![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Ja sam dodao stavku da SYSTEM.INI File i XP sada otkriva da je kao selektivnog pokretanja. Sada želite ukloniti stavku. Kako mogu napraviti? Mislim ovo nije izmjenu registra. Imam uzeti kopiju i uredio stupanja od tamo, ali kako mogu spremiti natrag SP tako da koristi to? |
|
| |||
| |||
| Start -> Run ... upišite msconfig, a zatim
__________________ Mislim da sam potpis, zato postoji! Ja vjerujem da ima višu me kao potpis ... |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Provjera datotečni sustav na C: | Wolfie | Windows Operating Systems | 15 | 28. lipnja 2009 04:24 |
| Checking file system na C: \ | jeannev | Windows Operating Systems | 18 | 8. svibanj 2009 03:00 |
| Windows 98 sustavu datoteka nedostaje | hehosilver | Windows Operating Systems | 5 | 16. kolovoz 2008 10:05 |
| Checking file system na c:? | KanoakaVirus | Windows Operating Systems | 12 | 20. ožujak 2008 10:26 |
| Možete li promijeniti format datoteke u programu Windows Media file? | confused21 | Windows Operating Systems | 1 | 17. studeni 2007 03:27 |
| Thread Tools | |
| |