоградити СП 1 до СП2. Бест оф лизати. |
|
|
|||
|
|||
|
еррр ....
Провери датуме на пост? 2007 ...
|
||||||||||||
|
||||||||||||