az-öz

Magazine
Go Back   Bilgisayar Suyu > Bilgisayar Yazılımı > Windows İşletim Sistemleri

Register

Windows XP Service Pack 2 Service Pack 1

Reply

Konu Araçları
Old 5 Ekim 2007, 01:13
Üye Grubu

Merhaba, herkes mutlu etmek yardım edebilirsiniz. Ben disk üzerinde yer Service Pack 1 ile Windows XP var. Bence Microsoft artık destek Service Pack 1 sadece sp2 farkettik. Ben geçmişte herkes nasıl disk olarak bunu yapmak bana söyleyen varsa ben tam bir yeniden yapmak zorunda yaz sp1 güncellemeleri yapmak ve artık sadece SP2 için bunları yapmak ister. Herhangi bir bana vermek için mümkün olan yardım için teşekkür ederiz.
Old 5 Ekim 2007, 03:02
Bağış Grubu

Şu anda veya Service Pack 1 çalıştıran mısın Pack 2 servisine güncelleme var mı?

Eğer yeniden Windows Service Pack 1 çalıştıran, Microsoft web sitesinde Service Pack 2 yüklemek mümkün olacaktır (veya kullanarak pencereleri Ben de düşünüyorum) güncelleyin. Yani güncellemeleri bir sorun shouldn't var. Indirebilirsiniz hizmet paketi 2 mümkün olmalı ve bir diske hızlı bir şekilde bunu yükleyebilirsiniz kaydetmek REINSTALL pencereler sonra. Benim size Microsoft sitesinden yapabilirim, ama emin değilim orada kesinlikle nereden indirebilirsiniz verebilecek iyi siteleri için kullanılır. Eğer, büyük olasılıkla bir ya da onun bir güncelleştirme olarak Microsoft sitesinden edinilebilir bir bulabilirsiniz google.

Benim Sistemi: Fil

İşlemci (ler):
Intel Core 2 Quad Q6600
Anakart:
Asus P5K-E/Wi-fi
RAM hafıza:
2GB korsan XMS
Grafik Kartı (ler):
Asus EN8600GT Silent
Ses Kartı:
Sabit Disk (ler):
Samsung HD501
Optik Sürücü (ler):
Asus DRW-1814BLT
Case / PSU:
ANTEC P180/Corsair HX620
Soğutma:
Thermalright Ultra-120 aşırı
Ağ Bağlantısı / İnternet:
Monitör (ler):
Dell 2005FPW 20 inç
İşletim Sistemi (ler):
Windows Vista Home Premium
Old 5 Ekim 2007, 05:41
Üye Grubu

Merhaba cyberspacegenie, Yanıt için teşekkürler. Şu anda ancak SP2'de Eğer pencerelerin geri SP1'de giden bir yeniden yapmak var. Microsoft SP1 için artık sadece ben ne yapmak gerekir merak güncellemeleri yapmak değildir. Olarak bir bilgisayar var bilgi almak için zor düştü sonra çocukların şey Lol bulaşmış diye düşünmüştüm ilk öğrenmek ve ben son birkaç yıl bir kaç kez yapmak zorunda kalmışlardır. Tekrar teşekkürler. Sundurma.
Old 5 Ekim 2007, 06:28
Bağış Grubu

Sevindim yardımcı olacak.
Old Mart 2009, 03:30 19
Yasak Grubu

Şimdi, sadece SP2 Windows XP SP1 yükseltebilirsiniz var Windows sp2 yeniden basit bir yükseltme gerekir.

Kullanarak yükseltme seçeneği verilerinizi güvenli ve yükleme sırasında zaman tüketir ve tüm verilerin üzerine ve mevcut dosya ve programın bilgisayarınızda yüklü önceki ile aynı olacaktır tutmak ve çalışmaya devam en iyi yolu olduğunu.

Bu daha sonra SP2'ye SP 1 yükseltme deneyin Yani, ilk SP 2 satın alma ve deneyin.

Yala Best of.
Old Mart 2009, 03:31 19
Bağış Grubu

errr ....
Yazının tarihlerinizi Check?
2007 ...
Old Mart 2009, 08:54 21
Bağış Grubu

Alıntı:
Originally Posted by johnpol78 View Post
Yala Best of.

Register
Konu Araçları

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Bilgisayar Suyu.

By vBulletin ® Copyright © 2000 Powered - 2009 Jelsoft Enterprises Ltd SEO by vBSEO © 2009, Crawlability, Inc tarafından