![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Please help, I'm in paniką tokia situacija. Vakar vakare mano kompiuteris suddendly pradėjo įjungimo ir ir daro tai reguliariai. Aš swithced off kelis kartus PC, bet kai ji pradėjo kiekvieną kartą ji vis dar daro On Off maivymasis. Aš radau atkūrimo diską, įdėkite jį į savo PC buvau ten susidurti su 3 variantai: 1) paspauskite "R" išieškojimo 2) Press F formato diską su naujais langais ir 3) paspauskite Q "mesti rūkyti. Paspaudus R "vakar po pietų; ekranas man susidarė įspūdis, kad jis vyksta į utilizavimo ir paliko mane su pilkšvai ekrane. PC buvo paliktas nuo vakar po pietų ir yra, kaip aš tipo, vis dar rodomi pilkai ekrane. Mano klausimas: ar atkūrimo norrrmally ilgai naudotis? Jei taip, kiek laiko tai užtruks? Arba aš švaistomi mano laikas pažvelgti į šią pilkai ekrane? Konstruktyviai padėti šiuo metu skubiai būtų labai gerai vertinama. Yous su ačiū Kit |
|
| |||
| |||
| 2 dienos ?????!!!!!!!!! Išjunkite jį ir bandykite dar kartą. Jei Jūs vis dar pilkas ekranas ne po valandą judėjimas arba bandyti iš naujo arba daryti ką nors kita. (2 dienos?) |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Pašalinus Recovery disko, ar kompiuteris vis dar įkrovos paprastai, be išjungiant problema?
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Windows 7 ir utilizavimas | dumdumdum | Windows "operacinės sistemos | 8 | Lapkritis 24, 2009 18:00 |
| Nutraukiamas IBM System Recovery, "Windows" failų sugadintas | olsureshot | Windows "operacinės sistemos | 3 | 22 sausis 2009 01:29 |
| Windows atkūrimo įpratęs dirbti | Zanginator | Windows "operacinės sistemos | 4 | 17 vasaris 2008 11:29 |
| Ran atkūrimo diską, o dabar Windows įprotis pradėti | emmajw4 | Windows "operacinės sistemos | 3 | 16 vasaris 2008 13:02 |
| Windows automatinės sistemos atkūrimo diskas | potnoodle | Windows "operacinės sistemos | 3 | 27 liepa 2007 11:09 |
| Temos įrankiai | |
| |