manji kapital -

Magazine
Go Back   Computer soka > Computer Software > Windows Operating Systems

Register

Windows XP Recovery u dva dana - ovo može biti dobro?

Reply

Thread Tools
Old 1. srpnja 2009, 03:59
Kit
Novi član grupe

Default Windows XP Recovery u dva dana - ovo može biti dobro?

Please help, ja sam u panici sitution. Jučer popodne moj računalo suddendly počeo uključenja i to i na redovnoj osnovi. Ja swithced PC off nekoliko puta, ali kad je počeo o svakoj prigodi bila je još uvijek rade na off antics. Našao sam moj recovery disk i stavi je u moj PC-pa sam bio suočen sa 3 opcije: 1) pritisnite R "za recovery 2) pritisnite F format pogon s novim prozorima i 3) pritisnite Q 'to quit.
Ja prešanom R 'jučer poslijepodne; ekranu mi je dojam da je u toku oporavka i ostavio me s sivkasto ekrana. PC je na lijevoj strani od jučer popodne te je, dok pišem, još uvijek pokazuje sivkasto ekrana. Moje pitanje je: je oporavak norrrmally dugo vježba? Ako da, koliko dugo će trajati? Ili sam ja profućkan moje vrijeme gledajući ovo sivkasto ekranu?
Svejedno konstruktivne hitne pomoći u ovom trenutku bi bilo vrlo mnogo poštovati.
Yous s hvala
Kit
Old 1. srpnja 2009, 14:30
Donatorska Grupa

2 dana ?????!!!!!!!!!

Odspojite i probajte ponovo. Ako još uvijek imate siva zaslon bez pokreta nakon jednog sata, ili probajte opet, ili učiniti nešto drugo.

(2 dana?)
Old 1. srpnja 2009, 14:49
Donatorska Grupa

Ako uklonite Recovery disk, računalo i dalje radi normalno boot, osim dolje napajanje problem?

My System: Početna Build

Procesor (i):
64 x 2 AMD Dual Core 5200 + 2.60GHz
Matične ploče:
Asus M2V Rev 1.
RAM memorija:
4GB (3.25gb vidljivo)
Grafička kartica (e):
NVIDIA GeForce 7300 GS
Sound Card:
5,1 Reatek On-Board
Tvrdi disk (i):
250 GB SATA & 400gb SATA
Optički pogon (e):
Pioneer 110 x 2
Case / PSU:
Stock / 550w Nečujni
Hlađenje:
Stock
Network / Internet:
10/100 NIC / 20MB Djevice Cable
Monitor (e):
Fujitsu Siemens 22 "TFT BILA
Operacijski sustav (e):
X32/Windows 7 Vista Ultimate x64
Reply

Register

Bookmarks

Slične teme
Nit Temu Započeo Forum Odgovori Zadnji Post
Windows 7 i oporavak dumdumdum Windows Operating Systems 8 24 studeni 2009 18:00
Prekinuo IBM System Recovery, Windows datoteka oštećena olsureshot Windows Operating Systems 3 22 siječanj 2009 01:29
Windows Recovery navika funkcionirati Zanginator Windows Operating Systems 4 17. veljača 2008 11:29
Ran recovery disk i sada prozori navika start emmajw4 Windows Operating Systems 3 16. veljača 2008 13:02
Automatizirane sustave Windows recovery disk potnoodle Windows Operating Systems 3 27. srpnja 2007 11:09
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer soka.