פחותה-equity

Magazine
Go Back   מחשב מיץ > תוכנת מחשב > מערכות ההפעלה Windows

Register

Windows XP Recovery יומיים ב - האם זה צודק?

Reply

שרשרת כלים
Old 1 יולי 2009, 03:59
קבוצת חברות חדשות

Default Windows XP Recovery יומיים ב - האם זה צודק?

אנא עזרה, אני בתוך פאניקה sitution. אתמול אחר הצהריים את המחשב שלי התחילה לעבור על suddendly ושל ו עושה את זה על בסיס קבוע. אני swithced את המחשב כבוי כמה פעמים אבל זה התחיל כאשר בכל לעתים שזה עדיין עושה את הנחה על antics. מצאתי את שחזור דיסק ושם אותו במחשב שלי, הייתי אז להתעמת עם 3 אפשרויות: 1) לחץ על R 'עבור התאוששות 2) הקש F לאתחל כונן חדש עם Windows ו-3) הקש ש' כדי לצאת.
אני לחוץ R 'אתמול אחר הצהריים; המסך נתן לי את הרושם שזה הולך לתוך Recovery and השאיר אותי עם מסך אפרפר. המחשב כבר עזבו ב מאז אתמול אחר הצהריים, והוא, כפי שאני סוג, עדיין מופיעה על המסך אפרפר. השאלה שלי היא: האם norrrmally התאוששות ארוכה תרגיל? אם כן, כמה זמן זה יקח? או שאני בזבזת את הזמן להסתכל על זה אפרורי המסך?
כל זה בונה עזרה דחופה פעם יהיה מאוד מוערך.
Yous עם תודה
קיט
Old 1 יולי 2009, 14:30
קבוצת תורמים

2 ימים ?????!!!!!!!!!

לנתק אותו ונסה שוב. אם עדיין יש מסך אפור ללא תנועה לאחר שעה או לנסות את זה שוב, או לעשות משהו אחר.

(2 ימים?)
Old 1 יולי 2009, 14:49
קבוצת תורמים

אם תסיר את מסוף דיסקים, האם עדיין אתחול המחשב באופן רגיל, מלבד powering למטה את הבעיה?

המערכת שלי: בניית הבית

מעבד (ים):
AMD 64 X 2 Dual Core 5200 + 2.60GHz
לוח האם:
ASUS M2V סבוב 1.
זיכרון RAM:
4GB (3.25gb גלויים)
כרטיס מסך (S):
NVIDIA GeForce 7300 GS
כרטיס קול:
5.1 Reatek On-Board
Hard Drive (s):
250 GB SATA & 400gb SATA
כונן אופטי (S):
חלוץ 110 x 2
Case / PSU:
מניות / 550w שותק
Cooling:
מניות
רשת / אינטרנט:
10/100 NIC / 20MB הבתולה כבל
צג (S):
Fujitsu Siemens 22 "TFT היה
מערכת הפעלה (S):
Vista Ultimate x32/Windows 7 x64
Reply

Register

סימניות

פתילים דומים
חוט Thread Starter פורום תגובות הודעה אחרונה
חלונות 7 ושחזור dumdumdum מערכות ההפעלה Windows 8 24 נובמבר 2009 18:00
מופרע IBM System Recovery, Windows קבצים פגומים olsureshot מערכות ההפעלה Windows 3 22 ינואר 2009 01:29
עבודות השחזור של Windows wont Zanginator מערכות ההפעלה Windows 4 -17 פברואר 2008 11:29
רן שחזור דיסק ועכשיו Windows wont התחלה emmajw4 מערכות ההפעלה Windows 3 16th פברואר 2008 13:02
Windows במערכות אוטומטיות שחזור דיסק potnoodle מערכות ההפעלה Windows 3 -27 יולי 2007 11:09
שרשרת כלים

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

כל הזכויות שמורות © 2006 - 2009 מיץ המחשב.