![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Имам добавя запис на файл system.ini и XP сега открива, че като селективни стартиране. Сега искате да изтриете записа. Как мога да направя това? Предполагам, това не е редактиране на системния регистър. Аз взех копие и редактирани влизане от там, но как мога да запазя обратно, така че SP го използва? |
|
| |||
| |||
| Start -> Run ... и след това въведете MSConfig
__________________ Мисля, че съм подпис, затова съществува! Вярвам, че е по-висока е мене като подписа ... |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Проверка на файлова система на C: | Волфи | Windows операционни системи | 15 | 28 Юни 2009 04:24 |
| Проверка на файловата система на C: \ | jeannev | Windows операционни системи | 18 | 8 май 2009 г. 03:00 |
| Windows 98 системен файл липсва | hehosilver | Windows операционни системи | 5 | 16-то Aug 2008 10:05 |
| Проверка на файловата система на C:?! | KanoakaVirus | Windows операционни системи | 12 | 20 март, 2008 10:26 |
| Можете ли да промените файловия формат за Windows Media файл? | confused21 | Windows операционни системи | 1 | 17 ноември 2007 03:27 |
| Нишка Инструменти | |
| |