menšie majetkové --

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Computer Software > Operačné systémy Windows

Register

Windows XP dva dni na zotavenie - Môže to byť pravda?

Reply

Thread Tools
Old 1. júla 2009, 03:59
Kit
Nový člen skupiny

Prosím pomôžte, som v panické situácie. Včera popoludní môj počítač suddendly začala zapnutie a robíte a na pravidelnej báze. I swithced PC vypnúť niekoľkokrát, ale keď začala vždy to bolo ešte robíš na vypnutie šaškoviny. Našiel som môjho využitia disku a dal ho v mojom PC som potom konfrontovaný s 3 možnosti: 1) stlačte R 'na zhodnotenie 2) stlačte F pre formát disku s novými oknami a 3) stlačte Q' odísť.
I aglomerovanej R 'včera popoludní; obrazovke mi dala pocit, že to šlo do obnovy a opustil mě s sedavý obrazovke. PC bolo ponechané na včerajšie popoludnie, a pretože je, ako píšu, stále zobrazujúci sedavý obrazovke. Moja otázka znie: je využitie norrrmally dlhú výkon? Ak áno, ako dlho bude trvať? Alebo som premárnený čas hľadať v tejto sedavý obrazovku?
Akékoľvek konštruktívne pomôcť v tejto dobe by sa naliehavé veľmi ocenila.
Yous sa vďaka
Kit
Old 1. júla 2009, 14:30
Darcu Skupina

2 DNI ?????!!!!!!!!!

Odpojte ju a skúste to znova. Ak máte stále šedú obrazovku bez pohybu po hodine buď skúsiť to znova, alebo niečo iného.

(2 dni?)
Old 1. júla 2009, 14:49
Darcu Skupina

Ak odstránite zotavenie Disk, má PC stále zaviesť normálne, okrem napájania sa vydať?

Môj systém: Domov Kompiluje

Processor (s):
AMD 64 x 2 Dvou Core 5200 + 2.60GHz
Základná doska:
Asus M2V Rev 1.
Pamäť RAM:
4 GB (3,25 gigabajt viditeľné)
Grafické karty (s):
NVIDIA GeForce 7300 GS
Zvuková karta:
5,1 Reatek On-rada
Pevný disk (y):
250 GB SATA & 400GB SATA
Optická mechanika (s):
Pioneer 110 x 2
Case / PSU:
Sklad / 550W Tichý
Chladenie:
Sklad
Sieť / Internet:
10/100 Nič / 20MB Panny Satelit
Monitor (s):
Fujitsu Siemens 22 "TFT ZS
Operačný systém (y):
Vista Ultimate x32/Windows 7 x64
Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.