μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Λογισμικό υπολογιστών > Λειτουργικά συστήματα Windows

Register

Windows XP System.ini File

Reply

Εργαλεία Θέματος
Old 22 Ιουν 2009, 11:18
Μέλος Ομάδα

Default Windows XP System.ini File

Έχω προσθέσει μια καταχώρηση στο αρχείο System.ini και XP ως τώρα εντοπίσει ότι μια επιλεκτική εκκίνηση. Θέλω τώρα να καταργήσετε την εγγραφή.

Πώς γίνεται αυτό; Μάλλον αυτό δεν είναι ένα μητρώο επεξεργαστείτε. Έχω λάβει ένα αντίγραφο και την επεξεργασία της θέση, από εκεί, αλλά πώς μπορώ να αποθηκεύσω τα πίσω κατά τρόπο ώστε SP χρησιμοποιεί;
Old 30η Ιουν 2009, 03:42
Ομάδα Δωρητών

Default Windows XP System.ini File

Έναρξη -> Εκτέλεση ... και, στη συνέχεια, πληκτρολογήστε msconfig

Reply

Register

Σελιδοδείκτες

Παρόμοια νήματα
Νήμα Thread Starter Φόρουμ Απαντήσεις Τελευταίο μήνυμα
Checking file system on C: Βόλφι Λειτουργικά συστήματα Windows 15 28 Ιουν 2009 04:24
Έλεγχος του συστήματος αρχείων στο C: \ jeannev Λειτουργικά συστήματα Windows 18 8η Μαΐου 2009 03:00
Αρχείο συστήματος των Windows 98 που λείπουν hehosilver Λειτουργικά συστήματα Windows 5 16 Αυγ 2008 10:05
Έλεγχος του συστήματος αρχείων σε C:?! KanoakaVirus Λειτουργικά συστήματα Windows 12 20 Μαρ 2008 10:26
Μπορείτε να αλλάξετε τη μορφή αρχείου στο Windows Media file; confused21 Λειτουργικά συστήματα Windows 1 17 Νοε 2007 03:27
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.