![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Εργαλεία Θέματος |
|
| |||
| |||
| Please Help, είμαι μέσα στον πανικό sitution. Εχθές το απόγευμα, ο υπολογιστής μου άρχισε suddendly και την ενεργοποίηση του και τον τρόπο αυτό σε τακτική βάση. I swithced το PC off μερικές φορές, αλλά όταν ξεκίνησε, σε κάθε συγκεκριμένη περίπτωση θα ήταν ακόμη κάνει το on off γελοιότητες. Βρήκα ανάκτηση δίσκο μου και να είναι σε υπολογιστή μου ήμουν τότε αντιμέτωπη με 3 επιλογές: 1) πατήστε το πλήκτρο R "για αξιοποίηση 2) τύπου F με μορφή δίσκου με νέα παράθυρα και 3), πιέστε το πλήκτρο Q 'για να τερματίσετε. I πιέζεται R "χθες το απόγευμα? Οθόνη μου έδωσε την εντύπωση ότι επρόκειτο σε ανάκτηση και μου έχει αφήσει με μια γκρι οθόνη. Η / Υ έχει μείνει από χθες το απόγευμα και είναι, όπως το είδος, εξακολουθεί να δείχνει μια γκρι οθόνη. Η ερώτησή μου είναι: είναι η ανάκτηση norrrmally μακρά άσκηση; Αν ναι? Πόσο καιρό θα πάρει; Ή μήπως είναι σπατάλη χρόνου μου κοιτάζοντας αυτό το γκρι οθόνη; Κάθε εποικοδομητική βοηθήσει σε αυτό το επείγον του χρόνου θα είναι πολύ ευπρόσδεκτη. Yous με χάρη Kit |
|
| |||
| |||
| 2 ΗΜΕΡΕΣ ?????!!!!!!!!! Αποσυνδέστε και προσπαθήστε ξανά. Αν εξακολουθείτε να έχετε μια γκρίζα οθόνη που δεν κυκλοφορία μετά από μια ώρα, είτε να το δοκιμάσετε και πάλι, ή να κάνουμε κάτι άλλο. (2 μέρες;) |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Εάν καταργήσετε την ανάκτηση δίσκο, ο υπολογιστής εξακολουθεί να κάνει boot κανονικά, εκτός από την τροφοδότηση με ενέργεια προβλέπεται το θέμα;
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Windows 7 και αποκατάστασης | dumdumdum | Λειτουργικά συστήματα Windows | 8 | 24 Νοεμβρίου 2009 18:00 |
| Διακόπτεται η IBM System Recovery, παράθυρα κατεστραμμένα αρχεία | olsureshot | Λειτουργικά συστήματα Windows | 3 | 22 Ιαν 2009 01:29 |
| Windows Recovery wont δουλειά | Zanginator | Λειτουργικά συστήματα Windows | 4 | 17 Φεβ 2008 11:29 |
| Ran ανάκτηση δίσκο και τώρα παράθυρα συνηθίζει έναρξη | emmajw4 | Λειτουργικά συστήματα Windows | 3 | 16 Φεβ 2008 13:02 |
| Windows αυτόματα συστήματα ανάκτησης δίσκο | potnoodle | Λειτουργικά συστήματα Windows | 3 | 27 Ιουλ 2007 11:09 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |