mažiau kapitalo

Magazine
Go Back   Kompiuterių sultys > Kompiuterių programinė įranga > Windows "operacinės sistemos

Register

Windows XP dvi dienas Recovery - tai gali būti Tiesa?

Reply

Temos įrankiai
Old Liepa 1, 2009, 03:59
Kit
Naujas Narys

Default Windows XP dvi dienas Recovery - tai gali būti Tiesa?

Please help, I'm in paniką tokia situacija. Vakar vakare mano kompiuteris suddendly pradėjo įjungimo ir ir daro tai reguliariai. Aš swithced off kelis kartus PC, bet kai ji pradėjo kiekvieną kartą ji vis dar daro On Off maivymasis. Aš radau atkūrimo diską, įdėkite jį į savo PC buvau ten susidurti su 3 variantai: 1) paspauskite "R" išieškojimo 2) Press F formato diską su naujais langais ir 3) paspauskite Q "mesti rūkyti.
Paspaudus R "vakar po pietų; ekranas man susidarė įspūdis, kad jis vyksta į utilizavimo ir paliko mane su pilkšvai ekrane. PC buvo paliktas nuo vakar po pietų ir yra, kaip aš tipo, vis dar rodomi pilkai ekrane. Mano klausimas: ar atkūrimo norrrmally ilgai naudotis? Jei taip, kiek laiko tai užtruks? Arba aš švaistomi mano laikas pažvelgti į šią pilkai ekrane?
Konstruktyviai padėti šiuo metu skubiai būtų labai gerai vertinama.
Yous su ačiū
Kit
Old Liepa 1, 2009, 14:30
Donorų grupės

2 dienos ?????!!!!!!!!!

Išjunkite jį ir bandykite dar kartą. Jei Jūs vis dar pilkas ekranas ne po valandą judėjimas arba bandyti iš naujo arba daryti ką nors kita.

(2 dienos?)
Old Liepa 1, 2009, 14:49
Donorų grupės

Pašalinus Recovery disko, ar kompiuteris vis dar įkrovos paprastai, be išjungiant problema?

Mano sistema: Pagrindinis Modifikacija

Procesorius (-iai):
AMD 64 X 2 Dual Core 5200 + 2.60GHz
Pagrindinė plokštė:
Asus M2V REV 1.
RAM atmintis:
4GB (3.25gb matomas)
Graphics Card (-ai):
NVIDIA GeForce 7300 GS
Garso plokštė:
5,1 Reatek On-Board
Kietasis diskas (-ai):
250 GB SATA ir SATA 400GB
Optical Drive (s):
Pioneer 110 x 2
Case / PSU:
Ištekliai / 550W Silent
Aušinimas:
Ištekliai
Tinklas / Internetas:
10/100 NIC / 20MB Mergelių Kabelinė
Monitorius (-ai):
Fujitsu-Siemens 22 "TFT WS
Operacinė sistema (-os):
Vista Ultimate x32/Windows 7 x64
Reply

Register

Bookmarks

Panašios Temos
Siūlas Thread Starter Forumas Atsakymai Last Post
Windows 7 ir utilizavimas dumdumdum Windows "operacinės sistemos 8 Lapkritis 24, 2009 18:00
Nutraukiamas IBM System Recovery, "Windows" failų sugadintas olsureshot Windows "operacinės sistemos 3 22 sausis 2009 01:29
Windows atkūrimo įpratęs dirbti Zanginator Windows "operacinės sistemos 4 17 vasaris 2008 11:29
Ran atkūrimo diską, o dabar Windows įprotis pradėti emmajw4 Windows "operacinės sistemos 3 16 vasaris 2008 13:02
Windows automatinės sistemos atkūrimo diskas potnoodle Windows "operacinės sistemos 3 27 liepa 2007 11:09
Temos įrankiai

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Kompiuterių Sultys.