![]() |
|
| |||
| |||
| אנא עזרה, אני בתוך פאניקה sitution. אתמול אחר הצהריים את המחשב שלי התחילה לעבור על suddendly ושל ו עושה את זה על בסיס קבוע. אני swithced את המחשב כבוי כמה פעמים אבל זה התחיל כאשר בכל לעתים שזה עדיין עושה את הנחה על antics. מצאתי את שחזור דיסק ושם אותו במחשב שלי, הייתי אז להתעמת עם 3 אפשרויות: 1) לחץ על R 'עבור התאוששות 2) הקש F לאתחל כונן חדש עם Windows ו-3) הקש ש' כדי לצאת. אני לחוץ R 'אתמול אחר הצהריים; המסך נתן לי את הרושם שזה הולך לתוך Recovery and השאיר אותי עם מסך אפרפר. המחשב כבר עזבו ב מאז אתמול אחר הצהריים, והוא, כפי שאני סוג, עדיין מופיעה על המסך אפרפר. השאלה שלי היא: האם norrrmally התאוששות ארוכה תרגיל? אם כן, כמה זמן זה יקח? או שאני בזבזת את הזמן להסתכל על זה אפרורי המסך? כל זה בונה עזרה דחופה פעם יהיה מאוד מוערך. Yous עם תודה קיט |
|
| |||
| |||
| 2 ימים ?????!!!!!!!!! לנתק אותו ונסה שוב. אם עדיין יש מסך אפור ללא תנועה לאחר שעה או לנסות את זה שוב, או לעשות משהו אחר. (2 ימים?) |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| אם תסיר את מסוף דיסקים, האם עדיין אתחול המחשב באופן רגיל, מלבד powering למטה את הבעיה?
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| חלונות 7 ושחזור | dumdumdum | מערכות ההפעלה Windows | 8 | 24 נובמבר 2009 18:00 |
| מופרע IBM System Recovery, Windows קבצים פגומים | olsureshot | מערכות ההפעלה Windows | 3 | 22 ינואר 2009 01:29 |
| עבודות השחזור של Windows wont | Zanginator | מערכות ההפעלה Windows | 4 | -17 פברואר 2008 11:29 |
| רן שחזור דיסק ועכשיו Windows wont התחלה | emmajw4 | מערכות ההפעלה Windows | 3 | 16th פברואר 2008 13:02 |
| Windows במערכות אוטומטיות שחזור דיסק | potnoodle | מערכות ההפעלה Windows | 3 | -27 יולי 2007 11:09 |
| שרשרת כלים | |
| |