мањи капитал --

Magazine
Go Back   Цомпутер сока > Цомпутер Софтуаре > Уиндоус Оператинг Сыстемс

Register

Уиндоус КСП Сервице Пацк 2 са сервисним пакетом Сервице Пацк 1

Reply

Тхреад Тоолс
Old 5. октобар 2007, 01:13
Мембер Гроуп

Default Уиндоус КСП Сервице Пацк 2 са сервисним пакетом Сервице Пацк 1

Бок, моћи било ко угодити помоћ. Имам Уиндоус КСП са сервисним пакетом Сервице Пацк 1 на диск. Ја сам приметио да Мицрософт више не подржава Сервице Пацк 1 само СП2. Ако сам направити комплетну наново јер сам у прошлости, може било ко реците ми како то да урадите као мој диск, пита ме да исправке на СП1 и сада их само за СП2. Хвала за било какву помоћ сте у могућности за давати мене.
Old 5. октобар 2007, 03:02
Донаторска Група

Јесте ли тренутно изводи Сервице Пацк 1 или имате ажуриран како би се Сервице Пацк 2?

Ако се изводи наново Уиндоус Сервице Пацк 1, бити ћете у могућности да бисте инсталирали Сервице Пацк 2 из Мицрософт уебсите (или користите Уиндоус Упдате мислим превише). Тако узимајући исправке би требао бити проблем. Требало би бити могуће скинути са сервисним пакетом Сервице Пацк 2 и сачувајте је на диск, тако да можете да га инсталирате брзо након поновне инсталације система Уиндоус. Нисам сигуран да то можете да урадите из Мицрософт странице, али сигурно се добрим локацијама на којима би могао скинути с. Ако гоогле ћете вероватно пронаћи један, ако не и њена је доступна на Мицрософт страницама као модернизирати.

Мы Сыстем: Тхе слон

Процесор (и):
Интел Цоре 2 Куад К6600
Матичне плоче:
Асус П5К-Е/Уи-фи
РАМ меморија:
2ГБ гусар КСМС
Графичка картица (е):
Асус ЕН8600ГТ Силент
Соунд Цард:
Тврди диск (и):
Самсунг ХД501
Оптички погон (е):
Асус ДРУ-1814БЛТ
Цасе / псу:
Антец П180/Цорсаир ХКС620
Хлађење:
Тхермалригхт Ултра-120 крајњи
Нетуорк / Интернет:
Монитор (е):
Делл 2005ФПУ 20 инцх
Оперативни систем (е):
Уиндоус Виста Хоме Премиум
Old 5. октобар 2007, 05:41
Мембер Гроуп

Цыберспацегение Здраво, хвала за одговор. ЈА донт имати СП2 у тренутку, али ако ЈА чинити наново Уиндоус то сеже у СП1. Мицрософт не исправке за СП1 више Ја сам само питао што ја би требало да раде. Помислио бих сазнати прво као тешко је добити информације када се рачунар након што је пала децу су заражене ствар Лол и ја имала то неколико пута током последњих неколико година. Хвала опет. Пролио.
Old 5. октобар 2007, 06:28
Донаторска Група

Глад то хелп.
Old 19. март 2009, 03:30
Аустин Гроуп

Сада можете једноставно да ажурирате на Уиндоус КСП СП1 на СП2, постоји потреба да се поново инсталирате систем Уиндоус СП2 једноставно надоградите га.

Коришћење опција је доградња најбољих начина да задржите своје податке сигурно и утрошити своје слободно време током инсталације те ће да замени све податке и слику о постојећим један, и тај програм инсталиран на ваш рачунар ће се исто као и претходне и даље функционисати.

Дакле, прво покушати купити СП 2, а ако сте ово онда покушате надоградити СП 1 до СП2.

Бест оф лизати.
Old 19. март 2009, 03:31
Донаторска Група

еррр ....
Провери датуме на пост?
2007 ...
Old 21. март 2009, 08:54
Донаторска Група

Куоте:
Оригиналлы Постед бы јохнпол78 View Post
Бест оф лизати.

Мы Сыстем: ФордыПЦ

Процесор (и):
Куад К6600 Кентсфиелд 2,66 @ 3.45ГХз
Матичне плоче:
Асус П5К / Л ПРО (Интел П43, ИЦХ10)
РАМ меморија:
ПНЫ КСЛР8 4ГБ @ 1066МХз
Графичка картица (е):
ПНЫ НВИДИА ГеФорце 9400 ГТ 512МБ
Соунд Цард:
Тврди диск (и):
СЕАГАТЕ ХДБаррацуда 1кс 1ТБ 1кс 250ГБ
Оптички погон (е):
ЛГ (ХД) ГГЦХ20Л / ЛГ ГХ22НП20АУАА50Б
Цасе / псу:
Антец Соната ИИИ & Еартхуаттс 500У
Хлађење:
Стоцк
Нетуорк / Интернет:
Гигабит ЛАН, ФиреУире & УГ111в2
Монитор (е):
2 кс Ацер П193УАд
Оперативни систем (е):
КСП Про кс86/КСП ПРО кс64/Уин7 РЦ1 кс64
Reply

Register
Тхреад Тоолс

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Цопыригхт © 2006 - 2009 Цомпутер сока.

Поуеред бы вБуллетин ® Цопыригхт © 2000 - 2009 Јелсофт Ентерприсес Лтд СЕО бы вБСЕО © 2009, Цраулабилиты, Инц