![]() |
|
| |||
| |||
| Έχω προσθέσει μια καταχώρηση στο αρχείο System.ini και XP ως τώρα εντοπίσει ότι μια επιλεκτική εκκίνηση. Θέλω τώρα να καταργήσετε την εγγραφή. Πώς γίνεται αυτό; Μάλλον αυτό δεν είναι ένα μητρώο επεξεργαστείτε. Έχω λάβει ένα αντίγραφο και την επεξεργασία της θέση, από εκεί, αλλά πώς μπορώ να αποθηκεύσω τα πίσω κατά τρόπο ώστε SP χρησιμοποιεί; |
|
| |||
| |||
| Έναρξη -> Εκτέλεση ... και, στη συνέχεια, πληκτρολογήστε msconfig
__________________ Νομίζω ότι είμαι μια υπογραφή, ως εκ τούτου, υπάρχει! Πιστεύω ότι έχει υψηλότερη μου ως υπογραφή ... |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Checking file system on C: | Βόλφι | Λειτουργικά συστήματα Windows | 15 | 28 Ιουν 2009 04:24 |
| Έλεγχος του συστήματος αρχείων στο C: \ | jeannev | Λειτουργικά συστήματα Windows | 18 | 8η Μαΐου 2009 03:00 |
| Αρχείο συστήματος των Windows 98 που λείπουν | hehosilver | Λειτουργικά συστήματα Windows | 5 | 16 Αυγ 2008 10:05 |
| Έλεγχος του συστήματος αρχείων σε C:?! | KanoakaVirus | Λειτουργικά συστήματα Windows | 12 | 20 Μαρ 2008 10:26 |
| Μπορείτε να αλλάξετε τη μορφή αρχείου στο Windows Media file; | confused21 | Λειτουργικά συστήματα Windows | 1 | 17 Νοε 2007 03:27 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |