менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютерні програми > Операційні системи Windows

Register

Windows XP Service Pack 2 з пакетом оновлень 1

Reply

Різьба Інструменти
Old 5 жовтня 2007, 01:13
Член групи

Default Windows XP Service Pack 2 з пакетом оновлень 1

Привіт, може допомогти будь-кому, будь ласка. У мене Windows XP з пакетом оновлень 1 включений на диск. Я помітив, що Microsoft більше не Pack 1 службу підтримки тільки sp2. Якщо мені доведеться робити повну переустановку як я вже в минулому, може хто-небудь сказати мені, як робити це в якості мого диска просить мене, щоб зробити оновлення на SP1 і тепер вони тільки їх роблять, в SP2. Спасибо за будь-яку допомогу ви можете мені дати.
Old 5 жовтня 2007, 03:02
Донор групи

Ви в даний час працює з пакетом оновлення 1 або оновлення до Service Pack 2?

При перевстановлення Windows працює з пакетом оновлень 1, ви зможете встановити Service Pack 2 з сайту Microsoft (або за допомогою Windows Update я думаю, теж). Таким отримання оновлень shouldn't бути проблемою. Вона повинна бути можливість завантажити пакет оновлень 2 і зберегти його на диск, так що ви можете встановити це швидко, після перевстановлення Windows. Я не впевнений, що ви можете робити це з сайту Microsoft, але, безумовно, будуть використані для гарних місць, де можна завантажити його з. Якщо Google, ймовірно, можна знайти, якщо не його доступним на сайт Microsoft як оновлення.

Моя система: Слон

Процесор (и):
Intel Core 2 Quad Q6600
Материнська плата:
Asus P5K-E/Wi-fi
ОЗУ:
2GB Corsair XMS
Графічна карта (и):
ASUS EN8600GT Silent
Звукова карта:
Жорсткий диск (и):
Samsung HD501
Оптичний привід (и):
Asus DRW-1814BLT
Діло / PSU:
Antec P180/Corsair HX620
Охолодження:
Thermalright Ultra-120 Extreme
Мережі / Інтернет:
Монітор (и):
Dell 2005FPW 20 дюйми
Операційна система (и):
Windows Vista Home Premium
Old 5 жовтня 2007, 05:41
Член групи

Cyberspacegenie Привіт, спасибо за ответ. У мене є SP2 на даний момент, але якщо я роблю перевстановити Windows воно сходить до SP1. Оскільки Microsoft не роблять оновлень SP1 більше я просто цікавиться, що мені потрібно робити. Думка я хотів би дізнатися, спочатку як важко отримати інформацію, коли ПК вийшов з ладу після інфіковані діти мають Lol річ і я змушений був зробити це кілька разів за останні пару років. Ще раз спасибі. Сарай.
Old 5 жовтня 2007, 06:28
Донор групи

Раді вам допомогти.
Old 19 2009 березня, 03:30
Забороненої угруповання

Тепер, Ви можете просто оновлення Windows XP SP1 до SP2, необхідно перевстановити Windows sp2 просто оновити її.

Використання функція оновлення кращий спосіб зберегти ваші дані в безпеці і витрачати час установки і перезаписує всі дані, і файл на існуючий, і програма, встановлена на вашому комп'ютері буде само, як і попередні, і продовжувати працювати.

Таким чином, перша спроба придбати SP 2 і, якщо у вас є це, то спробі оновлення SP 1 до SP2.

Краще Lick.
Old 19 2009 березня, 03:31
Донор групи

Errr ....
Перевірте дату повідомлення?
2007 ...
Old 21 2009 березень, 08:54
Донор групи

Цитата:
Спочатку Написав johnpol78 View Post
Краще Lick.

Register

Закладки

Аналогічні нитки
Нитка Різьба для початківців Форум Відповіді Останнє повідомлення
BSOD і Startup Problems - Windows XP з пакетом оновлення 3 Хрещений батько Операційні системи Windows 2 1 червня 2009 09:18
Windows XP Service Pack 3 / Internet Explorer 7 HANSY Веб-браузери & FTP-клієнти 3 21 березня 2009 09:24
Оновлення за допомогою пакета оновлення 3 From Service Pack 1 ralphp Операційні системи Windows 4 2 березня 2009 14:28
Windows XP Service Pack 2 teenee23 General Software чат 7 23 березня 2008 13:50
Windows Vista Service Pack 1 тепер доступний. evilfantasy Операційні системи Windows 54 18 березня 2008 11:46
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.