![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Please help, ja sam u panici sitution. Jučer popodne moj računalo suddendly počeo uključenja i to i na redovnoj osnovi. Ja swithced PC off nekoliko puta, ali kad je počeo o svakoj prigodi bila je još uvijek rade na off antics. Našao sam moj recovery disk i stavi je u moj PC-pa sam bio suočen sa 3 opcije: 1) pritisnite R "za recovery 2) pritisnite F format pogon s novim prozorima i 3) pritisnite Q 'to quit. Ja prešanom R 'jučer poslijepodne; ekranu mi je dojam da je u toku oporavka i ostavio me s sivkasto ekrana. PC je na lijevoj strani od jučer popodne te je, dok pišem, još uvijek pokazuje sivkasto ekrana. Moje pitanje je: je oporavak norrrmally dugo vježba? Ako da, koliko dugo će trajati? Ili sam ja profućkan moje vrijeme gledajući ovo sivkasto ekranu? Svejedno konstruktivne hitne pomoći u ovom trenutku bi bilo vrlo mnogo poštovati. Yous s hvala Kit |
|
| |||
| |||
| 2 dana ?????!!!!!!!!! Odspojite i probajte ponovo. Ako još uvijek imate siva zaslon bez pokreta nakon jednog sata, ili probajte opet, ili učiniti nešto drugo. (2 dana?) |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ako uklonite Recovery disk, računalo i dalje radi normalno boot, osim dolje napajanje problem?
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Windows 7 i oporavak | dumdumdum | Windows Operating Systems | 8 | 24 studeni 2009 18:00 |
| Prekinuo IBM System Recovery, Windows datoteka oštećena | olsureshot | Windows Operating Systems | 3 | 22 siječanj 2009 01:29 |
| Windows Recovery navika funkcionirati | Zanginator | Windows Operating Systems | 4 | 17. veljača 2008 11:29 |
| Ran recovery disk i sada prozori navika start | emmajw4 | Windows Operating Systems | 3 | 16. veljača 2008 13:02 |
| Automatizirane sustave Windows recovery disk | potnoodle | Windows Operating Systems | 3 | 27. srpnja 2007 11:09 |
| Thread Tools | |
| |