manji kapital -

Magazine
Go Back   Computer soka > Computer Software > Windows Operating Systems

Register

Windows XP SYSTEM.INI File

Reply

Thread Tools
Old 22. lipnja 2009, 11:18
Member Group

Default Windows XP SYSTEM.INI File

Ja sam dodao stavku da SYSTEM.INI File i XP sada otkriva da je kao selektivnog pokretanja. Sada želite ukloniti stavku.

Kako mogu napraviti? Mislim ovo nije izmjenu registra. Imam uzeti kopiju i uredio stupanja od tamo, ali kako mogu spremiti natrag SP tako da koristi to?
Old 30. lipnja 2009, 03:42
Donatorska Grupa

Default Windows XP SYSTEM.INI File

Start -> Run ... upišite msconfig, a zatim

Reply

Register

Bookmarks

Slične teme
Nit Temu Započeo Forum Odgovori Zadnji Post
Provjera datotečni sustav na C: Wolfie Windows Operating Systems 15 28. lipnja 2009 04:24
Checking file system na C: \ jeannev Windows Operating Systems 18 8. svibanj 2009 03:00
Windows 98 sustavu datoteka nedostaje hehosilver Windows Operating Systems 5 16. kolovoz 2008 10:05
Checking file system na c:? KanoakaVirus Windows Operating Systems 12 20. ožujak 2008 10:26
Možete li promijeniti format datoteke u programu Windows Media file? confused21 Windows Operating Systems 1 17. studeni 2007 03:27
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer soka.