mai mică de capital,

Magazine
Go Back   Computer JUICE > Computer Software > Sisteme de operare Windows

Register

Windows XP System.ini File

Reply

Thread Tools
Old 22 iunie 2009, 11:18
Grupul de stat

Default Windows XP System.ini File

Am adăugat o intrare la System.ini file şi XP acum detectează ca pe un selectiv start up. Am acum doriţi să eliminaţi de la intrarea.

Cum faci asta? Cred că aceasta nu este o edita registry. Am luat o copie şi editate de la intrarea de acolo, dar cum pot salva înapoi, astfel încât SP îl foloseşte?
Old 30 iunie 2009, 03:42
Grupul de donator

Default Windows XP System.ini File

Start -> Run ... şi apoi tastaţi msconfig

Reply

Register

Marcaje

Similar Threads
Fir Thread Starter Forum Răspunsurile Ultimul mesaj
Verificarea Sistemul de fişiere de pe C: Wolfie Sisteme de operare Windows 15 28 iunie 2009 04:24
Verificarea sistemului de fişiere de pe C: \ jeannev Sisteme de operare Windows 18 8 mai 2009 03:00
Windows 98 sistem de fişiere care lipsesc hehosilver Sisteme de operare Windows 5 16 august 2008 10:05
Verificarea sistemului de fişiere de pe C:?! KanoakaVirus Sisteme de operare Windows 12 20 martie 2008 10:26
Puteţi să schimbaţi formatul de fişier de Windows Media fişier? confused21 Sisteme de operare Windows 1 17 noiembrie 2007 03:27
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Suc.