![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Привіт, може допомогти будь-кому, будь ласка. У мене Windows XP з пакетом оновлень 1 включений на диск. Я помітив, що Microsoft більше не Pack 1 службу підтримки тільки sp2. Якщо мені доведеться робити повну переустановку як я вже в минулому, може хто-небудь сказати мені, як робити це в якості мого диска просить мене, щоб зробити оновлення на SP1 і тепер вони тільки їх роблять, в SP2. Спасибо за будь-яку допомогу ви можете мені дати. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ви в даний час працює з пакетом оновлення 1 або оновлення до Service Pack 2?
При перевстановлення Windows працює з пакетом оновлень 1, ви зможете встановити Service Pack 2 з сайту Microsoft (або за допомогою Windows Update я думаю, теж). Таким отримання оновлень shouldn't бути проблемою. Вона повинна бути можливість завантажити пакет оновлень 2 і зберегти його на диск, так що ви можете встановити це швидко, після перевстановлення Windows. Я не впевнений, що ви можете робити це з сайту Microsoft, але, безумовно, будуть використані для гарних місць, де можна завантажити його з. Якщо Google, ймовірно, можна знайти, якщо не його доступним на сайт Microsoft як оновлення. Моя система: Слон
|
|
| |||
| |||
| Cyberspacegenie Привіт, спасибо за ответ. У мене є SP2 на даний момент, але якщо я роблю перевстановити Windows воно сходить до SP1. Оскільки Microsoft не роблять оновлень SP1 більше я просто цікавиться, що мені потрібно робити. Думка я хотів би дізнатися, спочатку як важко отримати інформацію, коли ПК вийшов з ладу після інфіковані діти мають Lol річ і я змушений був зробити це кілька разів за останні пару років. Ще раз спасибі. Сарай. |
|
| |||
| |||
| Раді вам допомогти. |
|
| |||
| |||
| Тепер, Ви можете просто оновлення Windows XP SP1 до SP2, необхідно перевстановити Windows sp2 просто оновити її. Використання функція оновлення кращий спосіб зберегти ваші дані в безпеці і витрачати час установки і перезаписує всі дані, і файл на існуючий, і програма, встановлена на вашому комп'ютері буде само, як і попередні, і продовжувати працювати. Таким чином, перша спроба придбати SP 2 і, якщо у вас є це, то спробі оновлення SP 1 до SP2. Краще Lick. |
|
| |||
| |||
| Errr .... Перевірте дату повідомлення? 2007 ...
__________________ Hi:) |
|
| |||
| |||
|
__________________ "Чому вони [PS3 Slim] палицю з посадки НЛО у формі прямокутника на погляд" --- Nilay Патель; Engadget Ep. 160 |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| BSOD і Startup Problems - Windows XP з пакетом оновлення 3 | Хрещений батько | Операційні системи Windows | 2 | 1 червня 2009 09:18 |
| Windows XP Service Pack 3 / Internet Explorer 7 | HANSY | Веб-браузери & FTP-клієнти | 3 | 21 березня 2009 09:24 |
| Оновлення за допомогою пакета оновлення 3 From Service Pack 1 | ralphp | Операційні системи Windows | 4 | 2 березня 2009 14:28 |
| Windows XP Service Pack 2 | teenee23 | General Software чат | 7 | 23 березня 2008 13:50 |
| Windows Vista Service Pack 1 тепер доступний. | evilfantasy | Операційні системи Windows | 54 | 18 березня 2008 11:46 |
| Різьба Інструменти | |
| |