![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Плеасе хелп, ја сам у паници ситутион. Јуче поподне мој рачунар суддендлы почео укључења и то и на редовној основи. Ја суитхцед ПЦ офф неколико пута, али кад је почео о свакој прилици била је још увек раде на офф антицс. Нашао сам мој рецоверы диск и стави је у мој ПЦ-па сам био суочен са 3 опције: 1) притисните Р "за рецоверы 2) притисните Ф формат погон са новим прозорима и 3) притисните К 'то куит. Ја прешаном Р 'јучер послеподне; екрану ми је утисак да је у току опоравка и оставио ме са сивкасто екрана. ПЦ је на левој страни од јуче поподне те је, док пишем, још увек показује сивкасто екрана. Моје питање је: је опоравак норррмаллы дуго вежба? Ако да, колико дуго ће трајати? Или сам ја истрошен моје време гледајући ово сивкасто екрану? Свеједно конструктивне хитне помоћи у овом тренутку би било врло много поштовати. Ыоус с хвала Кит |
|
| |||
| |||
| 2 дана ?????!!!!!!!!! Искљу? Ите и покушајте поново. Ако још увек имате сива екран без покрета након једног сата, или покушајте опет, или учинити нешто друго. (2 дана?) |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ако уклоните Рецоверы диск, рачунар и даље ради нормално боот, осим доле напајање проблем?
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| И опоравак оперативног система Уиндоус 7 | думдумдум | Уиндоус Оператинг Сыстемс | 8 | 24. новембар 2009 18:00 |
| Прекинуо ИБМ Сыстем Рецоверы, Уиндоус датотека оштећена | олсуресхот | Уиндоус Оператинг Сыстемс | 3 | 22 јануар 2009 01:29 |
| Уиндоус Рецоверы навика посао | Зангинатор | Уиндоус Оператинг Сыстемс | 4 | 17 фебруар 2008 11:29 |
| Еарлы рецоверы диск и сада прозори навика старт | еммају4 | Уиндоус Оператинг Сыстемс | 3 | 16 фебруар 2008 13:02 |
| Аутоматизоване системе Уиндоус рецоверы диск | потноодле | Уиндоус Оператинг Сыстемс | 3 | 27. јула 2007 11:09 |
| Тхреад Тоолс | |
| |