rzadziej kapitałowych

Magazine
Go Back   Komputer Juice > Computer Software > Windows Operating Systems

Register

Windows XP plik System.ini

Reply

Narzędzia wątku
Old 22 czerwca 2009, 11:18
Członek grupy

Default Windows XP plik System.ini

Mam dodaje wpis do pliku System.ini i XP wykryje, że jako selektywny rozruchu. Teraz chce, aby usunąć wpis.

Jak to zrobić? Chyba nie jest to edycji rejestru. Ja wziąłem kopię i edytować wpis, ale z tego, jak można z powrotem zapisać w taki sposób, aby SP używa go?
Old 30 czerwca 2009, 03:42
Grupa dawcy

Default Windows XP plik System.ini

Start -> Uruchom ... a następnie wpisz polecenie msconfig

Reply

Register

Zakładki

Podobne wątki
Wątek Thread Starter Forum Odpowiedzi Ostatni Post
Sprawdzanie systemu plików na dysku C: Wolfie Windows Operating Systems 15 28 cze 2009 04:24
Sprawdzanie systemu plików na dysku C: \ jeannev Windows Operating Systems 18 8 maj, 2009 03:00
System Windows 98 plik brakuje hehosilver Windows Operating Systems 5 16 sierpnia 2008 10:05
Sprawdzanie systemu plików na c:? KanoakaVirus Windows Operating Systems 12 20. marca 2008 10:26
Czy można zmienić format pliku do programu Windows Media plik? confused21 Windows Operating Systems 1 17 listopada 2007 03:27
Narzędzia wątku

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.