мањи капитал --

Magazine
Go Back   Цомпутер сока > Цомпутер Софтуаре > Уиндоус Оператинг Сыстемс

Register

Уиндоус КСП Рецоверы у два дана - ово може бити добро?

Reply

Тхреад Тоолс
Old 1. јули 2009, 03:59
Нови члан групе

Default Уиндоус КСП Рецоверы у два дана - ово може бити добро?

Плеасе хелп, ја сам у паници ситутион. Јуче поподне мој рачунар суддендлы почео укључења и то и на редовној основи. Ја суитхцед ПЦ офф неколико пута, али кад је почео о свакој прилици била је још увек раде на офф антицс. Нашао сам мој рецоверы диск и стави је у мој ПЦ-па сам био суочен са 3 опције: 1) притисните Р "за рецоверы 2) притисните Ф формат погон са новим прозорима и 3) притисните К 'то куит.
Ја прешаном Р 'јучер послеподне; екрану ми је утисак да је у току опоравка и оставио ме са сивкасто екрана. ПЦ је на левој страни од јуче поподне те је, док пишем, још увек показује сивкасто екрана. Моје питање је: је опоравак норррмаллы дуго вежба? Ако да, колико дуго ће трајати? Или сам ја истрошен моје време гледајући ово сивкасто екрану?
Свеједно конструктивне хитне помоћи у овом тренутку би било врло много поштовати.
Ыоус с хвала
Кит
Old 1. јули 2009, 14:30
Донаторска Група

2 дана ?????!!!!!!!!!

Искљу? Ите и покушајте поново. Ако још увек имате сива екран без покрета након једног сата, или покушајте опет, или учинити нешто друго.

(2 дана?)
Old 1. јули 2009, 14:49
Донаторска Група

Ако уклоните Рецоверы диск, рачунар и даље ради нормално боот, осим доле напајање проблем?

Мы Сыстем: Почетна Буилд

Процесор (и):
64 кс 2 АМД Дуал Цоре 5200 + 2.60ГХз
Матичне плоче:
Асус М2В Рев 1.
РАМ меморија:
4ГБ (3.25гб видљиво)
Графичка картица (е):
НВИДИА ГеФорце 7300 ГС
Соунд Цард:
5,1 Реатек Он-Боард
Тврди диск (и):
250 ГБ САТА & 400гб САТА
Оптички погон (е):
Пионеер 110 кс 2
Цасе / псу:
Стоцк / 550у Нечујно
Хлађење:
Стоцк
Нетуорк / Интернет:
10/100 НИЦ / 20МБ Девице Цабле
Монитор (е):
Фујитсу Сиеменс 22 "ТФТ БИЛА
Оперативни систем (е):
Кс32/Уиндоус 7 Виста Ултимате кс64
Reply

Register

Боокмаркс

Сличне теме
Нит Тему започео Форум Одговори Задњи Пост
И опоравак оперативног система Уиндоус 7 думдумдум Уиндоус Оператинг Сыстемс 8 24. новембар 2009 18:00
Прекинуо ИБМ Сыстем Рецоверы, Уиндоус датотека оштећена олсуресхот Уиндоус Оператинг Сыстемс 3 22 јануар 2009 01:29
Уиндоус Рецоверы навика посао Зангинатор Уиндоус Оператинг Сыстемс 4 17 фебруар 2008 11:29
Еарлы рецоверы диск и сада прозори навика старт еммају4 Уиндоус Оператинг Сыстемс 3 16 фебруар 2008 13:02
Аутоматизоване системе Уиндоус рецоверы диск потноодле Уиндоус Оператинг Сыстемс 3 27. јула 2007 11:09
Тхреад Тоолс

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Цопыригхт © 2006 - 2009 Цомпутер сока.

Поуеред бы вБуллетин ® Цопыригхт © 2000 - 2009 Јелсофт Ентерприсес Лтд СЕО бы вБСЕО © 2009, Цраулабилиты, Инц